View Single Post
Eski 05-03-2012, 18:19   #22
mandalinci
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Sayın Malina,

Mesajınız tarafımdan ilk yazıldığı andan itibaren farkedilmiştir.

Daha tecrübeli, bilgisayara daha hakim ve daha eski üyelerin yönlendirme ve yorumlarını, bilgilendirmelerini de aynı titizlikle okumaktayım.

Konuyu nasıl taşırım bilmiyorum (örnek:aşı konusunda kendi deneyimimi nasıl aktarabilirim, öğrenmek amaçlı araştırıyorum) taşınırsa kopukluk güzel olur mu?

İncelediğimiz bahçelerde, gördüğümüzü, ilgilendiğimizi nasıl en kısa belirtebiliriz (beğen butonu gibi bir uygulama olabilir mi).

Huzur bulmak, ortak zevkleri olan kişilerle güzel bir hobiyi paylaşmak amacıyla zevkle üyesi olduğum değerli, ve ciddi bir sitede, aynı güzel duygularla bundan sonra da ilgilenmek isterim. Polemikler, çekişmeler beni oldum olası tedirgin etmiştir.

Siteyi açtığımda, benim ilgimi çeken bölümlere öncelikli olarak bakmak da, anlayamadığım, çok da ilgimi çekmeyen konulara arada bir göz atmak da çok doğal geliyor bana.

Beklemede kalınan uzun kış mevsiminde, belki de insanların moral bulmak, motive olmak için yaptığı diyologlar, özel bir sayfada paylaşılabilirdi, ama sözün akışı, konunun gidişi esnasında bu akıllara gelmemiş olabilir.

Sizi de site yöneticisi olarak çok haklı görüyorum, ciddi, derli toplu bir site istemenizden doğal ne olabilir?

Gerekirse, daha tecrübeli üyelerin, moderatörlerimizin bahçe sayfalarını bir müddet takip ederek, beklemede kalmayı düşündüm bir an.

Siteden yapılan uyarılara, bilgilendirmelere, (belirli bir sebepten ötürü uzun süre siteye giremediğim zamanlar harici) her zaman önem ve öncelik vermişimdir.

Bu açıklama da çok uzun olduysa affınızı dilerim.

Saygılarımla.

Not:

Bu mesajımı gönderemeden, Sn. Güler;in mesajını okudum. Elimden geleni yapmaya çalışacağım, bilemediğim teknik konularda kendilerinden yardım isteyeceğim.

Benim gibi bilgisayar özürlü bir üye ile ne yapacak bilmem.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön