Sayın malina; Bu mesajı toplantıdan sonra, peynir mayası dağıttığım için yazmıştım. Toplantı esnasında yaşlı bir üyemiz, "kızım ben her yere bakamıyorum kolay bulacağım şekilde yazıver" dediğinde, "Tamam o zaman, uzaylının bahçesi yazarsan oradan takip edersin. Ben arkadaşımdan öğrenip yazdığımda notla alırsın" demiştim. Haklısınız, üzerinden zaman geçti. belli bir süre sonra, bunu kısaltıp gerekli bilgiler bu linktedir yazabilirdik. Bundan sonra buna daha özen gösteririm. Yapıcı eletirilere her zaman açığım.
Bazı mesajları ise bahçe sayfamızda olmasından gayet memnunum ben. Meselâ bir ürün yetiştiriyor bahçede yetiştirirken fotoğraflayıp, sonra yemeğini yapıp fotoğraflıyor ve bununla gurur duyuyorum. Aslında yemeğin tarifini vermiyorum ki. Bahçeden böyle hormonsuz,ilaçsız bir yemeği çocuklarıma sunabiliyorum diye özendirmeye çalışıyorum.
Mart itibariyle bahçe çalışmalarımıza geri döndük. Hatta fırsat oldukça,biz bir ay öncesinden çalışmaya başladık. Artık bahçelerimizde daha çok fotoğraf göreceksiniz. Ne yapalım bu seneki hava şartlarından bahçede çalışamadığımızda bunaldığımızdan çenemize vurdu ve hep mesajlarda bahçemizi ve yapacaklarımızı sayıkladık. Arada gırgır da yaptık ama bu çok masumane ve saygı çerçevesinde ve yine konu bahçe... Yoksa kenara çekilip aylar sonra ortaya çıkmak bize göre değildi. Çünkü site bize bağımlılık yaptı. Bırakamıyoruz.
Sayın malina; Aşağıdaki linkini verdiğim bloglar gibi 6-7 bloğu uzun zamandır takip ediyorum. Onlar da bahçeleri ile yaşamlarını birleştirmişler ve benim de benzer planlarım var. Onlar da bahçe ürünleri ile bir sürü şeyler yapıyorlar ve daha bir çok şey... Ben de ağaçlar nete üye olmadan bir blog ismi almıştım. Ama ağaçlar nete üye olup başlık açtığım için hiç başlamadım. Burada mutlu olduğum sürece de burada kalacağım. Buradaki dostları çok seviyor, hatta bir kısmı ile hem netten hem tel.den görüşüyorum. Her mesajı cevaplıyor, hepimizi bir düşünüyorum. Hepimiz bahçe, bitkiler diyoruz başka da bir şey demiyoruz.
A Country Farmhouse
Cannelle et Vanille
A Day in the Country...