İlk iki sayfayı taradım toplam 22 iyi niyet mesajına 20 mesajla cevap vermişim. Cevap olarak verdiğim 18 mesajı silince yaklaşık 78 mesajı incelemiş oldum. Öncelikle bahçeleri temizlemek için ciddi bir zaman harcamamız gerekiyor. Mesajları incelerken bir yandan da yönetimin silmesi için silinecek mesajların numaralarını not alıyorum.
Bu işlemleri yaparken karşılaştığım ve vakit kaybettiren bir durumda 2. sayfadan silinecek mesajı sildiğimde ilk sayfaya yönlendirilmemiz, ilerleyen sayfalarda bu daha çok zaman kaybettirecektir. Küçük bir program yazılabilirse ya da mesajların yanına kutucuklar oluşturulursa bu kutucuklar işaretlenmek suretiyle istediğimiz mesajları daha hızlı silebiliriz.
Bu işlemi yapmaktan üşendiğim için bunları yazmadım sadece daha hızlı sonuç almak adına yazıyorum. Bu olamayacaksa da yapmaya başladığım şekliyle fırsat buldukça bütünü bozmadan bahçeyi temizlemeye çalışacağım. 2. Aşamada ise aynı anda birden fazla aynı bitkiye ait fotoğraflar varsa onları temizleyeceğim.
|