![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
agaclar.net
|
Bu vesile ile tekrar hatırlatayım.
Konuyla ilgili güncel örneği de yazayım: Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bitkilerle ilgili başlıkların ilk mesajlarının düzenlenmesi gerekiyor .Bu çoğu başlıkta yok, bilgi için sayfalarca okumak gerekiyor . İlk mesajın bitkinin ismi -istekleri -hangi bölgelere uygun olduğu gibi bilgileri içermesi gerektiğini düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Düzelt butonunu bulamadım ![]() Kaldırıldı mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderatör
|
Arkadaşlar, bahçelerde lüzumsuz mesaj temizliği, isteyenlerle beraber çalışacağız, ama önceliği bahçelerimizdeki değerli bilgilerin ilgili bitki başlıklarına taşınmasına vermeliyiz. Bunu şöyle yapalım mı? Üye, bu bilginin kendi başlığında da olmasını ister düşüncesiyle, kopyalama yapalım. Bilgi, kopyalanarak ilgili bitki başlığına yapıştırılabilinir. Hatta müşterek çalışma bile yapabiliriz. Yani sizin o bitki hakkında emin ve iyi bilgileriniz var, o bitkiyi iyi tanıyorsunuzdur. Ve o bitki ile ilgili başka bir arkadaşın bahçesinde de bilgiler vardır. O arkadaşla da mesajlaşarak, anlaşarak da kopyalama yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu konuyu malina ile bir kere daha konuşup netleştirelim, işleyişini ona göre yaparız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
agaclar.net
|
İşe yarar bilgiler bahçe sayfaların arasında karışık olarak durursa, onlara ulaşması zor olur demiştik. Böyle düşünenler, bundan sonra daha özen gösterirler... İsteyenler bu tür bilgileri ilgili başlıkta da tekrarlayabilir. Buna ekleyecek daha fazla şeyimiz yok. Başlığı kapatıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|