View Single Post
Eski 05-03-2012, 20:32   #30
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Sürekli takip ettiğim bahçeler vardı, eskisi gibi çok zaman ayıramadığımdan çoğunu artık takip edemiyorum. Bir nedeni de, başlığı gördüğümde, bahçe ile ilgili yeni haber beklerken sohbet bulunca, zaman da kısıtlı olduğundan bir süre bakmayı erteliyorum, sonra bir bakmışım ki ilgimi çeken ama kaçırdığım yazılar olmuş.

Sohbetin içinde olanlar için durum hoş ama bahçede haber arayışı için gelenlere bazen güzel olsa da bazen zor. Buna rağmen, benim de böyle yazılarım var tabii ki, en azından bazı yazılara teşekkür etmek ihtiyacı duyuyorum, bunu da bir kaç mesajı ya da bir konuyu birleştirerek yapmaya çalışıyorum. Ya da bahçemdeki salyangozlardan söz ederken, yeni başlık açılacak kadar bilgi alışverişi yapıyorum. Yine de bir süre sonra bütünün içinde gereksiz çok parça oluyor. Sohbet o an için güzel olsa da sonra anlamını yitiriyor. Güler Hanım'ın dediği gibi, temizlik döneminde silinmesi için numaraları ile koca bir liste çıkardım, silebildiklerimi sildim, silemediklerime sağolsun Güler Hanım uğraştı. En azından sohbetlerin güncelliği gidince "Bahar temizliği" yapabiliriz.

Aslında Bahçe Sohbetleri diye bir başlığımız da var, kullanmaya kullanmaya unutmuşuz.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön