![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle bahçemi altını çize çize, baştan sona gezinme sabrınıza hayran oldum. Ayrıca değerli yorum, görüş ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum. Ortanca konusundaki yönlendirme ve tavsiyelerinizi özellikle dikkate alacağım. Bunun yanı sıra uzun zamandır aklımda olan ama nedense bir türlü eğilemediğim saksı sulama konusunu da bir kenara not aldım. Gerçi bu tür sistem ve aparatların olduğunu biliyordum ama genelde internet ortamında satışa sunulduğu için pek yönelmemiştim. Kış aylarında bu konuya ciddi şekilde zaman ayırıp bulursam reelde, bulamazsam sanal ortamdan temin edip 2013 yılında hizmete vermeyi sayenizde kafama koydum. Sayın gilan. benim de sizden küçük bir ricam olacak. Bahçe planlarınız için aldığınız notları eğer uygun görür ve bizlerle paylaşmayı düşünürseniz, bu formu takip eden tüm üyeler ile ziyaretçilere büyük bir katkı ve destek olacağınızı umuyorum. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Elmalarımız.
Bahçemde 3 adet elma ağacım vardı. İkisi çimin içinde, biri de çimim hemen kenarında ve resimlerini aşağıda yüklediğim ağaçtı. İki ağaç golden türü, diğeri ise çarşıda pazarda hiç rastlamadığım oldukça kokulu, ama dayanım gücü olmayan, kof yapılı tür türdü ve meyvelerinin dayanıksızlığı nedeniyle geçen sene üzülerek de olsa kesmek durumunda kaldığım bir ağaçtı. Bahçeye giriş kapısındaki çimin kenarındaki elma ağacımız ve meyveleri. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında bu ufak bilgileri genelde Peyzaj, Bahçe Düzenleme başlığının ilgili alt başlıklarına ekliyorum. Ama belki de dediğiniz gibi bir arada madde madde tutmak da faydalı olabilir. Tabii düzenlemek için zamana ihtiyacım olacak çünkü şu andaki notlarım -tek okuyucu ben olduğum için- çok düzenli değil. ![]() Bu fikriniz için çok teşekkürler. ![]() Bu arada Ankara Toplantısı başlığını gördünüz mü? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|