![]() |
|
![]() |
#272 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bereketli olsun.Akibetleri vişnelere dönmesin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eski avatarım arkadaşımın köpeği Poker'in, meraklı bir halinin görüntüsü idi. 2 günden bu yana kullanığım avatar kurbağ Kermit'in bir canlandırması. Sanırım pek beğenilmedi. Birazdan avatarımı tekrar yenileyeceğim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Evet S. Serdar bu avatar çok şirin mi şirin olmuş... Güle güle kullanın. Gerçekten çok sevimli... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
|
Sayın hk50. Domatesde kurt olur mu bilmem! Olur ise ve benim domateslerin birinde bile çıkarsa, kesinlikle akıbeti vişne gibi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Papatyalar kocaman ama tohum olacak organlarının sanki mikroskopik kadar küçük olduğunu görünce benimde ümidim sarsılır gibi oldu. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Oyy çok tatlı bişey bu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
de S.Serdar hiçç YeniGine ne yapmış, ne etmiş ilgilendiğiniz, baktığınız yok... Sağolsun bütün CANLAR ilgilendiler... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hm silmek gerekiyor ise silin, ama gerekmiyor ise neden silesiniz ki... Ben sayenizde mutlu oldum. Teşekkürleer. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten ben dee SUDENUR... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
|
Yan komşum iki günlük Sivas Kangal'la çıkıp gelince bir gün işten eve. Hepimiz ayılıp bayılmıştık. Öyle sevimliydi ki ahşap şezlonglarının ayağına bağlamalarına içerlemiştim biraz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
|
Gördükçe, baktıkça gülüyorum... Çok hoş gerçekten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
İzin vereceklerini pek sanmam ablam. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
Peki; teşekkür ettim o halde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Alıntı:
saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
eyvallah her zaman bekleriz saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
abicim o papatyalari neden oylece braktinki/bendede var aynisindan .cicekleri solar solmaz kopariyorum ve yenisini aciyor.yapraklar bu yuzden hala canli.benimki ilkbahardan beri hala cicekli.saygilar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O solmuş çiçek görütüsünü fotoğrafladıktan sonra tüm kuruyan çiçekleri saplarından keserek attım. Bir kaç kuruyan çiçeği de belki tohum alabilirim düşüncesi ile kesip bir kenara ayırdım. Ancak görüntü almayı ihmal ettğim için son durumlarını gösterir resim gönderemiyorum. Bu konudaki aydınlatma ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler. Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
|
Sabah sulaması
Bahçedeki otomatik sulama sistemi 06:30 da görevine başlıyor. Oldukça geç yattığımız için genelde o saate uykuda oluyoruz. Eğer erken kalmış olursak acele çayımızı demliyor, elimizde taze demlenmiş bir bardak çay ile saatin 06.30 olmasını bekliyoruz. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
|
Evet bence de kesinliklee kaçırılmaması gereken bir manzara... Çok güzel; hele o saatte, ellerde çay bardakları... SÜPER... Daim olsun inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
Ama biz nedense genellikle gecenin güzelliklerini yaşamaya alıştırdık kendimizi. Bu nedenlerle sabahları biraz ihmal eder gibi olduğumuzun farkındayız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
|
S.Serdar ben de 30 senedir gececiyim. Erken kalkmam gerektiği zaman saati kuruyorum. Siz de o halde; 06.15 e saati kurun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-05-2012
|
Bahçenizi ve çabalarınızı aktardığınız sayfanızı çok beğendim, ama 3 saatte bitirebildim baştan sona kadar. Ağaçlar.net beni ürkütüyor, göremediğim kaçırdığım ne sayfalar vardır böyle. Eşinize geçmiş olsun, size kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Her şey çok güzel düşünülmüş ve gerçekleştirilmiş... Uzun yıllara dağıtılan bu güzelliklere şapka çıkarılmaz da ne yapılır? İnanın böylesi güzellikleri görünce bana aitmiş gibi çok mutlu oluyorum.Beton aralarında resmen çürüdüğümüzü hissediyorum.Hayalim bahçeli mütevazi bir ev. Kendi yetiştireceğim çok çeşit çiçek ve meyve ağaçlarının içerisinde yaşamak ![]() Sizden ve buradaki bir çok değerli dosttan öğreneceğim çok şey olduğunu bir kez daha gördüm. Yoku var etmek Allaha mahsustur fakat çıplak bir araziden küçük bir cennet bahçesi yarattığınız bu yuvada, eşiniz ve çocuklarınızla huzurlu ve mutlu yaşayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Umarım; hayallerinize değil, güzel beklentilerinize en kısa zamanda kavuşmanızı gönülden diliyorum. Bende aynen sizin gibi yola çıkmıştım. Bir zaman önce benim içinde belki bir hayal idi. Sonrasında bir arzu ve beklenti durumuna dönüştü. İlk adımı attıktan sonra inanın gerisi kendiliğinden geliyor. Daha iyisinin, daha güzelinin sizinle olması dilek ve saygılarımla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
|
S.Serdar merhabaa, hoşgelmişsiniz. Uzuun zamandır yoktunuz. Tekraar özür diliyorum, gıyabınızda yine sayfanızı kullanmak zorunda kaldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|