![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın berrinb, tüm bahçenizi büyük bir keyifle gezdim ellerinize sağlık hepsi çok güzel. 2753 no'lu mesajdaki(en üstteki kırmızılı sarılı çiçek) Gaillardia çiçeği çok güzel, çoğaltabilirseniz bordürlerin kenarlarını çok güzel süsleyebilirsiniz. Saygılar efendim.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Avize çiçeğini dikerken sizin dediğiniz gibi bazı durumları hesaplamıştım. Trabzonda bir parkta görmüş ve orada incelememi yapmış ve yine orada aşık olmuştum bu çiçeğe ![]() Bu arada sabah uyku mahmurluğuyla gözümden kaçmış. ![]() Allah aşkına (2744 nolu mesajın 3. fotoğrafında) o duman bir bacadan mı yoksa sizin sıgaranızdan mı çıkıyor ![]() Doğayı seven birinin o güzellikler içinde sıgarayı hatırlayıp yakması bile garip. Gerçi içtiğim zamanlar aklıma geliyor da. Orada yakmak bir zevk ortamında olmaktan kaynaklanıyor gibi. Yayla yollarında aracın camını açmak ve sıgara yakarak doğayı seyrede seyrede gitme zevki gibi ![]() Ama şimdi.. Sıgarasız o güzellikler daha emniyetli ve zevli seyredilmez mi. Elbet de daha iyi olur ve kimseyide rahatsız etmem. Şimdi olduğu gibi.. Bazı sıkıntılar çektiğinizi biliyoruz. Ama lütfen, sıgaradan dost olmaz. Siz benden daha iyi biliyorsunuz bunu. 12 sene oldu bırakalı. Şimdi 12 sene önceden daha gencim...... http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-dscf3488.jpg |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Ben;"Mavi zemine beyazın dağılış gizemi" vurgusunu vermek istemiş, gözü ile baktım. Bırakmak ( ya da ara vermek) mi? Eli kulağındadır. Ha bu gün ha yarın, belki daha da yakın! Bir ha demeye bakar.. Başardım demenin mutluluğunu tatsın isteriz, herkes. Haydi bir ha... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili yaylacı,bu çiçek iki seredir. yan komşunun o bakımsız bahçesinde duruyor...bir yerlerden bir tohum gelmiş ve zavallı kendi kendine iki taşın arasında ne kadar da güzel büyümüş...... İsteyerek tohum atsam vallahi böyle gelişmez... )Geçen sene tohumunu toplayıp,bir yerlere attım , fakat bir tek fideden başka olmadılar... ) Bahçe sahibi gelmediği için, su veren de yok arada ben hortum uzatıp suluyorum...İşte doğanın cilveleri bunlar... )Bakarsan bağ, bakmazsanız dağ olur lafıda bazen tutmuyor anlaşılan.. )Ziyaret ve beğenilerinize teşekkürler...En kısa zamanda terasınızı iadeyi ziyarete geleceğim..selam ve sevgiler... )) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili kaptan zst hemşerim...Vallahi sizi candan tebrikler ediyorum...Nerde bende o yüreekkk... )) Keşke ..Keşke sizin kadar iradeli olabilsem ...Ama kardeşim o güzel manzaraya karşı da bir tane dumanlamak da Tanrı nın bahşettiği güzelliklerden biri değilmi yani ...İnsanoğlu na... ) Birazı da yararlı dır aslında...Bakmayınız koparılan kıyametlere.. Ona gelinceye kadar ne zehirli ve müthiş hastalıklara neden olan maddeleri hiç görmüyoruz...Devletler önlem almıyorlar, da ..Bir tek bu nesne mi insan hayatına bu kadar zararlı.... Hiç kullanmayanlarda da bin türlü rahatsızlıklar olabiliyor... Ama yine de çok haklısınız...bende deneme yapacağım...Olmasa çok daha iyi olur tabii... ![]() Selam ve sevgiler sevgili hemşerim..... ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahhh..ahhh...Sevgili ligustrum ...Hep böyle zor zamanlarımda imdade yetişirsiniz...Demek ki duman Kırklareline kadar işareti yollamış.... )))) Çünki yüzünü gören cennetlik diye bir söz vardır ya ....İşte şimdi tamda yeri geldi..... ) Sözünü tutup şimdi bir büyü Haaa diyorum sevgili arkadaşım.... Ziyaretinize çok mumnun oldum , ama aksi gibi daha gülibrişimler de açamadılar....Zaten İst. dakileri göremiyorum...Buradaki de ne yazık ki iki adet tomurcukta...Yine geçen seneki gibi nazeninliğini yaptıı... ) Kırklareline selam ve sevgiler...kendinizi özletmeyinizzz.... ) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Mayıs sonu , bahçe görüntüleri....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba arkadaşım, Mayıs sonu bahçe görüntüleri demişsiniz, Haziran olmasın? ![]() Ne zaman dahlia, küpe, petunya yetiştirmeye kalksam hep hasta oldular. Ben, bunlar ve bazı bitkilerden vaz geçtim. ![]() Sizde yine her şey çok güzel, ellerinize sağlık...Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Huduni' nin ismi bulundu ..Calystegia hederacea..İsim annesi , sevgili Jineop dur.:))
[attach]313972[/attac Tomurcuk ve meyveleri bir arada.... ![]() Bu tonton da, kaktüs ailesine yeni katıldı... )![]() Dahlialar artık çiçek dökmeye başladılar...kuruyanları kesmeye dikkat ediyorum...Yeni sürgün tomurcuklar veriyor.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Bodur dahlialar...
![]() ![]() Senelerdir aynı saksıda olan karanfilim sürekli açıyor. İman kuvveti ile olmalı... ))![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Çelikden büyüttüğüm gül..Saksıdan toprağa kök salmış olmalı..
![]() ![]() İçi daha boş saksılar var... ![]() Gece çekimleri..... ![]() Gece çekimlerinden....Biraz olsun bazı işleri başaranlara bakar mısınız...Büyük oğlum elektronikçi olduğundan ,bu işlerde tam ustadır.. Hele şükür.. )))![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Su sümbülü çiçeklendi....
![]() ![]() Bir taraftan kök salıp çoğalmaya devam ediyor..:Hızına şaşırdım doğrusu..Çok hoşbir bitkiymiş.. ![]() ![]() Beyaz lilyum açmaya başladı.... ![]() Ve bahçedeki tek katmerli hatmi... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Hatmiye devamm...:)
![]() ![]() Pembe ponponlar açmaya başladılar... ![]() Sedum ile birbirine girenler..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Denizden görüntüler.....
![]() Aplikler takıldı...Şimdi tatil yapma hakları değil mi.... ))![]() Ön bahçeden görüntüler..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Kirazlar oldu ama çok az ....
![]() Oğlumun dalgıç kıyafeti, üzümlere korkuluk olduu..... ))![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin abla her şey harika.Gönderdiğin hatmiler arasında umarım o pembe katmerli Hatmi de vardır. Şimdi senin bana gönderdiğin Glayörler 2 tanesi çiçek açtı. ilk kez senin sayfanda paylaşıyorum. Bu güzellikler için sana teşekkür ediyorum ablacığım.Trabzondan hepinize saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili adil ,glayölleriniz çok çok güzel açmışlar...benimkiler de aynı cins olmasına rağmen toprağından mı yoksa çok güneşli .bir yerde olduklarından mı bilemiyorum, ama sizinkiler gibi değiller çiçekler küçük ve keyifli olamadılar... Sizdeki güzellikleri görüp avunuyorum...ağabeyinizinkiler de harikaydılar...Yarı gölgeyemi diktiniz.??...Mor olanların hep boynu büküldü...Koparıp vazoya koyarak resimleyebildim...Belki de çok derine dikilmedikleri içindir... ![]() Gördüğüm kadarı ile size mor olandan yollamamışım... belkide o soğanları sonradan almışımdır...vallahi iş yoğunluğundan farkında bile değilim...Mor glayöllerden de size yollarım sonbaharda... Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum hepinize.... ) |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Alıntı:
Çıkmazsa da Abim den alabilirim onunla her konuda paylaşım yapıyoruz. Dev dahliyaların çiçek tomurcukları göründü.Onlarında çiçeklendikten sonraki fotoğraflarını paylaşırım sayfanızda. Glayörleri ben çok derine dikmedim ,soğanlar gözle görülmeyecek kadar yüze diktim, yarı güneş ortamları var.Sadece sulamalarını iyi yaptım. Yağmurlardan gerçi bana sıra kalmıyor. ![]() Aster lerde harika gelişim gösterdiler.Kamelyamın etrafı mavileşecek ![]() Trabzondan hepinize saygılar selamlar Ablacığım. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Güller, dahliler ve sardunyalar...Bahçenin demirbaşları....:))
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunya ve obelya.......
![]() Echeverialar yerlerinden çok memnunlar...bol güneş ve sardunyaların dostluğundan.... )![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Güller sıcaktan biraz bunamaya başladılar....:(
![]() ![]() ![]() ![]() Bu güzelin adını unuttum....Tohum paketindengeçen sene dikilmişlerdi..Ancak bu sene çiçeklendiler...sadece mor ve beyaz ....Şimdi tohumlarını bekliyorum... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçe biraz iç içe girmiş, ayıklayıp her biri diğerinden güzel olan bitkileri ortaya çıkarmak lazım. Bir ağaçlar.net timi gerek... Bahçesi olmayan ama bu işlerden keyif alan üyeler birleşip, yardıma ihtiyacı olanlara yardım etseler. Bir sepet vişne veya Yenidünya veya sevdikleri bir bitki karşılığında, ne güzel olur... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Onbeş gün evvel, İstanbul a gidiş dönüş 3 saat kadar süren bir sürede ,bahçelerden çekebildiğim görüntüleri paylaşıyorum....Bütün arkadaşlara selam ve sevgiler efendimm.... ) |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
İstanbul arka bahçenin meyveleri olmuşlar...:)
![]() Vişne ve Malta eriği tam toplanacak kıvamında idi ...Ama vakit azlığından komşulara afiyet olsun... )![]() Şu Karaip Ormanlarına bakar mısınız..... )))![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Dahlialar ve gülibrişimler birbirine girmişler....
![]() Arka bahçenin hallerii..... )....... ( Ağlayayım mı güleyim mi ????![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Şu mor yapraklı çiçek her yerde her zaman ....Çok fazla ürüyor..
![]() Pembe ponpo bu sene hastalık olmadan açabilmiş...her sene beyazımsı bir renkle bir hastalık ile açamıyordu.... ![]() Obelyalarda pek keyifli değillerdi... ![]() Sardunyalar tek tük açmışlar... ![]() Yer örtücü her seneki gibi ben yok iken yine coşmuşda coşmuş.... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Güller ve kalalar açmışlar...
![]() ![]() ![]() Şu yavru kedi de yanlız kalmıştı..Annesi ve kardeşleri o anda yoktular.. ![]() ![]() Cam güzeli açmaya devam etmiş....Şu anda arka bahçenin kayda değer tek çiçeği... (![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin küpelileri....
![]() İşte....Şu güzel ön rıhtıma çıktığımda beni mest etti.... ))Geçen sene Bauhaus dan çiçekli olarak aldığım bu kokulu harika lilyum aynı saksıda yine çiçeklenmiş...Çok sevindim... )![]() ![]() ![]() Bu küpeli çelikleri de tutmuşlar ...Ön bahçede olanlar beni mutlu etti.... )![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Mum çiçekleri ,sevgili jineop a bekledik de gelmedinizzzz..Diyorlaaarr..:))))
![]() Vefakar mum çiçeklerim..Her seneki gibi coşmuşlar.... ![]() ![]() ![]() Alacakaranlık dan alınan lisiler de büyümüşlerdi.... )![]() Obelyalarda yerini sevmişler.. )![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|