![]() |
|
![]() |
#2731 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Güçellere devamm....:)
![]() ![]() Kirazlar oldular ama yine geçen seneki gibi çok az sayıda..Koca ağaçlardan bir kg dahi yoktu... ![]() Asmaların salkımları gelişmeye başladılar... ![]() Şu fotoğrafta sağ taraftaki cisme dikkat edermisiniz...Ay manzarasını çekerken bilmeden bir Ufo yakalamışım...Uğur beni uyarınca , resmi büyütüp baktık,gerçekten de ufoya benzer bir cisimdi.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Ağaç Dostu
|
Gece çekimleri.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah abla herşey yine çok güzel o sukulentler harikalar ne güzel çiçekler açmışlar renklenmişler öyle. Yavrulayan kaktüs belli bir süre sonra çiçek açıp hayata veda ediyo çiçeklerden sonra o yüzden sürgün veriyor diye biliyorum. Devasa boyutlara ulaşa biliyor. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hberbul,sukulentlerin bakımı pek de zor değilmiş...Bu sene zorlu bir kışı gördüğünüz sukulentler ve sedumlar aynı yerde geçirdiler ...Ve ben donmuşlardır zannederek yazlığa geldiğimde ,onları sağlam görünce çok sevindim.. Sedumlar kaç senedir o kayaların arasında duruyorlar ve çok fazla ürüyorlar...Ziyaretinize ve beğenilerinize teşekkürler eder ,yine beklerim...Sevgi ve selamlarımla ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili serkan istanbul,benim o dev kaktüsüm thminm l8 senelik felandır..Ama hiç çiçek açtığını görmedim...Bu kaktüsün alacalı olanından iki tane vardı ,onlarda aynı yaştaydılar...Birisi iki sene evvel çürüyüp yok oldu...Öbürü de bu sene baharda eldiğimde çürüdüğünü gördüm.. Bu kaktüsün çiçek açtığını bilmiyordum...merak ettim arayacağım google dan resimlerini .. Teşekkürler canım ziyaretine ve beğenilerine ...Sevgi ve selamlarımı göderiyorum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Ağaç Dostu
|
Ceylanlar tek tük açmaya devam ediyorlar...Yarı gölgeden hoşlandılar...:)
![]() Koyu bordo ve beyaz gül..Bu güllerimde çok eski güllerdir... ![]() Kaptan zst. ye selam olsun.... ![]() ![]() Gümüşyaka nın mehtabı..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Ağaç Dostu
|
Üç senelik Frenk üzümü bu sene meyve verdi...
![]() ![]() Kokulu bitki, çiçeklenmeye başladı... ![]() Dahliaların bazıları tomurcuktalar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Ağaç Dostu
|
Pembe ve beyaz sardunyalarım kurumaya başladılar...
![]() Bahçe ve çiçeklerden görüntüler... ![]() ![]() ![]() Yarı gölgedeki sardunyalarım bu sene daha sıhhatliler...Tam güneşte kalanların keyfi kaçmaya başladı.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar.....
![]() ![]() ![]() Dev maviş çiçekleri kurumaya başladı.... ![]() Bu alaca kirazımız....Ağaç çok yüksek olduğu için tepelerdekiler kargalara ve kuşlara iyi ziyafet oldular..Ne yapalım afiyet olsun...: ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Ağaç Dostu
|
Yukkalar devamlı açıyorlar...
![]() Arap yasemini bu sene bir hayli gelişti....Ve çiçekleri harika kokuyorlar.. ![]() ![]() ![]() Şu bodur gülü seviyorum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Ağaç Dostu
|
Güllere devam.......
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Ağaç Dostu
|
Kayısı gülleri bu sene çok verimli ...
[attach] ![]() ![]() Dahlianın tomurcukları başladı... ![]() Yer örtücü bitkide suyu çok seviyor...Yeniden canlanmaya başladı... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Ağaç Dostu
|
Yere dikilen obelyaların bazılarında kurumalar oluyor...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Ağaç Dostu
|
Komşunun bakımsız bahçesindeki erikleri....:)
![]() Pembe ponpon güller .. ![]() ![]() ![]() Geçen sene bu saksıdaki obelyaların dökülen tohumlarından çıkanlar..Ve yine tohumdan yetişen çiçek... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Ağaç Dostu
|
Şu çiçeğin güzelliğine bakar mısınz..Geçen senede buradaydı..:)
![]() Çiçeklerin de şanssızları oluyor diye düşünüyorum... ![]() ![]() ![]() Güller ile hatmiler birbirine karıştılar... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Ağaç Dostu
|
Avize çiçeği yerini severse ve yaşı varsa böyle uzuyor...bendekiler şu anda yeşil ağaç olarak 2m. yi geçiyorlar...Çiçeklendiğinde çiçek boyu da 1 ve 1.5 m. olunca görüntü olarak 3.5 m oluyor.... Bu yüzden köşelere dikmeye çalışınız ...Arka fon olarak kullanılmaya müsait bir bitki... Tek kusuru yaprak uçları çok kötü batıp battığı yeri sızlatır.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Ağaç Dostu
|
Sayın berrinb, tüm bahçenizi büyük bir keyifle gezdim ellerinize sağlık hepsi çok güzel. 2753 no'lu mesajdaki(en üstteki kırmızılı sarılı çiçek) Gaillardia çiçeği çok güzel, çoğaltabilirseniz bordürlerin kenarlarını çok güzel süsleyebilirsiniz. Saygılar efendim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Ağaç Dostu
|
Avize çiçeğini dikerken sizin dediğiniz gibi bazı durumları hesaplamıştım. Trabzonda bir parkta görmüş ve orada incelememi yapmış ve yine orada aşık olmuştum bu çiçeğe ![]() Bu arada sabah uyku mahmurluğuyla gözümden kaçmış. ![]() Allah aşkına (2744 nolu mesajın 3. fotoğrafında) o duman bir bacadan mı yoksa sizin sıgaranızdan mı çıkıyor ![]() Doğayı seven birinin o güzellikler içinde sıgarayı hatırlayıp yakması bile garip. Gerçi içtiğim zamanlar aklıma geliyor da. Orada yakmak bir zevk ortamında olmaktan kaynaklanıyor gibi. Yayla yollarında aracın camını açmak ve sıgara yakarak doğayı seyrede seyrede gitme zevki gibi ![]() Ama şimdi.. Sıgarasız o güzellikler daha emniyetli ve zevli seyredilmez mi. Elbet de daha iyi olur ve kimseyide rahatsız etmem. Şimdi olduğu gibi.. Bazı sıkıntılar çektiğinizi biliyoruz. Ama lütfen, sıgaradan dost olmaz. Siz benden daha iyi biliyorsunuz bunu. 12 sene oldu bırakalı. Şimdi 12 sene önceden daha gencim...... http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-dscf3488.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Ben;"Mavi zemine beyazın dağılış gizemi" vurgusunu vermek istemiş, gözü ile baktım. Bırakmak ( ya da ara vermek) mi? Eli kulağındadır. Ha bu gün ha yarın, belki daha da yakın! Bir ha demeye bakar.. Başardım demenin mutluluğunu tatsın isteriz, herkes. Haydi bir ha... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili yaylacı,bu çiçek iki seredir. yan komşunun o bakımsız bahçesinde duruyor...bir yerlerden bir tohum gelmiş ve zavallı kendi kendine iki taşın arasında ne kadar da güzel büyümüş...... İsteyerek tohum atsam vallahi böyle gelişmez... ![]() Geçen sene tohumunu toplayıp,bir yerlere attım , fakat bir tek fideden başka olmadılar... ![]() Bahçe sahibi gelmediği için, su veren de yok arada ben hortum uzatıp suluyorum...İşte doğanın cilveleri bunlar... ![]() ![]() Ziyaret ve beğenilerinize teşekkürler...En kısa zamanda terasınızı iadeyi ziyarete geleceğim..selam ve sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kaptan zst hemşerim...Vallahi sizi candan tebrikler ediyorum...Nerde bende o yüreekkk... ![]() Ama kardeşim o güzel manzaraya karşı da bir tane dumanlamak da Tanrı nın bahşettiği güzelliklerden biri değilmi yani ...İnsanoğlu na... ![]() ![]() Ona gelinceye kadar ne zehirli ve müthiş hastalıklara neden olan maddeleri hiç görmüyoruz...Devletler önlem almıyorlar, da ..Bir tek bu nesne mi insan hayatına bu kadar zararlı.... ![]() Hiç kullanmayanlarda da bin türlü rahatsızlıklar olabiliyor... Ama yine de çok haklısınız...bende deneme yapacağım...Olmasa çok daha iyi olur tabii... ![]() Selam ve sevgiler sevgili hemşerim..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Ağaç Dostu
|
Ahhh..ahhh...Sevgili ligustrum ...Hep böyle zor zamanlarımda imdade yetişirsiniz...Demek ki duman Kırklareline kadar işareti yollamış.... ![]() ![]() Sözünü tutup şimdi bir büyü Haaa diyorum sevgili arkadaşım.... ![]() ![]() Kırklareline selam ve sevgiler...kendinizi özletmeyinizzz.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Ağaç Dostu
|
Mayıs sonu , bahçe görüntüleri....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Ağaç Dostu
|
Huduni' nin ismi bulundu ..Calystegia hederacea..İsim annesi , sevgili Jineop dur.:))
[attach]313972[/attac Tomurcuk ve meyveleri bir arada.... ![]() Bu tonton da, kaktüs ailesine yeni katıldı... ![]() ![]() Dahlialar artık çiçek dökmeye başladılar...kuruyanları kesmeye dikkat ediyorum...Yeni sürgün tomurcuklar veriyor.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Ağaç Dostu
|
Bodur dahlialar...
![]() ![]() Senelerdir aynı saksıda olan karanfilim sürekli açıyor. İman kuvveti ile olmalı... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba arkadaşım, Mayıs sonu bahçe görüntüleri demişsiniz, Haziran olmasın? ![]() Ne zaman dahlia, küpe, petunya yetiştirmeye kalksam hep hasta oldular. Ben, bunlar ve bazı bitkilerden vaz geçtim. ![]() Sizde yine her şey çok güzel, ellerinize sağlık...Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Ağaç Dostu
|
Çelikden büyüttüğüm gül..Saksıdan toprağa kök salmış olmalı..
![]() ![]() İçi daha boş saksılar var... ![]() Gece çekimleri..... ![]() Gece çekimlerinden....Biraz olsun bazı işleri başaranlara bakar mısınız...Büyük oğlum elektronikçi olduğundan ,bu işlerde tam ustadır.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Ağaç Dostu
|
Su sümbülü çiçeklendi....
![]() ![]() Bir taraftan kök salıp çoğalmaya devam ediyor..:Hızına şaşırdım doğrusu..Çok hoşbir bitkiymiş.. ![]() ![]() Beyaz lilyum açmaya başladı.... ![]() Ve bahçedeki tek katmerli hatmi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Ağaç Dostu
|
Hatmiye devamm...:)
![]() ![]() Pembe ponponlar açmaya başladılar... ![]() Sedum ile birbirine girenler..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|