![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili berrinb, nerden buluyorsun bu güzel çiçekleri, pembe sarmaşığı ilk defa gördüm kalıcı bir sarmaşık türümü merak ettim nefis... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili syüksek, hoşgeldiniz...Ziyaretiniz beni mutlu etti... Mor salkım benim favorilerimde bir sarmaşıktır..Çok severim..Ve el attığı bütün bahçelerde imzam olmuştur.. ![]() Solucan fobim çocukluğumdan beri , bu yaşa kadar beni hiç terk etmedi...Aslında çok rahatsızlık verici..Bu yüzden çıplak ayak ve elle toprağa dokunamıyorum...Korku da değil...İfade edemeyeceğim bir rahatsızlık veriyor...Hiç alışık olmadığım halde avaz avaz bağırma ihtiyacını hissediyorum... ![]() Çocuklar bana şakadan ..Anne yatağına solucan koyarız gibilerden tehdit anlamlı takılırlar... Herhalde aklımı yitirmeme sebeb olursunuz diyerek , onları tehdit ediyorum ... ![]() Sevgili syüksek,belki de Bauhausda karşılaşmış olabiliriz...Ben Kozyatağındaki ne giderim çoğunlukla... ![]() Sevgili syüksek ,yine beklerim...Sevgi ve selamlarımı görderiyorum... ![]() Düzenleyen berrinb : 21-06-2012 saat 11:55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Periş hoşgeldiniz canım...Çoktandır sizi göremedik...Perişçiğim beğen bombardumanına tutmuşsunuz sahifemi...Canım çok çok teşekkürler ederim size.... ![]() Yine beklerim...Selam ve sevgiler Mersin e....: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili alcen ..Merhabaa... ![]() Sevgili alcen ziyaretine memnun oldum...bahçenizde maşallah beni deli etti...harikasınız..Bir kere daha Tanrı nazarlardan saklasın sizi diyorum canım....Sevgi ve selamlar .. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Silivri Garden Restorant bahçesinden görüntüler...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bu tesise;yemekden ziyade ,bahçesini görmeye geliyorum...Demek doğrudur...:))
![]() Şu ağaçların koni şekillerine ,ve dizilişlerine hayranım.. ![]() ![]() ![]() Gülleri ayrı bir güzellik... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Amerikan asması ve gülle sarılmış varendalar...ve sütunlar..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar ve güller,her seneki gibi çok bakımlıydılar..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de konik budanmış limon selvilerin ve yolun oluşturduğu yatay-dikey düzlem uyumunu çok beğendim. Selvileri tam konik budasalardı keşke...Güller bir harika... Sadece çimin içindeki bodur güllerin kafes içine alınmasını beğenmedim. Amaç ne acaba ? Gülleri korumak, dayanak, estetik ? Fidanlık da çok güzelmiş. Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Yeşil alandaki güllerin sayısını tahmin bile edemedim...
![]() Şu alandaki güllerin tek tek resimlerini çekmeyi çok istediğim halde , çimleri ezmeye kıyamadım... ![]() [attach]311061[/att Gülleri seyretmekden iştahım kapandı... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Gümüşyaka yakınlarındaki bir seradan görüntüler...
![]() ![]() ![]() ![]() Bu seradan 20 sene evvel, çok sayıda gül alınıp yazlık bahçeye dikildi..Fakat ,daha şebeke suyu sahile bağlanmadığı için ,kuyu suyu zamanla hepsini yaktı...Bende gül dikmekten vazgeçmiştim...Bir kaç sene sonra su bağlandı ve güller tekrar dikildi... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sarmaşık güller...Ortancalar ve iç mekan bitkileri...
![]() ![]() ![]() ![]() Şu güzelin tontonluğuna bakar mısınız.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Seradan görüntüler....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Gül fidanları çok sıhhatli ve güzeldiler...
![]() Yer örtücü bitkiler..... ![]() Bu resimleri de sıkıntıdan Uğur çekmişş.... ![]() ![]() ![]() Köpek sevmem, ama şu köpeğin yüzüne ve duruşuna bayıldım... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Opet benzin istasyonumuzun da hatırı kalmasın...:))))
![]() Çiçeklendiriniz ,Çiçeklendiriniz....Söyleye söyleye...Bu sene yapmışlar.. ![]() ![]() Kadife çiçeği dahi dikilmiş...Tohumları da bana yarar yanii... ![]() ![]() Ama....Güllere diyecek yoktu ...Çok güzel açmışlardı.. ![]() ![]() Şu bordo güle bakar mısınız...En sevdiğim gül işte budurr.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili syüksek,güllerin etraflarındaki demir çember görüntüleri dediğiniz gibi göze batıyor ...Bu restorant ın binası ve bahçesi aynı zamanda ,büyük toplantılar ve düğünler içinde kullanılıyor...Yeşil alana da tam yaz sıcaklarında masalar konuyor, ve arzu edenler yemeğini orada alıyor... Tahminim güllere zarar gelmemesi için yapılmışlar o demir koruyucular...Düşünebiliyor musunuz bir kır düğünü yapıldığında ,koruyucusuz olarak o canım güllerin halini... ![]() ![]() Teşekkürler canım....sevgi ve selamlar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sayın menekşecibaba....Hoş geldiniz ,Beğeni ve ziyaretleriniz beni mutlu etti....Adınızdan anladığım kadarı ile siz afrika menekşesi sever bir arkadaşsınız...kimbilir ne değişik renklileriniz vardır.... ![]() Bende afrika menekşelerini çok beğenir ve severim...Ama şu anda İstanbuldaki evde , kimbilir ne haldeler... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Berrin Hanım. Elimde yurt dışından getirttiğim 500 den fazla çeşit var standart , minyatür , trailer , chimera menekşeler o da benim hastalığım ben onlarla onlar benle mutlu... ![]() Sayfalarınız çok güzel artık sık sık ziyarete gelirim sayenizde çok sevdiğim İstanbul u da daha çok tanımış oluyorum. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sayın menekşecibaba...Böyle bir hastalığınız olduğunu tahmin etmiştim...Harikasınız...O değişik renkler ve türleri görmek isterim...Balkon veya bahçeniz varmı bilmiyorum ama şimdi balkon gurublarında arayacağım sizi....Eğer yoksanız..Bu sahifelerde tanıtımını yapınız lütfen..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Berrin Hanım ayrı balkon açaçak kadar vakit bulamıyorum. Afrika Menekşesi (Saintpaulia ionantha) - agaclar.net bölümde veya Meneksecibaba adresinde elimden geldiği kadar yansıtmaya çalışıyorum. Davetiniz için teşekkür ederim.Sık sık sayfalarınıza uğrayacağım sayenizde şöyle gözlerimi dinlendireceğim müsade edersiniz. Boş gelmek olmaz acizane bir kaç hediye getirdim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili menekşecibaba, harika menekşeler için çok çok teşekkürleer... ![]() Menekşe sahifenize baktım...Vakit darlığından videoları uzun uzun açamadım...Bir ara girip etraflıca bakacağım...Sahifeye öğrenmiş oldum..Harikasınız arkadaşım..Sağolunuz..Her zaman beklerim... Menekşe sahifenizin çok yararlı bir sahife olduğuna sevindim...Bakım ve dikim herşey mevcut...tekrar teşekkürler ....Selam ve sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
merhaba berrin hanım ne güzel resimler böyle tablo gibi sayenizde menekşecibaba dan da haberimiz oldu merhaba menekşecibaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
(biz zengin olmayı istemedik.Çiftlik istedik ) Diyerek boş bir arazide eşinizle beraber verdiğiniz mücadeleyi taktir ve ilgiyle izledim. Allah yolunuzu açık etsin gönlünüze göre versin. En güzel kararı vermişsiniz birçok kişiye örnek olursunuz inşallah. Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
İsim veriyorsunuz reklama giriyor. ![]() Beyinizi çok iyi gördüm,Uğur bey de fotoğraf konusunda size yardımcı olmuş.Ellerinize sağlık. Hepinize saygılar selamlar Berrin Abla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ayhan219 ,hoşgeldiniz, menekşeibaba yı tanıdığım için bende çok mutlu oldum...Menekşecibaba sahifesinde çok çok yararlı ve değişik bilgiler sunmuş ..Kendisini de buradanda teşekkürler... ziyaretinize memnun oldum...Bahçenizde neler yapıyorsunuz...Fotoğraflarınızı bekliyorum..Sevgili eşinize ve size selam ve sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sevgili adil böyle bir güzelliğin reklama ihtiyacı var mıdır... ![]() Bence Silivri nin medar-ı iftiharı.... ![]() Selam ve sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Aman Tanrııımmm.....sevgili kaptanzst...vallahi sizin elinizden yetişen her tohum ve budak , bambaşka bir sihirli bezeniyor sankii.... Harika açmışlar...bendekiler de aynı renkler ama sizinkiler çok sıhhatli büyümüşler...Benim mavi mor olanlar hep boynunu büktü,yerlerdeler....resimlerini ancak kesip vazoda sunacağım... Benekli olanlar biraz daha dik durabiliyorlar ...ama morlar niçin böyle oldu anlayamadım.... ![]() Zaten kendi diktiklerimden birer ikişer adil ile size kardeş payı olarak ayırmıştım....Sizdeki harika sonuca çok çok mutlu oldum....Siz artık bu güzelleri çoğaltırsınız da...Seneye yine yollayacağım....Güzellikler, kendilerini seven ve önem verenlerde olmalılar, bence.... Sizlerde çiçek ve bitkileri itimam ve sevgi ile büyütüyorsunuz...ben işlerimin yoğunluğundan çok ilgilenemiyorum...İşte hasbelkader birşeyler yapmaya çalışıyorum da tam bakımını yapamıyorum herhalde..... Resimler için çok teşekkürler ,sahifem bayram etmiş.... ![]() Şimdi sıra adil de bakalım dahliaları nasıl açtılar meraktayım...resimlerinizi bekliyorum...Sevgi ve selamlar hepinize.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|