![]() |
|
![]() |
#3001 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin abla hayatın kendisi zorluklarla dolu.Bu zorlukları unutturacak yorgunluğunu atacak güzel şeylerde var çok şükür.Elimizden geldiğince bu güzelliklere sarılmaya ve aramaya devam edelim. Bahçeniz almış başını gitmiş.Çiçekler sarmaşıklar adeta coşmuş kontrolden çıkmış. ![]() Fakat bu kontrolsüzlük sizin işe el koymanızla kontrollü hale gelecektir. Kolay gelsin,Trabzondan saygılar selamlar ailenize ve size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
![]() İSTANBUL SOKAKLARI........ ![]() ![]() ![]() ![]() Bu düzenlemelerin şehir içi trafiğinden bunalan, insanlara görsel bir güzellik sunularak en azından sıkıntılarının hafifletmek amacı ile yapıldığına inanmaya başladım.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Kadife ve ateş çiçekleri... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Ateş çiçekleri ve beyaz begonyalar.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() sarı kadifeler ve pembe begonyalar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Begonya panosu.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Ağaç Dostu
|
İşte ...Bu panolara bayıldıımmm.....:))
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Ağaç Dostu
|
Begonyalar halı gibi ...Çok da sıhhatli görünüyorlürdı...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Ağaç Dostu
|
Üst geçitlerdeki saksılarda sakız sardunyaları......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Ağaç Dostu
|
Anadolu yakasında cadde ışıklarında saksıda sakız sardunyaları...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Hayırlı pazarlar abla resimler yine mükemmeller. O panolardakiler canlı çiçekler. Begonyalar. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Ağaç Dostu
|
Kaptan abi, onların hepsi canlı. damla hattı döşeli, raflı sistem saksılardan oluşuyor. Berrin abla gecen gün kadıkoy sahilde, ziraat bankasına gelmeden hemen solda ( otobus duraklarının orda ) bir lokanta var. Lokantanın dış yüzü komple bu saksılardan yapılmış ve içlerine sedum palmeri dikilmiş. Bende makina olmadığı için çekemedim. Kışın çiçek açtıklarında on numara olur , uğrarsan fotograflarsın ![]() bu arada trafikte herkesi ifşa etmişsin. Elinde sigara olan bey abi komik görüntü oluşturmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Berrin hanım çok haklısınız bu sene begonya panoları gerçekten de muhteşemler her gelip geçmem de hayranlıkla seyrediyorum onları ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Berrin abla sayenizde istanbulu gezme fırsatı buluyoruz.çok güzel görüntüler hayranlıkla izliyorum.çiçek aşkı böyle bir duygu.bende eşimle giderken arabada trafikte,balkonlarda,pencerelerdeki çiçeklere bakıyorum.eşim önüne bak diye kızıyor,kendi kendime abartıyorsun nurcan diyordum fakat sizlerin doğa aşkı yanında bizlerinki hafif kalıyor.sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil,sıkıntı ve zorluklar insanoğlu için...bu günlerimize de çok şükür..Bazı üzüntüleri hafifletebilmek için bazı hobiler ve uğraşlar yararlı oluyor.... Bende elimden geldiği ve vakit bulabildiğim kadarı ile işlerime devam ediyorum...Tabi ki bunlar yan işler..Evde de sorumlu olduğum birçok işim var..Boş zamanım az denilecek kadar ...Uyku ve kitap okumadır... İstanbuldki bahçe nemli ve her gece sulandığı için birbirine giren bitki ve otla dolmuş...O resimlerden sonra bahçivan Bekir efendi gelip bir günde her şeyi dümdüz edip gitti , sağolsun.. ![]() ![]() Trabzona selam ve sevgiler.... ![]() Düzenleyen berrinb : 28-08-2012 saat 02:00 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kaptanzst,kardeşim,alacakarınlığın da dediği gibi onlar canlı begonyalar...Pano halinde duvarlarda yaşatılıyorlar...Harika görüntüleri sizlerle her zaman paylaşmak isterim... Selam ve sevgilerimi gönderiyorum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Serkan,ziyaretiniz beni mutlu etti...sağolasın...size de hayırlı ve mutlu günler canım..Sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili alacakaranlık, Bende sulamayı nasıl yapıyorlar diye düşünüyordum...Bazı otoyol kıyılarında tankerle sulandıklarını gördüm...Bunların sulama sistemi olacağını düşünemedim...Ama böyle köprü altlarına kadar sulama sistemi getirmek bir hayli eziyetli olmalı... 5-6 senedir otoyol kıyıları dahi ağaç ve çiçeklendirildi..Yol kıyılarında devamlı işçiler ot biçip çöp topluyorlar...Bilhassa TEM in kıyılarında bir ek çöp göremiyoruz...Tabi ki buda bizleri mutlu ediyor.... İstanbul sokakları adlı albümde ; mecburen bazı insanlar deşifre edildi,ama ne yapayım, Kurunun yanında yaş da yanarmışş.... ![]() ![]() ![]() Selamlar size ve sevgili annenize.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan,geçen baharda İstanbul'un lale ve çuha şenliğini çekemedim..İçime dert oldu...Bari yaz begonyalarını İstanbul dışındaki arkadaşlara göstereyim diyerek, bu albümü hazırladım...İnşallah seneye bahara lale ve çuha ,papatyaları da görürüz..Ziyaretinize teşekkürler.....Selam ve sevgiler.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili İremsıla,çiçekleri görünce bende hiç dayanamayıp fotolarını çekiyorum...Benim gördüğümü bütün sevenler görsün ve zevk alsın isterim.. ![]() İstanbul trafiğinden artık çok bunaldığım için çocuklar beni bazen direksiyondan azat ediyorlar.... ![]() Ziyaretinize teşekkürler...Selam ve sevgiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Ağaç Dostu
|
30 ağustos zafer bayramınızı kutlarım.......
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Ağaç Dostu
|
Yazlık bahçesinden temmuz ve Ağustos ayı görüntüleri....
![]() Arap fulu açtı...l5 sene evvel; kuruyan arap fulume çok üzülmüştüm...İstanbulda birçok serayı aradığım halde bulamadım...Sayın Mutlu Kutlu ya buradan da teşekkürlerimi yolluyorum...Su sümbülü ile de O nun sayesinde tanıştım...sağolsunlar... ![]() ![]() Dahlialar bu sene çok keyifsizler..tek tük açıyorlar..Kendilerini boya verdiler ...Bazıları hiç açmadı...Bazısı kayboldu..İşte nazeninlerden bir tanesi... ![]() ![]() Horoz ibikleri de onlara nisbetle kendiliğinden aynı yerde üç senedir çıkıyorlar..Her ne kadar tohumları dökmeden söksemde fayda etmiyor...Şu keyiflerine bakar mısınız.... ![]() ![]() Eflatun sakız yarı gölgeyi sevdi... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin çiçekleri....
![]() ![]() ![]() Ön bahçenin yer çimi bol sulama ile kendine geldi...Aradaki yabani otlar da sürekli ayıklanıyor ...Sonbaharda daha iyi çiçekleneceğine inanıyorum... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Ağaç Dostu
|
Sakız sardunyaları ve dahliaların açabilenleri....:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Ağaç Dostu
|
Sarmaşıklar yine her yeri sarmağa başladılar...
![]() ![]() Kaya bahçesindeki yabani otları temizlemekle bitmiyorlar...sardunyaların etrafı her hafta otla doluyor.... ![]() Obelyalar ancak saksılarda kalabildiler... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Ağaç Dostu
|
Biraz da mutfak.......:))
![]() ![]() Tarifleri verilir........ ![]() ![]() Komşunun Percian ve Chincilla kırmasıı..... ![]() ![]() Elinin hamuru ile... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Ağaç Dostu
|
TEM deki ağaçlandırma ve bakım işleri.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Ağaç Dostu
|
Yollardaki ağaçlandırma olayına çok mutlu oluyorum...:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|