![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Sevim.K benim içinde siz çok önemlisiniz. Ağaçlar net deki ilk göz ağrılarımdansınız...Sizler sayesinde ben yabancılık çekmedim ve sahifelere adapte oldum ![]() ![]() Taşlara gelince ..onların münasip yerlerini çekiç ve bir demir parçası ile oydurun içine kaktüslerinizi yerleştirin..Siz bunu yaparsınız.. Face deki kaktüs resimleri harika ve bu sizin hakikaten bir kaktüs ve sukulent aşığı olduğunuzu bir kere daha kanıtlıyor..Resimleri her gördüğümde gülümsemeden edemiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar elimde kalan Gelibolu seyahatimle ilgili resimlerin son kalanlarını da bu gece eklemek istiyorum...sevgili Adil Trabzon un kayalıklarını ve güzelliklerini eklemiş..Bu güzel manzaraları görünce kıskandım doğrussu ![]() Karadeniz- Marmara yarişi başlamiştur daaaa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik
|
Berrin hanımcım herşeye eyvallah ama işin içine Karadeniz girdi mi akan sular duruyor. Kurban olası geliyor insanın dağına, taşına bile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
yalnız bu arada annenizin kabrini yaptırıp ziyarete gitmek çok güzel ölenlere allahtan rahmet dilerim [bu arada bahçe şahane deniz kenarı güzel bir bahçe ] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ligustrum için..Balıkçı çarşısındaki park çiçekleri...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Gelibolu nun meşhur taze balıkları:)))Trabzon da da var mı acaba:)))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Palamut,Lüfer ve Hamsii:))Küçük bir balık restorantı..İçine bayıldık:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Duvarlar,nakkaşlarla örtülmüştü ve deniz kaplumbağasının kabuğu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekler hep neşeyle dikilmiyor..Bazende böyle içimiz ağlayarak:((
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Annemizin vefatından sonra psikolojim bozulduğu için üç sene mezarını yaptırmaya gidemedim ![]() Bu hayat yaşamıyla ölümüyle bizim..Tanrı herkese gecinden versin ama ben çocuklarımı küçüklüklerinden itibaren mezar ziyaretlerine alıştırdım..Küçük oğlum Uğur su taşıdı bende toprağı düzenleyip mevsimlik çiçekleri diktim...Sevgili Tanrımız,bizlere de yatanlarımıza da huzurlar versin.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Alıntı:
Selamlar Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Nurlar içinde yatsın anneniz. Çiçekler gibi mutlu olsun inşallah ahirette...sevgiler. nasılda sevinmiştir yattığı yerde sizi görünce.. mekanı cennet olsun sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili berrincim balıkların görünümü harika Duvarlar,nakkaşlar ve deniz kaplumbağasının kabuğunun görünüşü mükemmel ![]() Anneniz nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin hanım bayram hazırlığını yapmışsınız.Annenizin mezarını düzeltmiş çiçekler ekmişsiniz ellerinize sağlık.Annenizin mekanı cennet olsun. Bayramınız güzel geçer inşallah.Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Hayırlı bayramlar. Fotoğraf yükleme konusunda. Benim yüklediğim fotoğraflar Windows un Microsoft Office 2010 proğramında boyutlandırıp yüklüyorum. Orjinalini bozmamak için seçtiğim fotoğrafları yeni bir dosya içine kopyala yapıştır yapıyorum. Sonra fotoğrafların tümünü seçip sol tuşuna bastığımızda -birlikte aç-üzerine geldiğimizde Microsoft Office 2010 proğramını tıklıyorum. Üst bölümde -Resimleri düzenle- tıkladığımızda yeni bir sayfada -yeniden boyutlandır -seçiyoruz. Yeni sayfada -Önceden tanımlanmış genişlik yükseklik-Hazır kalıplardan 800*600 ü seçiyoruz.Bütün fotoğraflara bu işlemi yapıyoruz.Benim yaptığım işlem bu. Kaptanzst abim -ImageShack-Proğramını kullanıyor.Üye olamalısınız.Bende üyeyim fakat yüklemede hata veriyor. Ücretsiz farklı toplu düzeltme proğramlarıda var.Tüm fotoğrafları bir tıklamayla istediğiniz boyuta getiren.Fakat her proğram fotoğraf kalitesi üzerinde bazı kendine has deformlara sebep olabiliyor. Tavsiyem PhotoScape ücretsiz çok amaçlı proğram olabilir.Her türlü işinize yarayacak iyi bir proğram.Benimde bilgisayarımda var.Microsoft Office 2010 da işinizi görür.PhotoScape Fotoğrafın orjinalini otomatik yeni bir dosyada saklayarak avantaj da sağlıyor.Tercih sizin . ![]() Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar efendim. Annenizin ve bu vesile ile tüm ölmüşlerimizin ruhları şâd olsun. Ne mutlu ki rahmetliye, sizin gibi yaşayan ve yaşatan, boş yaşamayı zûl sayan sizler gibi evlatlara sahip. Darısı bizlerin başına inşallah. Siz ve ailenize vede sevdiklerinize, nice sağlık, birlik/dirlik içinde bayramlar dilerim. Efendim, mâlum, sizin kervan yürümekte devamlı/non-stop. Yakalamışken dileyeyim dedim. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Berrin hanım, sayfalarınızı gezince Çanakkale ve Gelibolu'yu ne kadar özlediğimi anladım. Bu görüntüler için çok teşekkür ederim. Ben de en yakın zaman da şehitliğe giderek büyük amca ve dayımı ziyaret etmek istiyorum. Oranın bitki örtüsü ve çiçekleri hep dikkatimi çekmiştir. Sevgili anneciğinize allahtan rahmet , sevgili ailenizle birlikte mutlu, sağlıklı ömürler diler, bayramınızı da kutlarım. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Serkan İstanbul arkadaşım.. sağolunuz teşekkürler ederim hepimizin vefat edenlerinin ruhları şad olsun inşaallah...Mekanları cennet olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Periş, küçük balıkçı restorantı ,çok doğal bir ortamda kurulmuştu, bir duvarın kıyısında Üç tarafı ahşaptı, duvarı nakkaşlar kaplamıştı..nemli olduğu için nakkaşlar orayı çok sevmişler...Birde sarmaşık gövdesi vardı fakat tepesini kesmişlerdi...sahibine de resmen hesap sorar gibi niye yeşilleri kestiğini sordum.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil,temennilerine ve bayram tebriğinize teşekkürler ederim...Sizin de bayramınız kutlu olsun iyi günlerde geçirin inşaallah ![]() Resim yükleme ve küçültmede ,ben başka bir program kullanıyorum..kaptanzst nin programının resimleri daha sonra siliniyor diye bir yerlerde okumuştum...Çok teşekkürler ederim..Sizin proramınızı deneyeceğim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mrduran hepizin vefat eden yakınlarımızın ruhlarına rahmet olsun ![]() ![]() Vallahi çok güzel tabirleriniz var..Bende sizin mecazi kelimelerinize çok gülüyorum...Sağolunuz...Sizde bizlere hem moral,hemde neş'e saçmaktasınız..İyiki Var'sınız diyorum Ağaçlar net de.. Mesela şu NON STOP tam yerini buldu..Bugün yarın bayramı geçirmek üzere yazlığa göç var..Artık kedilerimiz, kuşlarımız,çocuklarımız ancak üç , dört arabayla kervan tamamlanır..Bir hengamedir sormayın gitsin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sevim.K ....Sayın selehattin67...Vallahi ben Karadenizlilerin bu anında kenetlenmelerine oldum olası hayran olmuşumdur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Aslında bölgeci insanlar değiliz biz. Sadece karadenize değil ülkesine aşık insanlarız |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş, ne mutlu size ...Şehitlikde yatan amca ve dayınız için gurur duymalısınız ![]() Tanrı ruhlarına rahmet etsin....Sizin Çanakkale ve Gelibolu yu görmüş olmanıza sevindim canım...İnşaallah en kısa zamanda ziyaretlerine gidersiniz. ![]() Bende sizin bayramını candan kutlarım..Hayırlı mutlu bayramlar dilerim..selamlar, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Ey gidi Cetasule ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Bütün arkadaşların Kurban bayramını sahifemden kutluyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Saksılardaki,sakız begonya ve açelya aranjmanları...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Açelyalar ..Salon sarmaşığı varendayı çok sevdi:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçedeki ördeklerimiz ve kediler..Bir sakat misafir kuş:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Bir erkek ,iki dişi ördek...Sakat kuşun rengi ve biçimi çok değişik..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Rıhtım kuşların ve kedilerin istilasına uğradı.:))kedi kuşun peşinde.Kuş suya uçtu.:)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|