![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin hanım Beyinize acil şifalar diliyorum.Yeni haberim oldu çok üzüldüm.Tüm ailenize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Hemşerime lütfen iyi bakın.Kendisine selamlarımı ve geçmiş olsun dileklerimi iletin.Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Berrin hanım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim eşinize. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Arkadaşlarım, mandalinci..periş...Günebakan..Sevim4...Fatma Sunay..mrduran..Halil Önen....Kiraz...Kaptanzst...Nevzat....Hhatice....L imon.....Cetasule....Yücel Canpolat.....Adil....Cemo....Loveflower......Hepin ize ayrı ayrı teşekkür etmeyi candan arzu ediyorum , sahife fazlalığı yapmamak adına ,tek sahifede yazmayı uygun buluyorum........Arkadaşlarım sağolunuz...Herkeze çok çok teşekkürler ederim...Hepinizi çok sevdiğimi ve sizin aranızda bulunmaktan dolayı gurur duyduğumu bir kere daha belirtmekle sevinçliyim....İyiki VARSINIZ....Diyorum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlarım...Bir süredir eşimin rahatsızlığınedeni ile bahçe sahifelerime ve gerçek bahçelerime de giremedim. ![]() Sevgili mrduran söylediği gibi ; zaruri alışveriş ve hastahaneler dışında evde üzerimizden kilitlendik ![]() Dün bende kendimi;tabiri caizse hapishaneden ![]() ![]() ![]() Limonlarda bana ::Ele güne karşı yapayanlız,böylede olmaz ki....Nasılda gittin insafsız ,böyle bırakılmaz kiiii ....Dediler.. ![]() İki saat kadar bir sürede arka nınbudama ve kuruları ve çöp işlemlerini bitirdim..Ön bahçede saksılarımı düzenleyip, topraklarını kabarttım.Sonra ver elini son gaz Çengelköy Tropikal sera... Bu gece sizlere ,bayramda yazlıkta çektiğim Sonbahar karelerini sunacağım...Herkese teşekküler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Üsküdar da sonbahar....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Üsküdar parkı...Ön bahçenin sarmaşıkları kızardı..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Yazlık ta Sonbahar..Ve vefalı Dahlialar....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Yağmur dahlialara yaramış...Ayvalar,komşuda pişti..bize düştü::)))))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin halleri,......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar,begonyalar çok keyifliydiler,soğuk hava yaramış:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçedeki sardunyalar ve bodrum papatyaları...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Cinyalar dan sağ kalanlar...Karanfil oylum oylum:)))) Begonyalar....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Köpeğimiz bizi hemen buldu...Nar ağaçları ve sahil...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Komşunun gülleri ve kızaran Amerikan asması..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Bauhaus dan alıp yazlığa getirdiğim kasımpatları....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Begonyalar açmaya devam ediyorlar..Ve yazlıktaki yardımcım...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Silivri Maxi deki bayram sevinci ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Sahilden görüntüler...Varendadaki ufo sefası..::)))))))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Kahve ve takı tasarımı.....Berrinbb bilgisayarda..:))Ve mehtabımız çok güzeldi::))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Kasımpatları dikildi..Sevgili Yücel in hediyesi ve Sevgili Nevzat ın Paulovnia sı..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar yarın gece de İstanbuldaki bahçelerin görüntülerini eklemek üzere...İyi geceler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-10-2008
|
Alıntı:
Sayenizde çocukluğumun renklerine kokularına,hatta tatlarına gittim,çok tanıdık bildiktiniz,bu nedenle çok eski bir dostum gibi hitab etmek geldi içimdem. Harikalar yaratmışsınız,kendi cennetinizi yaratmışsınız kutluyorum,bilindik meseldir bir saat mutlu olmak istiyorsan git kendine mükellef bir yemek ısmarla,bir gün mutlu olmak istiyorsan karşı cinsten arkadaş edin ama bir ömür mutlu olmak istiyorsan doğayla haşir neşir ol denir.Siz bu şanslı insanlardansınız,bu site aracılığı ile bizlerlede paylaşıyorsu nuz ,sağolun.Sizinle müşterek çok şeyimiz olduğunu görüyorum,resim,ahşap boyama seramik boyama, kumaş boyama, müzik,çiçekler ağaçlar çeşitli elişleri,dolayısıyla bölüşecekte çok şey var demektir eh..yaşdaş ta sayılırız. Bu nedenlerle sizinle tanıştığım için mutlu oldum,tekrar ve sık sık görüşmek üzere. sevgiler.. Düzenleyen gondag : 27-11-2011 saat 10:18 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Oh maşallah efendim. ALLAH, elem keder vermesin, esintiler gelmeye başladı boğazdan. Eşinize ve ailenize sağlıklar olsun inşallah. Ailece Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Berrin hanim esinizin rahatsizligini yeni okudum gecmis olsun. Acil sifalar dilerim. Bu arada resimler yine bir harika... Ben bu kis foruma söyle bir ugrayip kaciyorum tüm basliklari okuyamiyorum. Bizde hava sifirin altina indi bile. Bahari sabirsizlikla beklemeye basladim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin Hanım Selamlar. Bahçenize nihayet dönebilmişsiniz.Zor ve yorucuda olsa insan mutlu oluyor.Allah sağlık sıhhat versin.Sonbaharın yeşili talan ettiği bir dönemdeyiz.Elimizden geldiğince bizde yeşili yaşatmaya çalışıyoruz.Nekadar becerebiliriz.Eh işte. ![]() Ailenize ve size sağlık sıhhat dolu günler diliyorum. Kolay gelsin. Trabzondan saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın berrinb; Eşinize ve size geçmiş olsun. Ben de eşime bir kaç yıl önce hastanede 4 gün boyunca hiç ayrılmamacasına refakat etmiştim. hapisane gibi dışarıya çıkamamak, kendinize mi eşinize mi üzüleceğinizi bilememek nedir bilirim. Neyse Allah başka keder vermesin dilerim. Aman bundan sonra dikkat... Son fotoğraflar çok güzel hele de yazlık girişi sonbahar fotoğrafı harika. Off of takı tasarımından da geri kalınmamış. Ben de mi el atsam kaç çekmece malzeme var. Dokunmayalı çok oldu. Kızım doğduğundan beri yapamıyorum. Belki bundan sonra beraber yaparız. Her şeyden bir ona, bir bana... Hatırlattınız ya hevesim depreşti şimdi. Ellerinize sağlık. Sağlıcakla Kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Berrincim sonbahar görüntüleri harika dahlialar kasımpatılar küpeli çiçeğinin rengi pek güzelmiş begonyalar sardunyalar mükemmel görünüyor eşinizin iyi olmasına sevindim sahilden ve verandadan görüntülere bayıldım kahvenizde pek güzelmiş maşallah elinizden her iş geliyor takı tasarımını görünce diyecek bir kelimede bulamadım inanın her kareyi zevkle seyrettim ellerinize emeklerinize o güzel yüreğinize sağlık sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Berrin hanım merhaba, Bugün eşinizin rahatsızlıgını forumdaki mesajlarda gördüm. Büyük geçmiş olsun. ayrıca ne hoş sunumlar paylaşımlar yapmışsınız bizlere ellerinize gönlünüze saglık. İnsan izlemeye doyamıyor. Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz. Selam ve sevgilerle kalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
sevgili dostlar bir an olsun berrin ablamın bahçe sayfasını yok sayıyorum, bahçe sayfasının yokluğuyla; yok olanlar; değer yargılar, manevi duygular milli değerler, insani değerler, bizleri eski bayramlara götüren anlar, güzel ülkemizin güzel insanları, güzel ülkemizden tabiat manzaraları, biz dostlarının sayfalarına yazdığı şeker tadında sözler, yürekteki insan sevgisi paylaşmanın bölüşmenin verdiği haz..... bu liste uzaaaaar gider..... Sevgli ablacığım, bizlerin yaptığı tasarımlar mum alevi,amma yüce yaradanın yaptığı tasarım ve yüreğinize koyduğu engin sevgi bize gün ışığı olmuştur ![]() seni çok seviyoruz ablacığın ne iyi ettin de geldin ![]() Düzenleyen Yücel Canpolat : 26-11-2011 saat 07:42 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|