![]() |
|
![]() |
#1351 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Küçük seranın resmi ,sığmadığı için yan dönmüş..Suç bende değil:))))))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Ağaç Dostu
|
Önbahçede tohumdan kendiliğinden çıkan cam güzeli ve begonyalar....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Ağaç Dostu
|
Şu dubayı dinlenme yeri yapan kuşa bakar mısınız..:)))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Ağaç Dostu
|
Salon çiçeğim açtı...Arka bahçenin toplanmış hali, hercaileri yeni diktim..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçe biraz olsun toplandı:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Ağaç Dostu
|
Eyvahlarrr:)) İkinci kareyi Kaptan zst.inşaallah yine yakalamazlar:)))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Ağaç Dostu
|
Komşunun mandalina ağacı ve kapı daki camgüzellerim....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Ağaç Dostu
|
Ördekler yeni dikilen soğanlara rahat vermiyorlar,nergis ve sümbülleri mahvettiler...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Ağaç Dostu
|
Yeni hercailer...bahara kadar bize arkadaşlık edecekler:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar bu aydan sonra ,artık sadece hercai ve arka bahçedeki kır menekşelerini, kar manzaralarının içinde resimleyebilirim sanıyorum..Birde saksı çiçekleri ile yeşil kalan ağaç ve çalı gurupları....tabii ki seralar ı hariç tutuyorum... Benim bu sitedeki ilk kışım olacaktır.. Bu sezonda Tanrı nın izniyle ,sera hastası bendeniz sizlere artık bol bol seralardan güzeller sunabilirim...O da olmazsa ,dağlar taşlar ne güne duruyor...Tanrı aşkına ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Ağaç Dostu
|
Sn. berrinb, Umarım eşiniz daha da düzelmiş ve sağlığına kavuşmuştur. Bahçenizin bakımsız hali bile muhteşem, siz onu çabucak toparlar, bitkilerin verdiği olumlu enerji ile moral depolarsınız. Bu günler de geçer, siz sağlıklı olun yeter. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili berrinb hanım,bahçeni doyasıya gezdim çok güzel kareler ellerine sağlık. Sera göruntuleri muhteşem büyük şehirde olmanız avantaş sizin için her bitkiyi bulabiliyorsunuz ama bizler biraz zor buluyoruz. Sizlerin sayesinde bizlerde mutlu oluyoruz bu güzellikleri görünce. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2011
|
Sevgili berrinb biz bundan sonra menekşelerle de idare ederiz.Bahçeniz sıcak , güzel ve şirin.Bahçenizi bize açtığınız için teşekkürler.Sevgiyle kalın. Düzenleyen ayseldeniz : 01-12-2011 saat 12:00 Neden: imla yanlışı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Berrin hanım,aynı serada geziyoruz galiba.Ben de Çengelköy'de oturuyorum.Her hafta Plalmiye Botanikte gezer ,resim çekerim.sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Öncelikle geçmiş olsun. Sizinde limon ve çiçekleriniz harikalar hele o seradaki narenciyeler bayıldım. kasımpatıya gelince siz isteyin yeter ister kökünden sökeyim ister filiz vereyim. saksısı büyükte biraz taşıyamam. sevgiyle ve sağlıkla kalın . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Ağaç Dostu
|
Bahceye elin değmiş ya, nasıl da şenlenmiş ortalık. Hoş ben, harebe hallerini de seviyorum bahçelerin. Bir arkadaşın dediği gibi, hep makyaj olmaz ![]() Sevgili eşin de düzelmiş, sevindim ablam. Şimdi bu moralle kim tutar seni. Sera fotoğrafları da içimdeki şeytanı dürtüklüyor ![]() Düştüm yaban ellere ben. Kar kış buralar. Belki dağlarda birkaç sukulent türü görürüm hayalim vardı, ama ne gezerrr ![]() Ardahan Çıldır dan sevgiler yolluyorum, sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar efendim, Her şey güzel halâ. Sanırım yazı da böyle karşılar bahçeniz, maşâllah. Yeni seranız hayırlı olsun, bu demektir ki yaza yeni fideler göreceğiz inşallah. Yeni model ''sisleme ile sulama sisteminiz'' çok güzel efendim. Sayın Kaptanzst ve yeğenimiz görmesinler genede.)) Fakat bu yorum için çok zorlandığımı da itiraf edeyim, ne kadar inandırıp, kandırabilirim yeğenimi bilemem. Sağlıkla kalın, daha iyi günlere inşallah. Ailece saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mandalinci,sizi gördüğüm için mutlu oldum...Bahçelerimiz artık sonbaharın hazan yapraklarıyla örtülü oluyor ..gün aşırı yapraklar toplansada ,bahar tadı yok tabii...Çiçeklerde aynen keyifsiz kasımpatılarla işi idare ediyoruz ![]() Temennilerine teşekkürler...Selam ve sevgiler Güzel İzmire ve size canım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sevim4 hoşgeldiniz..Bahçeleri elimizden geldiğince ,temiz ve renkli tutmaya çalışıyorum...Ağır işlerde de bir bahçıvan arkadaş geliyor...Fakat dökülen kuru dallar ve yapraklar ,hergün toplanmak istiyor...Günde bir saat kadar arka ve ön bahçede çalışıyorum.Soğuk hava bazen iyi bazende hastalık yapacak kadar kötü...Sabah uyandığımızda bütün bahçelere ve arabalara yağmur yağmış gibi nem var...Hatta geceden başlıyor.. Dediğiniz gibi seralarımız bir yerde cankurtaran ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ayseldeniz ,hoşgeldiniz...Hercai, menekşe, primula, siklament ler derken yine bir hayli renklerimiz var değilmi ![]() Ziyaretiniz için teşekkürler ..yine beklerim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Nuraay Topçu,Çengelköyde olmanıza sevindim...Ben de o seraya yol üstü olduğu için sık uğrarım..Gerçi daha üç seramız daha var...Eski Sabuncakisin serasının yanındaki seralarda da bütçeye uygun ve yerli çiçeklerimiz var...Bu serada çoğunlukla tropikal bitkiler mevcut ve toptan çalışılıyor...B.Beyinde de iki harika sera vardır, belki bilirsiniz.. Bağlarbaşına çıkan dar yolda iki tane var...Yani ben seraların merkezindeyim... ![]() Ziyaretinize memnun oldum,yine beklerim...Teşekkürler...Sevgiler size ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili serkan istanbul, ziyaretinize ve temennilerinize teşekkürler hoşgeldiniz...Kasımpatına bu gün kızkardeşim ili de baktık aşık olduk ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cemocuğum hoşgeldin...Taa Çıldırlardan yazarmış ablasının gülüüü ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Ağaç Dostu
|
Nasıl da bilirim ben sevgili hemşerim Kaptan zst,nin derhal bahçede biteceğini...Zaten bilhassa dumanlı dumanlı ekledim.Çünkü sağolsun sevgili kaptanzst , bizlere ayda alemde bir uğrar da ![]() ![]() Ben Trabzondan doğal dumanlı ortamlı resimleri bekliyorum...Artık kış kıyamet,Evlerde yakın çatır çatır odunları,Çaylar beleş, su harika beleş, balıklar Adil den,,,Hurmalar kurudu.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Ağaç Dostu
|
Ahhh Efendim hoşgeldiniz,,Sefalar getirdiniz Sevgili Mrduran.. Vallahi gözlerim arar oldu sizi ve güzel sohbetlerinizi ![]() Efendim ne güzelde teşhis kymuşsunuz..Tamamen sisleme şeklinde sulamadır görülen ![]() ![]() ![]() Sevgili Kaptan zst....Taaa Karadenizler den almış eline büyük boyut bir teleskop , beni suç üstü yakalama peşinde ![]() ![]() Vallahi gece gece, şu üzüntülerin içinde içim açıldı..Sevgili mr duran sağol varol..İyiki varsınız..Sizi Tanrı yollamış olmalı bu guruba...Siz çok yaşayınız emi...Sevgili ailenize ve size sevgi saygı ve selamlarımı yolluyorum....Tanrı sizden razı olsun: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Berrincim bahçeyi zevkle gezdim çok güzel kareler ellerine sağlık. Sera göruntüleri muhteşem sıklamenler rengarenk bayıldım begonyalar cam güzelleri hercailer mükemmel görünüyor ördekler pek şekerler maşallah .Sizlerin sayesinde bizlerde mutlu oluyoruz bu güzellikleri görünce ellerine emeklerine o güzel yüreğine sağlık sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Periş ,serayı deneyeceğim bu sene..Ben her sene arka ve önde bazı saksılarımın üzerine naylon veya karda kalın eski battaniyeleri örterek ,bazı sıcak iklim bitkilerini koruyabildim...mesela fulleri ...Sellukaları içeriye şimdiden aldım..Yapraklarını döktüler..Ama bir yandan da filiz vermeye başladılar ![]() Ördeklerimiz şekerler ama ; toprağı didikleyip yeni dikilen sümbül ve nergisleri çok rahatsız ediyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim.K ..... arkadaşım bu kareler hepsi l0 günlük felan..Ama şu anda bütün küpeler ,sardunyalar ve begonyalar açmaya devam ediyorlar... Ben bu direnişe hem zevkle ,hemde acıyla bakıyorum...Çünki ilk karda küpeler,sardunyalar ,açelyalar naylona girecekler bahara kalmak için...Begonyaların soğanlarını alacağım...Bu gün yarın kendi ellerimle canilik yapmak zorunda kalacağımdan., bu süreyi uzatıyorum.. Küçük sera Bauhaus larda var balkonda sukulentler için ideal...Büyük ve uzun saksılara göre değil..teşekkürler canım ziyaretine....sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|