![]() |
|
![]() |
#3031 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Bu güzeller Darülşafaka Reh.merk. bahçesinden.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3032 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Ağaç Dostu
|
Güzellere devamm....:)
![]() ![]() Hastahane dönüşü; yol kıyısındaki güzellikler.... ![]() Boğaz köprüsünden geçiş.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Ağaç Dostu
|
Köprüden Kuleli......
![]() ![]() Köprüden Beylerbeyi ve Çengelköy.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Ağaç Dostu
|
Sarı nilüferi Bauhaus da buldum...:)
![]() Suyun içinde filizlenmişti... ![]() Biraz da mehtap seyredelim..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Ağaç Dostu
|
Gece çekimleri.....
![]() ![]() ![]() Arka bahçede sabah....... ![]() ![]() Japon gülleri devamlı açıyorlar..Kışın ne yapacağımı bilemiyorum..Saksıları çok büyük olduğundan İst. götürmeme de imkan yok....Çaresizim ....çaresiiizzz.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Ağaç Dostu
|
Çakma göletlerimden manzaralar.....:)))
![]() ![]() Yarı gölgedeki su sümbüllerinin boyu ,güneşte olanları geçti... ![]() Begonyalar her yere uyum sağlıyorlar...Güneşte, gölgede...Her yerde en koyal ve güzel görüntüsü olan bir çiçek... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçedeki çiçekler açmaya devam ediyorlar..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Ağaç Dostu
|
Paulovnia hızla büyümeye devam ediyor..
![]() Bu begonya da beni hiç sevmeyenlerdendir...Her yaz bulur alırım , ama kışı malesef geçirtemem...Evin içinde en elverişli yere koyduğum halde ,yaşamamakta inat etmiştir....Buradaki keyfine bakar mısınız.... ![]() ![]() ![]() Mavi sarmaşıkta çok çok nazlı...Ancak Ağustos sonu açmaya başlıyor... ![]() Bu çiçeğide İst.daki saksıdan küçük bir budak olarak dikmiştim...Burayı çok sevdi üç ayda bu hale geldi.. Ve şimdi çiçek açıyor... ![]() ![]() Mor ve pembe sarmaşıkların çoğu sökülüp atıldığı halde , bana mısın demiyorlar... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Ağaç Dostu
|
Sarmaşıkların şenliği başladıı.....:)
![]() ![]() ![]() Lastiklerin içindeki bodur dahliaların bazılarının sadece soğanları kaldı...Bu sene üzerlerine biraz gübre ve toprak ilave edip yerlerinde bırakmayı düşünüyorum.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Ağaç Dostu
|
Sarmaşıklara devam.....
![]() ![]() Bunlar da kumda kendiliğinden tohum döküp çıkanlar... ![]() ![]() Dört adet cinyadan birisi....Bunlarda salyangoz katliamından hasbelkader kurtulanlar....... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3042 |
Ağaç Dostu
|
Budaktan dikilen sukulentler...
![]() Bu küçük kaktüsler tohumdan yetiştiler...Geçen sene saksı kıyısına denemelik tohumlarını atmıştım...bu yaz gelişmeye devam ediyorlar... ![]() Arka bahçeden salıncak kaldırıldı...Yeniden saksıları tanzim edildi..Saksılara soğan begonyalarını yerleştirdim...Şimdilik iyi durumdalar...Biraz fazla güneş alıyorlar ama ....Belkide alışırlar... ![]() Bu kapdaki su sümbülleri , gölettekilere nazaran daha kısa boylu oldular..Fazla güneş aldıkları için... ![]() Son bulup aldığım iki kütükten birisi ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Ağaç Dostu
|
Saksılara soğan begonyaları ve katmerli cam güzellerini diktim..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Ağaç Dostu
|
Su sümbüllerinin güneşte olanları yine açtı....
![]() ![]() ![]() Şu begonyayı çok seviyorum...Yaprak ve çiçek rengi harika bir uyum içinde... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Ağaç Dostu
|
Begonyalar açıyor.....
![]() ![]() ![]() Süs biberi Seracı bayanın hediyesi.....Sararmaya başladı... ![]() ![]() Bu çiçeği de yeni aldım...Tohum yapmağa başladı..İst. ön bahçedeki mavi çiçek açan yanılmıyorsam Afrika zambağına benziyor ..Ama çiçekleri ve tohumları daha küçük...Ben onun siyah ve incecik tohumlarını bir sene dikip deneme yapmıştım..başarılı da oldum ama yazlık bahçesinde sonradan kayboldular... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3046 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçeden görüntüler....
![]() ![]() ![]() ![]() Üst balkondan ...Ağustos ayı manzaraları.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Ağaç Dostu
|
Hava aşırı sıcak ...Herkes denizde....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Ağaç Dostu
|
Balkon manzaraları.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3049 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop,moralim düzeldi.....Çok teşekkürler... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili berrin hanım iki bahçede çok güzel. sadece kendi bitkilerinizin çekimi ile kalmamış çevrenizinde resimlerini çekip gördüklerinizi bizimle paylaşmışsınız ellerinize sağlık... su sümbülü nilüfer arap fulu dikkatimi çekenler... güzellikleri ortada peki kokuları nasıl ? rica etsem bunlarıda anlatırmısınız. birde nilüferleriniz kokuyormu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sibelim,ziyaretinize mutlu oldum...Vaktimin elverdiği kadarı ile çevre güzelliklerini paylaşmaya çalışıyorum...Su sümbülünün kokusu ve ömrü yok..2 günlük bir harika ...Arap fulu, diğer fuller gibi kokuludur , ama çok sıcak günlerde kokusu daha iyi hissedilir.. Arap fulu ve diğer küçük beyaz ful ,hastası olduğum birkaç çiçekten ikisi...Elimden geldiği kadar kışında yaşatmaya gayret ediyorum...Bu kışın çok çetin geçeceği söyleniyor...Şimdiden kara kara düşünmeye başladım... ![]() Beğenilerinize teşekkürler ..Selam ve sevgiler..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3052 |
Ağaç Dostu
|
14.Ekim.2012...Cuma günü açmaya başlayan yukkaları...
[attach]331629[/attac Pardon....l4.eylül.2012cuma ..... ![]() ![]() Bırakıp ,bu trafiğin içinde İstanbul a döndüm.... ![]() ![]() Eve geldiğimde,beni bir sürpriz karşıladı... ![]() ![]() ![]() Bulunacak gibi değil de ...Tanrı büyüktür...İnşallah zayi etmeden yaşatırım...Sevgili Adil in de sesi çıkmıyordu ne zamandır..Demek ki yaylada zambak kökü çıkarmakla meşguldüler....Sevgili Kaptan zst. ellerinize sağlık...Harika bir kardeşsiniz...Bu güzelliği unutmama imkan yok.. ![]() Görüşmek üzere sağlık ve sevgiyle kalınız.... ![]() ![]() Düzenleyen berrinb : 16-09-2012 saat 01:48 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Ağaç Dostu
|
Ağustos ayında İstanbul ön bahçeden ......
![]() Sevgili alacakaranlık dan aldığım lisiler büyüyüp açmışlar.. ![]() ![]() Saksıda oldukları halde güzeller..Toprağa dikilseydi daha da kuvvetli olabilirlerdi.. ![]() Arka bahçenin karmaşık halleri... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3054 |
Ağaç Dostu
|
İst.arka bahçenin dahliaları....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçenin açmaya çiçekleri.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeden görüntüler....
![]() ![]() Soğan begonyaları yerlerini çok sevdiler...Geç dikildikleri halde çiçeklenmeye devam ediyorlar.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçedeki temizlikten görüntüler....
![]() Baharda dikilen Osmanlı şimşirlerinde kurumalar gördük...Sıcak havadan mı yoksa hastalık mı anlayamadık...Ama diplar ve aralarda yeşillenmeler ,yeşil yapraklar mevcut...Onları görmesem çok çok üzülecektim...Sonbaharda ne olacaklarını anlayacağımı zannediyorum.. ![]() ![]() Bahçeden çıkan yabani ot ve fazlalıklara bakar mısınız... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin fazlalıkları toplandı..
![]() ![]() Çiçekler meydana çıktı... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |