View Single Post
Eski 02-07-2012, 10:57   #2785
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili adil ,glayölleriniz çok çok güzel açmışlar...benimkiler de aynı cins olmasına rağmen toprağından mı yoksa çok güneşli .bir yerde olduklarından mı bilemiyorum, ama sizinkiler gibi değiller çiçekler küçük ve keyifli olamadılar...

Sizdeki güzellikleri görüp avunuyorum...ağabeyinizinkiler de harikaydılar...Yarı gölgeyemi diktiniz.??...Mor olanların hep boynu büküldü...Koparıp vazoya koyarak resimleyebildim...Belki de çok derine dikilmedikleri içindir...

Gördüğüm kadarı ile size mor olandan yollamamışım... belkide o soğanları sonradan almışımdır...vallahi iş yoğunluğundan farkında bile değilim...Mor glayöllerden de size yollarım sonbaharda...
Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum hepinize....)
Berrin Abla gönderdiğiniz ve bana verilen 5 adet Glayör soğanından bunlar sadece 2 tanesi 3 tane daha var açmalarını bekliyorum onlarda mor çıkabilir.
Çıkmazsa da Abim den alabilirim onunla her konuda paylaşım yapıyoruz.

Dev dahliyaların çiçek tomurcukları göründü.Onlarında çiçeklendikten sonraki fotoğraflarını paylaşırım sayfanızda.
Glayörleri ben çok derine dikmedim ,soğanlar gözle görülmeyecek kadar yüze diktim, yarı güneş ortamları var.Sadece sulamalarını iyi yaptım. Yağmurlardan gerçi bana sıra kalmıyor.
Aster lerde harika gelişim gösterdiler.Kamelyamın etrafı mavileşecek
Trabzondan hepinize saygılar selamlar Ablacığım.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön