![]() |
|
![]() |
#572 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Zafer Abi, Ayı pençesini sonunda görebildim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sellukaların üç tanesini bahçeye diktim geri kalanlar saksıda, gelişimleri güzel. Seninkiler ne oldu? Bozulan varsa bana haber ver. Bu tarafa geçersen de bana uğramadan dönme. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Zafer bey ceylanın rengi çok güzel clematis harika sarı açan çiçegin ismi nedir acaba çok hoş bir görüntüsü var ellerinize yüreginize saglık Mersinden selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Abicim bu gün geldi kargo. o kadar mutlu oldum ki.. sarıkız ilkez sizde görmüştüm. efepüskülü inanın onu çok istiyordum. ve diğer sukulent bende yoktu. çok teşekkür ederim. Eşiniz hanımefendiyede selamlarımı iletin. sevgiyle kalın abicim. Benim terasımdan istediğiniz birşey olursa ellerimle getircem. Allah razı olsun. Düzenleyen serkan_istanbul : 11-06-2011 saat 22:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selâmlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İstediğim bir şey olursa yazarım, teşekkür ederim. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2011
|
aman yarabbi!!! cennetten bi parca koparıp zafer beyin bahcesinemi serptin??? zafer bey helal olsun gıpta ettim vallahi. hepsi birbirinden güzel ama lupinlerle haseki çiçekleri bi başka geldi gözüme ilk kez sizde gördüm belkide ondandır. tohumlarını nerden nasıl temin edebiliriz denizli havasında balkonda olurlarmı acaba??? tekrardan eşinize ve size tebrikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Hepsi birbirinden güzel ama özellikle duvar görüntüleri çok hoş ![]() Kolay gelsin Elinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Kaybettik
|
Kıskandım ama Güler hanımın hediyesini. Sizde çiçek açmış ne güzel. Sizin ellerinizde de o büyüden var galiba Zafer bey ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selâmlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ikisi açıyor diğer ikisi sürgün veriyor. Keramet bende değil bitkide. Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
|
ahhh o pasifloralar geçen hafta rüyama bile girdi. Gönderdiklerinizden sadece bir tanesi canlı durumda. Onuda bahçeye diktim şu anlık fena sayılmaz. Onun için güzel planlarım var (tabi yaşatabilirsem). Meyvelerini bakalım nezaman görücem. Sizinkiler maşallah, pazara satmaya gidebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Zafer bey allahım korusun maşallah manolya ne kadar tatlı liliumun kokusu bir harikadır ellerinize saglık.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Zafer bey merhaba iki bitki hakında bilgi rica edicem mümkünse . gerbera kışı gercirdi yazmışınız bakımı hakında ufak tiyolar istesem . bir karış Manolyam senede dört bilemedin 5 yaprak veriyor seradan almıştım öyle ufaktıki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Ağaç Dostu
|
Zafer Bey, pasiflora ve hepsi de güzel, ama illaki sarıkız. Bana yolladığınız minik dal tuttu ama çok ağır gelişiyor. Sonra fuardan aldım, bitki güzel, ama çiçek açmıyor. Son olarak Kıyıköy doğa yürüyüşünde Kasatura ormanının içinde küçük bir sulak alanda bir baktım her yer sarıkız. Bir kaç dal aldım ama tutacak gibi görünmüyor. Yani kısaca bu sarıkızlar beni pek sevmedi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, sayın periş. Sayın iris41, Gerberaların bakımı için özel bir şey yapmıyorum. Fazla güneşten hoşlanmıyorlar. Kış'ı sorunsuz atlatmaları korunaklı bölgede olmaları bir de bahçenin soğuk hava akımlarına kapalı olmasından dolayı. Manolya genelde yavaş büyüyor. Bizim manolya yaklaşık 27 yaşında. Aldığımda 75 cm boyunda fidandı 6-7 yıl çiçek açmadı. İki yıl öncesinden toprağını torf, pomza, klinoptilolit ile destekledim. hazır kompost gübre ve hümik asit kullandım çiçeklenmesinde ve sürgünlerinde güzel gelişmeler oldu. arada bir de tepeden aşağıya ıslatırım. Benim bildiğim, yaptıklarım bunlar. Kolay gelsin sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selâmlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sn zafer çiçekleriniz ne kadar bakımlı maşallah nazar değmesin. Hepsi çok güzel yalnız bir tanesine gözüm takıldı ortası kırmızı çiçekli. sanki fırça gibi çok değişik ilk defa gördüm adını biliyormusunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahsettiğiniz bitkinin adı Fırça çalısı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Zafer bey, bana hediye etmiş olduğunuz Melisa kocaman oldu ve salkım salkım çiçeklendi kokusunuz merakla belkiyorum çok teşekkür ederim bu güzellik için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim , çok sevindim. Sadece balkonunuzda değil, yakın çevrede de bu enfes koku duyulacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|