![]() |
|
![]() |
#876 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
hayırlı akşamlar abi çok güzel bir kırmızı maşallah. Inşallah kocaman olur çelikleri üretirsin abi sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Selam Sayın Zafer İnandıklı, küçücük ama sıcacık bir bahçeniz var hepsi birbirinden güzel çeşit, çeşit bitkileriniz var insan bir an orda olup şöyle çiçeklere karşı akşam kahvesi içmek istiyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-04-2014
|
tohumları bu kadar sık ektiğinizde bi sorun oluşturuyor mu büyüdüklerinde yerlerine nasıl dikiyorsunuz ince ve küçük tohumlarım var fakat sık olursa diye ekemiyorum bir türlü |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Zafer Bey, 10. yıl toplantısındaki cabanız, koşuşturmanız ve bıkmadan usanmadan sorulara cevap vermenizin nedeni şimdi belli oluyor. Tüm bahçenizi gezdim, yüzlerce fikir doğdu zihnimde. Her şey çok güzel, minik bahçede kocaman bir dünya oluşturdunuz, tebrikler. Bir gün bahçenizi ziyaret etmek isterim, o güzel bitkiler arasında olmak bir ayrıcalık olmalı. Saygılarımla efendim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Ağaç Dostu
|
Hostalar, güzel gelişiyorlar. Toprak üstündeki yeşil örtü gizleme ağı. Kedilerin toprağı eşelemelerine, nem kaybına ve yabani ot'a karşı önlem. Tel kafesler. bitkilerin dik ve düzgün durması, yaprakların yayılıp toprağa değerek mantar oluşturmaması ve yaprak altlarında salyangoz, sümüklü böcek vs zararlıların yuvalanmamaları için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de aynı şeyi düşünüyordum. Bitkilerin dik durması için yeşil kaplamalı tel kafesi kesip rulo halinde saksı ve lastiklere geçirmeyi. Tavuk kedi ve Torundan ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Vildan hanım, Datça'ya gitmiş kadar oldum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |