![]() |
|
![]() |
#842 |
Ağaç Dostu
|
Benim, eli bol, gönlü bol ve mütevazı kardeşim. Senin bilgilerin hiç ''KIT'' olur mu? Yetiştirdiğin her bitki bir birikimin, bir donanımın eseri. Ama sen hep böyle mütevazı kal! Biz seni böyle seviyoruz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Çok doğru... İnce hassas ve gönlü bol. Bitki ve doğa sever... Bol yeşillleriniz olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Alıntı:
Olur mu. Havaların serinlemesini bekliyorum size ve Orhan beye göndereceğim. Cevabınızı bekliyordum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu yıl fotoğrafların çoğunu ilgili bölümlere yükledim. Bu nedenle bahçe geri planda kaldı seneye inşaallah... Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
selamlar abi paylaşımda bulunmuyorsun abi çok istiyorum gelmek ama annem ameliyat oldu gözden gunde 3 defa 7 değişik damla damlatıyorum. yatarkende merhem kendı suremıyor malum ev işleride bende. bu arada benim gelin baya büyüdü çiçek yok, efe püskülünü de terasa çıkardım oda büyüdü, meleklerin boruları harika. sevgiler abi ilk fırsatta geleceğim allah kısmet ederse kış gelmeden ama nasip abi selamlar ailenize. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Ağaç Dostu
|
Zafer Kardeşim; Bana verdiklerinden Kırmızı çiçekli Brugmansia çiçekleri nihayet görünür hale geldi. Çevresine Glayöl dikmiştim. O nedenle ilk açan çiçeklerini görüntüleyememiştim. Glayöller misyonunu tamamladılar ve söktüm. Şimdiki çiçekleri görünüyor. Üstelik sarısından daha farklı güzellikte bir kokusu da var! Sağolasın, veren ellerin dert görmesin. Selam ve sevgilerimizle... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bahçenizi büyük hayranlık içinde doya doya gezdim..Adeta kendimi kaybettim.Bu ne muhteşemlik...Bu ne güzellik...Tekrar tekrar gezdim...Bayıldım..İmrendim...Bu kadar küçük bir yerde harikalar yaratmışsınız...Paylaşmayıda çok seviyorsunuz ...Eliniz,gönlünüz bol çok çiceksever birisiniz...Sizi kutluyorum...Bütün çicekleriniz muhteşem....Hele meleklerin borazanlarını imrenerek seyrettim....Sağlık ve sıhhatli bir şekilde sevdiklerinizle birlikte size uzun ömürler dilerim...Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aynı dilekler bizden, size... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-09-2013
|
Bahceniz cok hosumuza gitti, ellerinize saglik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Zafer abi uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyor umarım kötü birşeyler yoktur. Nilgün hanıma çok çok selamlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Ağaç Dostu
|
Zafer bey bir merhaba deseniz de rahatlasak biz de. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar; Hepinize çok teşekkür ederim. Bahçedeki bitkilerin çoğunu ilgili sayfalarda sergilediğim için burası boş kaldı. Bahçe ve bizler gayet iyiyiz, yeni sezona hazırlanıyoruz.. Hepinize sevgiler, saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hoş geldi teşekkürler Zafer abi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Ağaç Dostu
|
Hoş geldiniz bahçenize. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah abi paylaşımların güzel efe püskülü inşallah atlatır bendekiler süper şimdilerde tekrara teşekkür ederim kalanşolar içinde ne güzel bir türmüş o kalanşo mangini ler. Sevgiler eşinize selamlar saolsun yoldu yoldu verdi bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|