![]() |
|
![]() |
#943 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Her zamanki gibi hepsi süper ellerine sağlık abi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
buna bayıldım abi maşallah. çok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Zafer bey tatemasina diye arayınca çıkmıyor Punctata olabilir mi? Ben ebaydan çok beğenip tohum almıştım. Daha çok minik belki seneye büyür. Çiçek yok haliyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Ağaç Dostu
|
Campanula punctata (Cherry bels) Diye geçiyor nette. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben yanlış yazmışım. (Campanula Takesimana) Olacaktı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Ağaç Dostu
|
Evet şimdiki isimle arayınca ayni bitki çıktı. Bazı yerlerdede punçtat geçiyor görsellerden bakabilirsiniz. İnşallah tohum yapar bu çiçeğiniz. Çok arsız toprak altında ilerleyip her yerden çıkabilen bir türmüş. Kiraz bells de deniyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer kardeşim, bahçeni ziyarete gelmeden önce şöyle bir bakayım ne var ne yok diye düşündüm. Söz verdim ama bir türlü gelemedim mahcubum bu konuda, şimdiden bahçede ne var ne yok bileyim ona göre hazırlıklı geleyim diye düşündüm ![]() Şaka bir yana herşey çok güzel, bitki çeşitliliği ve görsellik mükemmel insanın o bahçeden çıkası gelmiyor, saygılar selamlar efendim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Zafer abiciğim bahçe muhteşem gerçekten tabi herkes gibi bende Campanula Takesimana bayıldım çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Herşey çok güzel..Ellerinize,emeklerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Zafer abiciğim ben bu bahçeye sabah erken bir dalarım, akşama zor çıkarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
Merhaba Zafer Bey, bana 2 sene önce bir gecelik gelinin yaprağını göndermiştiniz.Yerini sevdi ve çok güzel gelişti.Ben daha ufak diye hiç çiçek aramamıştım. Meğer çiçek yapmış ve yapraklarının arasında kalmış ben görememişim.Cumartesi tatilden döndük, dün çıkıp çiçeklerime bakayım dedim bir de ne göreyim çiçek açmış ve kapanmış. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Kısmet değilmiş demek ki. Bir iki yaprağında gelişme var fakat çiçek mi yoksa yaprak mı karar veremedim. Resimlerini yükleyeceğim.İnşallah çiçektir de açıldığını görebileyim.Çok teşekkür ederim beni bu güzellikten mahrum bırakmadığınız için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
![]() Bu da çiçeğimin kapanmış hali ve çiçeğimin büyümüş hali Zafer Bey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
Ahh Zafer ağabeyim sana da çok geçmiş olsun, gördükçe benim içim acıdı vallahi, çok yazık olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Ağaç Dostu
|
Ben de çok üzüldüm Zafer bey, Bir gecelik gelinim sizden gelmişti. Henüz çiçek görmedim ama yedeğiniz yoksa hemen gönderebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|