![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Zafer bey çok geçmiş olsun |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sn. Zafer-İnandıklı büyük geçmiş olsun. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2017
|
Geçmiş olsun insanın içi acıyor |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kaybettik
|
Sayın Zafer İnandıklı neden daha önce görmedim diye bütün bahçenizi dolaştım. Emeklerinize sağlık Sardunyaların sarıkızın olduğu duvarınıza demirlemiş durumdayım. Bahardaki canlanmış hallerini yeniden izlemek için![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
tabi ki gelecekler sizin ilginiz sevginizle eskisinden çok daha güzel olacaklar ben yine keyifle bir tur attım bahçenizde gerçekten emekle neler olacağını gördüm |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer Bey; Maharetli ellerinizle yine güzellikler yaratmaya devam ediyorsunuz. Ayrıca enteresan bitkileriniz ilgi çekiyor. Benim ilgimi çekenler: Liatris ve Yaz orkidesi. Güle güle büyütün. Sevgi ve selamlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Eksikliğini de hissediyoruz ve çiçeklerinin yeni fotoğraflarını bekliyoruz abi..Özellikle passifloranın son halini çok merak ediyorum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=nılgun_dogan; Zafer bey bunlarda sizin yollamış olduğunuz çiçeklerim selluka çok boyuna gitti bir türlü sürgün vermedi yapabileceğim bir şey varmı.[/QUOTE] Epiphllum'un gelişimi güzel sağlıklı görünüyor. Selluka'yı ilk defa bu yıl yetiştirdim bu bitkinin acemisiyim. Yanlış hatırlamıyorsam sayın memet dallanması için ucunun kesilmesini öneriyordu. Kolay gelsin, selâmlar Yorumunuzdan sonra silecem sorun olmaz sanırım Hiç sorun değil. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Zafer bey, size ve ailenize mutlu bir yil dilerim. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
Merhaba Zafer Bey, bana 2 sene önce bir gecelik gelinin yaprağını göndermiştiniz.Yerini sevdi ve çok güzel gelişti.Ben daha ufak diye hiç çiçek aramamıştım. Meğer çiçek yapmış ve yapraklarının arasında kalmış ben görememişim.Cumartesi tatilden döndük, dün çıkıp çiçeklerime bakayım dedim bir de ne göreyim çiçek açmış ve kapanmış. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Kısmet değilmiş demek ki. Bir iki yaprağında gelişme var fakat çiçek mi yoksa yaprak mı karar veremedim. Resimlerini yükleyeceğim.İnşallah çiçektir de açıldığını görebileyim.Çok teşekkür ederim beni bu güzellikten mahrum bırakmadığınız için. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
![]() Bu da çiçeğimin kapanmış hali ve çiçeğimin büyümüş hali Zafer Bey |
|