![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Hostalar, güzel gelişiyorlar. Toprak üstündeki yeşil örtü gizleme ağı. Kedilerin toprağı eşelemelerine, nem kaybına ve yabani ot'a karşı önlem. Tel kafesler. bitkilerin dik ve düzgün durması, yaprakların yayılıp toprağa değerek mantar oluşturmaması ve yaprak altlarında salyangoz, sümüklü böcek vs zararlıların yuvalanmamaları için. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de aynı şeyi düşünüyordum. Bitkilerin dik durması için yeşil kaplamalı tel kafesi kesip rulo halinde saksı ve lastiklere geçirmeyi. Tavuk kedi ve Torundan korumanın ve bitkilerin dik kalmasını sağlamanın en iyi yolu bu. Ama bendeki tel biraz sık aralıklı. Daha geniş olsa da olur, araştırıyorum. Özellikle dahliyam bu sene fazla onlarda glayorler de çok işe yarayacak. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Vildan hanım, Datça'ya gitmiş kadar oldum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah abi herşey çok güzel ellerine sağlık. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Her zamanki gibi mükemmel... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın zaferinandikli, Bu güne kadar sizin sayfalarınızı gezmemiş olmam benim ayıbım ve benim kayıbım )İsim olarak sizi çok iyi biliyorum ama nedense sayfalarınızı ziyaret etmek nasip olmamış. Bu gün sabahtan beri 31 sayfa falan gezdim bölümünüzde. Öncelikle sizi içten tebrik etmek istiyorum. Çiçeklerinize gösterdiğiniz çaba ve sevgi çok belli oluyor. İnanılmaz güzellikte ve çeşitte çiçekleriniz var. İçimi çeke çeke baktım resimlere ) Maşallah demeyi de unutmadım. Gerçekten elinize emeğinize sağlık. Sanıyorum Üsküdar'da bu bahçe. Siz kendinize bu dünyada cennetten bir köşe yaratmışsınız. Tebrik ederim. Bundan sonra sayfalarınızın bir numaralı müdavimi olacağım. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2014
|
gerçekten mükemmel görünüyor eline emeğine sağlık |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2014
|
maşallah ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Hocam beyaz küpelilerin maşallahı var, silme çiçek yüklenmişler clematisler ve diğer bitkilrinizin hepsine maşallah emeklerinize sağlık. Bahçenizde bahar şenliği başlamış, bitkilerin çevresine sardığınız kafes tel uygulamalarınızı çok beğendim, bende dağınık formdaki bitkilerime uygulayacağım. Esenlikler dilerim, saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Hepsi birbirinden harika Zafer bey, hele beyaz kupe ciceginize bayildim... |
|