![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili zafer bey, çok güzel ellerine sağlık bahçenin her köşesi senin zevkini yansıtmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Zafer bey ; öncesi ve sonrasını gösteren fotoğraflar çok hoşuma gider ,sizin bölüm de de fark hemen anlaşılıyor.Sedum dikilmiş küp'ü çok beğendim. Geçen yıl yaz orkidelerinin çiçeğini görememiştim , bu yıl heyecanla beklediklerimin arasında.Kaçıncı yaprakta çiçek sapı çıkardığını öğrenebilirmiyim ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Yılmaz Yalçın, sevgili sevim4 teşekkürler. Sayın nurcanaybay, teşekkür ederim. Yaz orkidesi çiçek sapını tam orta dan çıkarıyor. Bir dalda beş çiçeği gördüm. Düzenleyen Zafer İnandıklı : 24-09-2010 saat 20:11 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Zafer bey köşe harika olmuş ellerinize sağlık biraz hayal gücünün yapamıcağı hiç bir şey yok.Çiçekler her zamanki gibi çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer Bey; Maharetli ellerinizle yine güzellikler yaratmaya devam ediyorsunuz. Ayrıca enteresan bitkileriniz ilgi çekiyor. Benim ilgimi çekenler: Liatris ve Yaz orkidesi. Güle güle büyütün. Sevgi ve selamlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili orhan bey, liatris ve yaz orkideleri ile bu sene tanıştım. Hele yaz orkidesinin bu kadar nefis koktuğunu bilse idim, carrefordaki bütün yaz orkide paketlerini alırdım. Kokusu aynı epiphyllum'un kokusu gibi. Sayın öğretmenim, sizdeki güzel köklenmiş, bir ihtimal seneye açabilir. Kış'ın sıcak yerde tutmayın dinlensin. Kaktüslerim bir, iki çeşitti sizlere bakarak ben de çoğalttım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer İnandıklı, geçen yıldan bu yana bahçenizin dizaynı çok değişti. Sizin gibi maharetli arkadaşlarımızın yaratıcılı da başka oluyor. Yaz orkidelerinize ben de bayıldım doğrusu. Hele ki mis kokulu bitkiler adına bahsi geçiyorsa orada kalırım. O miniş gülünüz ve mavişler ayrı bir güzellikte... Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Zafer Bey ne güzelmiş bahçeniz. Daha önce farketmediğime üzüldüm. Gece karanlığında ne güzel geldi gezinti. Bir gecelik gelin resimleri için takibinizdeyim. İzninizle ara ara kaçamak yapacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
344 nolu mesajdaki fotoğrafı gördüğüme çok sevindim. Demekki bir süre sonra benim de böyle güzel açan bir çiçeğim olacak. Gönderdiğiniz tüm fideler gibi bu da son derece sağlıklı, sağolun Zafer Bey... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer İnandıklı, sefanız daim olsun, bu güzelliği bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Burada eylül ayında açtığını söylediler, bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Merhaba Zafer Bey, Bahçeniz daha bir güzelleşmiş. Görsel bir şölen yaşadım gerçekten. Gazanyaların yeri ne güzel öyle, bayıldım. Bu arada doğal saksıları (kütük parçaları) nasıl değerlendirdiniz, merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün, teşekkür ederim. Bu sıralar bahçemiz de pek neşe yok, pamuklu bit ve beyaz sineklerle boğuşuyorum. Doğal saksılara henüz bir şey yapmadım, ilham bekliyorum. Sayın Yücel Canpolat, buyrun beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Zafer bey ; ben de de aynı dert var.Dün onlarca canna'yı dipten budadım ,hepsine unlu bit bulaşmış ilk kez karşılaştım.O bölge de bulunan leylak ,turunç da aynı durumdaydı.Bunun dışın da beyaz sinek ,armut kaplanı ,yeşil sinek ,tırtıl ,çekirge ne ararsanız var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Merhaba Arkadaşlar sıcaklarla beraber böceklenme çok 15 günde bir ilaçlıyorum bahçeyi dikkatli olmak lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Zafer Bey, Malesef Ağustos ayı çok sıcak geçiyor ve bu durum zararlılara davetiye çıkartıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Kaybettik
|
Kayıplar için çok üzüldüm Zafer bey. İnşallah daha fazla kayıp vermeden tüm haşerelerden, hastalık ve zararlılardan kurtarırsınız bitkilerinizi. Yeniden eski sağlıklı günlerine dönerler Benim balkonumda sadece sedumlarımdan birinde pamuklu bit vardı. Kurtuldum gibi. Her gün tüm bitkileri kontrol ediyorum artık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Geçmiş olsun Zafer Bey. Bu sıcaklardandır, biz zor dayanıyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
|
Zafer bey; Nurcan Hanımın saydığı bilumum haşerat ve sizlerin saydığınız hastalıklarla mücadele buralarda da aynı. Tarımsal ilaçlama ile doğanın dengesini bozduk velhasıl. ![]() Bir zararlıyı yokedelim derken, onun yerini bir başkası alıyor. Ama ben en çok kara leke ve mildiyö den yakınıyorum. Neyse, mücadele ile geçecek ömrümüz. Öyle anlaşılıyor. ![]() Sağlıcakla kalın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|