![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Allah nazardan korusun ne kadar güzeller. kırkbirkere maşallah. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yakında bir çan biber fidesi de bu güzel bahçe de yerini bulacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İnşallah Zafer bey bir fırsatını bulunca ziyarete gelmek istiyorum zaten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Lütfen hemen bir bölüm açın, muhteşemler! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Ellerine sağlık abicim ne kadar güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Kaybettik
|
Ne kadar güzel. Bahar bütün güzelliğini göstermiş bahçenizde Zafer bey ![]() Bahçenin genel görünümü çok güzel. Kalançhoe mangini ne güzel büyümüş. Tradescantia sillamontana çiçek çiçek. Hele sardunyalarınız ![]() Ama ahşaplarınız kesinlikle sergilenmeli Zafer bey çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toparlayabilirsem, sergileyeceğim. Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Günaydın Zafer by , hiç yazmamıştım sayfanıza ama bir gecelik gelininizin ve bahçenizin sessiz takipçisiyim . Bu sabahta hanımelinizi farkettim ve sormak istedim , benimde bir hanımelim var annemden fide almıştım .Geçen sene çok güzel gelişirken birden yaprakları haşlanmış gibi sararıp iki gün içinde döküldü. Ümidi kesip dipden budadım , süpriz yaptı bu sene daha güzel gelişti . Ama hiç çiçek belirtisi yok açması için özel bir şey yapmam gerekiyormu . Cevaplarsanız çok sevinirim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu yıl gekeren şekilde beslerseniz,hanımeliniz seneye daha güzel durumda olacaktır. Kolay gelsin. Selâmlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Zafer bey sardunyalar rengarenk cennet gibi bahçeniz cıvıl cıvıl sarı kızınıza bayıldım harika ellerinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, sayın Periş, sağolunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
İnsanın marangoz olası gelir şimdi. Böyle güzel birşeyler yapmak için. Yetenek Allah vergisi olunca böyle güzel şeyler yapmakta kaçınılmaz oluyor sanırım. Bahçenize kattığınız güzellikler, ahşapların şekillenmesi, saksılarınız, bitkileri soğuktan koruma çabalarınız,... Taktire şayan doğrusu. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Küp'e bayıldım ,sarıkız da üzerinde ne kadar güzel durmuş. ![]() Zafer bey ,ahşapın her halini çok severim .İnanın yakın olsaydık ,bir şeyler öğrenbilmek için gönüllü çırağınız olurdum ![]() Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Ahşap çalışmalarınız da çok çok güzelmiş...Ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Zafer Abi, Ayı pençesini sonunda görebildim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sellukaların üç tanesini bahçeye diktim geri kalanlar saksıda, gelişimleri güzel. Seninkiler ne oldu? Bozulan varsa bana haber ver. Bu tarafa geçersen de bana uğramadan dönme. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Zafer bey ceylanın rengi çok güzel clematis harika sarı açan çiçegin ismi nedir acaba çok hoş bir görüntüsü var ellerinize yüreginize saglık Mersinden selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|