![]() |
|
![]() |
#615 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yaprak güzelleri mi tohumdan Zafer bey hepsi de harika görünüyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ana Kraliçe şimdilik tek çiçekle yetinecek gibi görünüyor. İnşaallah beni yanıltır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bizden de selâmlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Ağaç Dostu
|
Bu meyvalar huzursuz bacaklara iyi geliyorsan benim kesin denemem lazım. Sıcaklar da daha fazla rahatsızlık vermeye başladı. Bu pasifloranın cinsi nedir acaba Zafer bey? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Ağaç Dostu
|
Caurela. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Zafer bey bütün çiçekleriniz o kadar güzel açmışlarki hangisine yorum yapacağımı şaşırdım inanın topluca maşallah diyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Zafer Abi, Bahçenin güzel olacağının sinyallerini 2. ziyaretimde farketmiştim.Gerçekten harika eline emeğine sağlık.Bu arada passiflora ziyafetine müsait birgünde gelebilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Ağaç Dostu
|
Zafer Bey benim kraliçemin de keyfi yerinde, pırıl pırıl dal budaklar verdi, sıra çiçekte. Melissam da önce cılız bir dal olArak uzadı. Tepeden budamaya da kıyamadım, şimdi yan dallar verdi ve gelişti, dört gözle takip ediyorum tomurcuk versin diye. (Ama sarıkızım hala nazlı büyümemekte inat ediyor) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Zafer bey liliumlar güzellikleriyle baş döndürüyor maşallah Phlox çiçeği tohum oluşturuyormu ? Crocosmia çiçeği kokulumu aynı frezya çiçegine benziyor sanki hepsi okadar güzelki kelimeler yetmiyor anlatmaya bahçeniz mükemmel sevgili Yücel beyin dediği gibi kuş olup uçsam bu bahçeye konsam bu güzel bahçeden hiç ayrılmazdım sanırım bu arada asma kattaki kiracılar ne durumda ellerinize emeklerinize sağlık Sevgiler selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|