![]() |
|
![]() |
#301 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Eksikliğini de hissediyoruz ve çiçeklerinin yeni fotoğraflarını bekliyoruz abi..Özellikle passifloranın son halini çok merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Zafer bey kayıplarınıza üzüldüm .Bu yaz neredeyse insanlar ölecekti bitkiler nasıl dayansın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
bahçeniz çok güzel.sardunya konusunda kendinizi aşmışsınız.çok güzel açmışlar.duvarda yaptığınız dizayn çok akıllıca.hem yer tasarrufu hemde farklı bir duruş olmuş.bahçenizi seyretmek keyifli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili zafer bey,bizde ona teşekkür edyoruz bize güzel çiçeklerini sunduğu için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Ağaç Dostu
|
sevgili zafer inandıklı dört gözle çiçeğimin gelmesini bekliyorum.bu arada evde ona uygun bir yer bakıyorum ama birtürlü nereye koyacağıma karar veremiyorum.amacım ona çok iyi bakıp biran önce büyümesini sağlamak.zahmetiniz için tekrar teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Ağaç Dostu
|
uyarınız için teşekkürler.kapalı balkonum var.baş köşeyi alacağından emin olabilirsiniz.teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
sevgili Zafer Bey bahçenizde inanılmaz güzellikler oluşturmuşsunuz...Yüreğinizin güzelliğini damla damla dağıtmışsınız bahçenize...Sözün bittiği yerdeyim...Ellerinize ve yüreginize sağlık...sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu güzel bahçeyi gezmek Zafer bey ve eşi ile tanışmak nasip oldu her ikisine de bizi misafir ettikleri için çok teşekkürler gerçekten harika bir bahçe oluşturmuşlar.Size bir sır vereyimmi aslında Zafer beyin eşin çiçeklere Zafer beyden daha meraklı çiçeklerin bir çoğunu o almış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
zafer bey bahceniz muhteşem her şey yeşil cok güzel yaz orkidesi cok ğüzel acmış ben bu kadar hoş koku beklemiyordum forumdaki bazı arkadaşlar az koktugunu yazmışlardı . kralice geldiginden bu güne yaprak formunu koruyor canlı ve saglıklı bu köklendigi anlamına gelirmi onu cok seviyorum cok teşekkür derim . istedginiz bir şey bende olursa lütfen cekinmeden yazın bende sizi mutlu etmek isterim her şey gönlünüzce olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ne güzel çiçekler bunlar gül mü ?Zafer Bey ,seyretmeye doyamadım maşallah çiçekleriniz ne kadar güzel açmış. En güzel bahçelerden biri sizin bahçeniz emeğinize sağlık . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Ağaç Dostu
|
Zafer Bey ben de gelinimi dlk arkadaşımıza dediğiniz gibi kapalı balkona alayım. Gönderdiğiniz gece yasemini de oldukça boylandı. Kışa girerken ne önerirsiniz. Saksısı küçük geliyor değiştireyim mi, tepe budaması gerekir mi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Zafer bey internette gezinirken bizim efe püskülün latince adının Bilbergia nutans olduğunu öğrendin yanılmıyorsam aynı çiçek. Beni bu güzel çiçekle tanıştırdığın için çok teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, güle güle büyütün. Bilbergia nutans olduğunu olduğunu, sayın Güngör Salman, sayesinde öğrenmiştim. Size söylemeyi unuttum sanırım. 6. Sayfa 161 no lu mesaj. Sevgi ve sağlıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Ağaç Dostu
|
sevgili zafer inandıklı,bir gecelik gelin çiçeğim evimin başköşesinde yerini aldı.gönderdiğiniz kaktüs çelikleri bugün toprakla buluştu.şimdilik tohumları ekmedim.gönderdiğiniz bitkileri tanımıyorum.forumdan araştırıp yertiştirme şartlarına bakıp ona göre hareket etmeyi düşünüyorum. emeğiniz ve çabanız için tekrar tekrar teşekkür ederim.bunu hiçbir zaman unutmam mümkün değil.beni gerçekten çok mutlu ettiniz.herşey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Ağaç Dostu
|
ilk ektiğim kaktüslerde yumrular oluşmaya başlamış.pek sevindim.sanırım bunlar bana kökleriyle verilenler.giderek çoğalıyorlar.çok mutluyum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Zafer bey hazırladığıınz köşe çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer İnandıklı, bana gönderdiğiniz bir gecelik gelin çiçeğine gözüm gibi bakıyorum. Bir terslik olmasın diye hergün mutlaka yakından bakıyorum. Bayramda üzerinde kırmızı tomurcuk gibi birşey oluştuğunu gördüm. Nedir anlayamadım.Çiçekleri beyaz diye biliyorum. Hem çiçek mevsimi değil hem de çiçek açmak için küçük sanırım. Fotoğrafını becerip yükleyemedim. Sizce ne olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
selam
Zafer Bey öncelikle çiçkler için çok teşekkürler, gelin çiçeğim salona geçti baş köşede oturuyor ama gelirken başı zedelenmişti, bende kesip onuda ektim umarım tutmuştur, sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçek de küçük bir nokta halinde oluşmaya başlayıp, bir aylık bir sürede olgunluğa erişiyor. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
OOooooo çok teşekkürler bu tiyo için, hemen balkona çıkarıyorum daha soğuklarda dış kapının önüne alırım olurmu acaba ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|