![]() |
|
![]() |
#332 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Zafer İnandıklı bahçenizin gelişimi heyecan verici. Tüm mesajlarınızı bir bir inceledim. Harikalar yaratıyorsunuz. Japon şemsiyeniz gördüğüm benzerleri arasında en uzunu. Maşallah. Bir gecelik gelininizin hayranıyım. Ayrıca bekarım ![]() Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Kayıp Hazine
İlahi Sayın Sarıefe akşam akşam beni güldürdünüz, kız isteme tekniğiniz de bir harika ama bakın ben ne buldum Sayın Zafer Bey, bugün tesadüf eseri bir yıldan beri arabamı yıkattığım yıkamacıda arabamı unutmam nedeniyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
|
Zafer bey; Valla müthişsiniz! Polikarbon seralar, pet seralar.. Bu ne kıvrak zeka böyle? Tabii ki sizin bitkileriniz hormonlu gibi büyür. Baksanıza Japon Şemsiyesi'ne. ![]() Ne diyebilirim? Allah nazardan saklasın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Pembesidemi varmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
Varmış, google'dan arattım sarı ve somon rengide var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Eyvah. Beyazını zor bulmuştuk. Yaprak çıkarmaya başladığı için beni ve evimi sevdiğini düşündüm. Belki bu yaz sürpriz yapar ve açar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bettyycim aslında benimki bir istek değil dilekti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğraflar alıntıdır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
|
İnan Sarıefe bende bilmiyorum nasıl pembe, bekleyip göreceğiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın sarı efe işallah gelininizde olur evinizin kraliceside ![]() zafer bey iki bucuk metre japon şemsiyesi insanı resmen aşık ediyor hic bu kadar büyüyeni görmedim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Ağaç Dostu
|
Sayın bettyycim,, sarıefe sizi, sizde beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün. Demekki aracınızı yıkamacıda unuttunuz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Birkaç yaprak daha alabilmeniz için küçük bir yetişkin gönderebilirim takas edersiniz. Alabilirseniz mümkün olduğu kadar kart yaprakları seçin. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
|
Merak etmeyin Zafer Bey, bugün yarın tekrar uğrayacağım. Allahtan evime 300 metre bir yerde ![]() ![]() ![]() Bu arada Sayın t turabi, ne mutlu sizi güldürdüysek, komiğim evet arkadaşlarımda çok güldü benim arabam nerede diye ortalıkta dönenince, işler ne yaparsınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Zafer Abi, Bahçen korunaklı sanırım.Umarım soğuklar çiçeklerine dokunmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün sayın bettyycim sayesinde pembe epiphyllum sahibi olduk. Sağolsun bizzat gelerek elden teslim etti. Kendisine bir kez de buradan eşim ve kendi adıma teşekkür eder, yüz yüze tanışmaktan onur ve mutluluk duyduğumuzu bilhassa belirtirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaç Dostu
|
Zafer Beyciğim ne demek, ben çok memnun oldum. Her zaman, bir isteğiniz olursa seve seve getiririm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Zafer Bey, göndermiş olduğunuz Bilbergia nutans. Ben yanlış birşeyler yaptım galiba sizce ne yapmalıyım şu durumdan sonra? Kök çürümesi olabilir mi ya da böyle dış yapraklarında olağan bir durum mu bu? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
|
Genelde dış yapraklarda böyle durum oluyor. Fazla sudan da olabilir. Daha olmazsa bir müddet saksıdan çıkarın kökler kendine gelsin. 1-2 gün sonra fazla ıslak olmayan torf perlit karışımına dikersiniz. Mümkün olduğu kadar yağmur suyunu tercih edin. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Zafer bey bahçeniz harika,eşinizin ve sizin ellerinize sağlık. Gezmeye doyamıyorum çiçekler muhteşem,tasarım ve düzenlemeler fevkalade. Bahçenizi başucu bahçem yapabilirmiyim :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer bey, pratik zekanız ve yaratıcılığınızla yine herkesin yararlanabileceği, çok güzel uygulamalar ortaya koymuşsunuz. Seralar çok güzel olmuş, çiçekleriniz artık zarar görmez. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
off...offf bu güzelliğe yürek dayanmaz sevgili Hatice hanım...maşallah diyelim arkadaşlar...Gerçekten çok çok güzel çiçek yapısı var....Zafer beyin ellerine ve yüregine sağlık...tabii sizinde hatice hanım sevgiyle büyüttüğünüz belli...sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|