![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında bahçede pek bir düzen tutturamadım. Bahçenin küçük oluşu, bizim doyumsuzluğumuz düzensizliğe yol açıyor. Bahçeniz zaman ve sevgiyle istediniz kıvama gelecektir Pasiflorayı çit dışında bir yere ekmenizi önermem, kısa zamanda hem kolları hem kökleri her tarafa yayılıyor sonra baş edemiyebilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum, sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bahçenizin ben de ziyaret etmişitm gerçekten çok cana yakın çok güleryüzlü ev sahiplerisiniz. Sizlere yakın olabilmeyi çok isterdim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler, ne zaman isterseniz yine gelin. Çan biberi kayıp bir yerde düştü galiba, isim için teşekkürler. Melisa hâlâ aynı saksıda duruyorsa değiştirin, fazla sulamadan ya da besin eksikliğinden de sararma olabilir. Sevgiler.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Benim melisamın yapraklarında sararmalar var neden acaba saksısı küçük geliyor olabilirmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Zafer Abi, Bahçene artık iyice bahar geldi.Ayı pençesinin açmış halini çok merak ediyorum.Açtığında fotoğraflarsan seviniriz.Ayrıca aslan ağzı iyice coşmuş.Kışa dayanıklı ve çok yıllık oldugunu bilmiyordum.Seneye bol bol ekmek lazım.Laleler hangi renk acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arslan ağızları geçen bahar tohumdan yetişme. Lâleler siyah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer bey, Papatya arada kaçak yolcu olarak gitmiş ve size sevgilerimizle selamlarımızı getirmiş. Telefonda bahsettiğiniz bitkiyi çok merak ettim.Fotoğrafını yükleyecek misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Ne zaman isterseniz buyrun gelin bekleriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu