![]() |
|
![]() |
#661 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;845692]Zafer Bey; Bana gönderdiğin ve bizzat verdiğin sayısız bitki içinde, en değerlilerinden biri bugün açtı. Doğaldırki, ilk fotoğrafları ''Baba Ocağı'' nın bahçesine yakışır. Binlerce teşekkürle birlikte... ![]() İşte ''Meleklerin Boruları'' Not: Fotoğraflarda görülmemekle birlikte, açmak için sıra bekleyen epeyce kapsül var. Zafer' ciğim; Acemilik işte! Daha tam açmamış halini görüntülemişim. Şu saatlerde tam açtılar ve gerçekten nefis bir koku yaymaya başladılar. Selam ve sevgilerimle... Sizin adınıza çok sevindim Orhan ağabeyim. Bitki sihirli ellere geçince hakkını da veriyor. Beyazın durumu nasıl? Köklenmediyse dip sürgünlerinden bir tane ayırabilirim. Sağlık ve mutlulukla keyfini çıkarın ağabeyim. Saygılar, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan; Senin adına üzüldüm. Kendimin, bu konuda şanslı olduğumu görüyorum. Zafer Kardeşim; Malum siz, gelince, büyük bir saksıya almamı önermiştiniz. Öyle yapıp, 15 gün kadar, rüzgar sevmiyor diye, sadece öğleye kadar güneş alan bir duvar dibine koymuştum. Sonrasında, güneşi seviyor diye, rüzgar korkusunna rağmen açığa aldım. İki güne bir suladım. yaklaşık üç haftada bir %21 azot verdim. Yaklaşık 8-10 gün önce tomurcuklandı. Bugünde açtı. Beyazı çürüttüm. ![]() Gelecek yıla da onu tekrar düşünürüz. Çok teşekkür ederim. Herşey gönlünce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Zafer bey ellerinize sağlık bahçenizde yok yok nerdeyse eşinizle ortak zevkiniz sanırım.gazanyalar,ceylanlar,sakız sardunyalar çok güzel özellikle begonya,kaktüs ve mavişlere bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık.bu arada sarıkız çiçeğinizin namı almış başını gidiyor,eşinize selam ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Bana bu çiçek tohumu baharda almanyadan gelmişti,türkçe ismini epey aramıştım tesadüfen sizin bahçede gördüm.şimdi çeşitli renkleriyle bahçemi süslüyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Ağaç Dostu
|
Zafer Bey nerelerdesiniz, bakın bizlere kazandırdığınız çiçeklerden size selamlar var. Benim melissam da açıyor. Bayramda Datça'da olacağım için susuzluğa hiç dayanamayan bu güzel, annemin balkonuna misafir gidecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Deniz lavataları kuru olarak vazonuzu süsler. Selamlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler Vildan hanım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Zafer İnandıklı,bayramınızı kutlar güzel bahçenizde mutlu ,sıhhatli günler geçirmenizi dilerim...selamlar sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Zafer bey melisanın kokusu buralara kadar geldi ana kraliçe mükemmel ellerinize emeklerinize sağlık. Masal tadında bir bayram geçirmenizi dilerim sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili zafer bey,bayramınızı kutlar tüm ailenizle beraber sağlıklı nice bayramlar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Ağaç Dostu
|
Elbette sayın MİRBE, tohum da olabilir köklendirilmiş çelik de. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Zafer Abi, Bunlar gecenin değil tüm yazın güzelleri.Eline emeğine sağlık..Ayrıca sellukayı tanıyamadım maşallah..Bahçeni ziyarete geldiğimde çelimsiz çocuk gibi zayiftı.Şimdi resmen bahçenin en gösterişli çiçeği ben olacağım diye inat etmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Zafer bey bahçeniz harikulade; çekinerek soruyorum, melek borusu tohumuna bende talip olabilirmiyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kokularını duyacağımız günü bekliyoruz. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim. Elbette talip olabilirsiniz, inşaallah bol tohum verir de paylaşırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Benden kocaman bir İnşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Zafer bey ana Kraliçe her zamanki güzelliğiyle açmış maşallah ellerinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Ağaç Dostu
|
Bu gece müthiş bir gece. Üç muhteşem bitkinin (Melisa, Brugmansia, Epiphyllum) kokusunu bir arada duyunca insan defalarca; Ya RABBİM sen nelere kaadirsin, demekten kendini alamıyor. Düzenleyen Zafer İnandıklı : 15-09-2011 saat 20:15 Neden: Düzeltme. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Ağaç Dostu
|
Hayır sayın feriha, ayrı kokulara sahipler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|