![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler Vildan hanım. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Elbette sayın MİRBE, tohum da olabilir köklendirilmiş çelik de. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Zafer İnandıklı,bayramınızı kutlar güzel bahçenizde mutlu ,sıhhatli günler geçirmenizi dilerim...selamlar sevgiler... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Zafer bey melisanın kokusu buralara kadar geldi ana kraliçe mükemmel ellerinize emeklerinize sağlık. Masal tadında bir bayram geçirmenizi dilerim sevgiler... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili zafer bey,bayramınızı kutlar tüm ailenizle beraber sağlıklı nice bayramlar dilerim. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Zafer Abi, Bunlar gecenin değil tüm yazın güzelleri.Eline emeğine sağlık..Ayrıca sellukayı tanıyamadım maşallah..Bahçeni ziyarete geldiğimde çelimsiz çocuk gibi zayiftı.Şimdi resmen bahçenin en gösterişli çiçeği ben olacağım diye inat etmiş ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kokularını duyacağımız günü bekliyoruz. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Zafer bey bahçeniz harikulade; çekinerek soruyorum, melek borusu tohumuna bende talip olabilirmiyim? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim. Elbette talip olabilirsiniz, inşaallah bol tohum verir de paylaşırız. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Benden kocaman bir İnşallah ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Zafer bey ana Kraliçe her zamanki güzelliğiyle açmış maşallah ellerinize sağlık sevgiler... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gece müthiş bir gece. Üç muhteşem bitkinin (Melisa, Brugmansia, Epiphyllum) kokusunu bir arada duyunca insan defalarca; Ya RABBİM sen nelere kaadirsin, demekten kendini alamıyor. Düzenleyen Zafer İnandıklı : 15-09-2011 saat 20:15 Neden: Düzeltme. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Gerçekten muhteşem...Ellerinize ve yüreğinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Zafer Bey; Dün akşam seninle konuştuk ya! Bu sabah ilk işim Epiphyllum' un yanına gitmek oldu. Birde ne göreyim? Senin torun, galiba çiçeklenecek. Hemde iki tane. ![]() İnşallah yanılmıyorumdur. Çünkü çokta çiçek sürgününe benzetemedim. Doktorundan onay almak için fotoğrafı buraya yükledim. Selam ve sevgiler. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;859824]Zafer Bey; Dün akşam seninle konuştuk ya! Bu sabah ilk işim Epiphyllum' un yanına gitmek oldu. Birde ne göreyim? Senin torun, galiba çiçeklenecek. Hemde iki tane. ![]() İnşallah yanılmıyorumdur. Çünkü çokta çiçek sürgününe benzetemedim. Doktorundan onay almak için fotoğrafı buraya yükledim. Selam ve sevgiler. Sevgili Orhan Ağabeyim; Bunlar bitkiyi yukarılara taşıyan sürgünler. Serbest kalırlarsa metrelerce uzayabilirler. Yapraklar ve çiçekler yaprak boğumlarında oluşuyorlar. Yaprak boğumlarındaki oluşum fotoğraftaki gibi yuvarlak ok başı şeklinde ise çiçek, yassı ise yaprak oluyor. Bu oluşumun çiçeğe dönmesi 20-25 gün sürüyor. Maaşallah bitkiniz nisan ayından bu yana çok güzel gelişmiş fakat yapraklarındaki sarılık doğrudan güneş altında olduğunu gösteriyor. Mümkünse onu sabah ile öğle arası ya da dolaylı güneş alan bir yere yerleştirin. Sıcak olmayan saatlerde yapraklarına su püskürtülmesinden hoşlanıyor yaprakları daha bir canlı oluyor. Çiçeklerini de görmeniz dileğiyle, saygılar, sevgiler... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Hayır sayın feriha, ayrı kokulara sahipler. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Zafer' ciğim; Allah' ın yarattığı bu güzellikleri, bulup özenle yetiştirip güzelliklerini sunmalarına destek olmakta senin becerin. Üstelik bu güzellikleri, birçok kişi ile hiçbir çıkar gözetmeksizin paylaşman (Bunlardan biri benim!), senin bu güzellikleri yaşamanı, fazlasıyla hak ettiriyor. Dilerim, yaşamın boyunca hep güzel şeyler yaşarsın. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|