![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |||||||
|
Ağaç Dostu
|
Koparmak serbest. ![]() Alıntı:
Alıntı:
Antep fıstığı reçelini, geçen sene günebakan'ın hatırlatmasıyla yapmıştım. Fıstıkları toplama zamanı gecikmiş olduğu için tam istediğim gibi olmamıştı. Bu sefer içinde sert kabuk oluşmadan topladım, şu anda yapım aşamasında. Geçen sene yaptığım Antep fıstığı reçelinin tarifi ve görüntüsü burada. Alıntı:
Salep orkidesini, bahçenin en üst köşesindeki çalılıkların arasında gelinim gördü. Ben yılan korkusuyla oralara pek çıkmıyorum artık. Anne burada güzel bir çiçek var, soğanlı galiba dedi. Başka yere dikelim diye, sökmek istedi, sökemedi. Fotoğraftakinden çok daha güzel aslında, bir türlü net bir fotoğraf çekemedim. Alıntı:
Sizde mor açan pembe çiçekli bitkinin, campanula olabileceğiyle aynı fikirdeyim. Alıntı:
Evet o beyaz çiçekler, tohumdan yetiştirdiğim papatyalar. Chrysanthemum leucanthemum Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet evet, çok korktuğum yılanı yakınımda gördüğümde de çok beğenmiş ve hatta sevimli olduğunu düşünmüştüm. Tabii boy boy fotoğraf çekmeyi de ihmal etmemiştim. Meğerse bu sevimli yaratık bir Şeritli Engerekmiş.![]() Bir de bu gülen yüz çok ilginç gelmişti. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|