Ne kadar yaratıcı bir milletiz, patlıcandan, domatesten, süs biberinden derken Antep fıstığından da reçel yapıldığını öğrendim
Bence güzel olacaktır, farklı bir kokusu ve tadı var fıstığın.
Ben ceviz reçelini de çok severim, herkes başaramıyor ama, reçel mi reçel, yaptım mı yaptım, oldu mu oldu mantığı.
Bu işin ustalarından yediğim ceviz reçelini başka hiç bir yerde yemedim, kocaman cevizlerden yapıyorlar istenilen sonuca ulaşılamıyor.
Kır çiçeklerin yine can yakıyor Durul'cuğum, yabani orkidelere benziyor, acaba onlardan bahçene bir bölüm yapsan nasıl olur ki?
Ortam değiştirmeyeceği için çok güzel yayılırlar, sonbaharda birkaç soğanı söküp yarı topraklı bir halde bahçene dikebilirsin, çok güzeller varsın yayılsın dursun bahçene.