View Single Post
Eski 10-06-2016, 22:43   #3957
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul Mesajı Göster
Sayın Sdurul; kavunlar için olay yeri inceleme ekibi kurulmuş

Sayın dongyul ilk gördüğümde aynı şeyi düşünmüş fakat buraya yazmamıştım. Daha doğrusu nasıl yazacağımı bilememiştim. Bakalım olay yerinde nasıl kavunlar göreceğiz?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Yine sabote etmiş güzellikleri
Sen o hatmilerin tohumlarından yeniden çimlendir ağaçlardan uzak biryerlere dik, yoksa rahat vermeyecek bitkilerine
Baskın karakterliyiz, ne de olsa. 15 Ağustos'ta kırk yılımız dolacak.

Elimdeki bütün hatmi tohumlarını alt başlardaki lastiklerin içine attım. Seneye oralarda büyürler umarım.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Gülhatmilere ben de üzüldüm açıkçası. Hoş benim hatmilerimi de artık yağmur mu, çocuklar mı, bina görevlisi mi hepsi bellerine yakın yerlerinden kırılmışlar...
YeniGine'cim, yağmurun kırdığını düşünmüyorum. Hatmilerin çok kuvvetli gövdeleri var.

Benim bildiğim, koca sitede bitkileri sabote edilen bir sen bir ben varız. Zorluklara rağmen direneceğiz. Yapacak başka bir şey yok.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nuaymu Mesajı Göster
Benim coreopsisler daha tomurcukta.
Beyaz liliumlar nefis olmuş, güzel kokuyorlar diye biliyorum. Sarı lilium da açmak üzere, maşallah. Ben de geçen yıl bir sarı lilium almıştım, bu yıl iki tane çıktı))) Beyaz lilium da listede.
Maşallah bahçenize
Eskişehir'den bir tık ilerdeyiz. Aslında burası da Eskişehir iklimine çok yakın. Akçabardak'ın glayölleri açmış, bizimkiler daha tomurcuk bile yapmadı. Sizin coreopsisler de yakında açar.

Sarı liliumlar kokulu değil. Beyaz, (lilium candidum) mis kokulu.

Bu da Sayın alys'ten aldığım, lilium stargazer.

Name:  lilium stargazer.jpg
Views: 1034
Size:  42.9 KB

A101 liliumları çok küçük, bu sene açmayacak sanırım.

Sizler için, kır çiçeği.

Name:  -kırç..jpg
Views: 906
Size:  19.2 KB

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön