![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. umıt79 teşekkür ederiz. Bizden de size selamlar, sevgiler. 2010 çalışmaları önümüzdeki ay ancak başlar sanırım. Çünkü buralarda hava hala serin. Elbette , zevkle fotoğraflar ve sizlerle paylaşırım inşallah. Sn. Sevim .K önümüzdeki günlerde o taşın değişik fotoğraflarını çekeceğim. O taşın üzerinde yaşayan canlılarda var sanırım .Eğer görüntüleyebilirsem onlarıda paylaşırım. Adalet ablacım , biraz uzak kaldım net ortamından. Artık buralardayım. Görüşürüz en kısa sürede. Hepinize sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Yakından bakınca
Artık yavaş yavaş bahçede çalışmalar başladı demiştim. Bugün de bahçedeydik, çitler biçildi. Temiz hava alındı, fotoğraflar çekildi. Bahçeye uzaktan bakınca çok fazla bir gelişme yok gibi görünsede, yakından bakınca neler gördüm neler. Hayat yeniden başlıyor. Bu yaramaz, komşunun kedisi Pamuk. Tırmandığı çam ağacında saksağanların yuvası var. Merakla onlara doğru gidiyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yakından bakınca
Bir kaç tane lalemiz var , bakalım ne zaman açacaklar. Adalet ablacım lalenin içindeki su damlası senin için. ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mine çiçeği bir mercimek tanesi kadar . Ve ben onları çok seviyorum. ![]() Leylak ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Füsun Hanım merhaba, sayfa 8 de kaldım. İnanın herşey çok güzel... Yarın gece inşallaah sayfa 8 den devam edeceğim. Mükemmel. |
|
|
|
![]() |
|
|