![]() |
|
![]() |
#244 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fotoğrafların güzelliğimi bilmem,belki de aynı duygularla ve sevgi ile doğaya bakmak beğeni sebebiniz. Doğaya ve doğanlara sevgimiz hiç eksilmesin. Sevgiler Gilan. ![]() Sn. Zühre Demir teşekkür ederiz. O güzellikleri fırsat bukdukça seyrediyorum evet. Fakat bahçesi olanlar bilirler , uzunnn uzuuunn seyretmek pek mümkün olmuyor. Sebep mi ? ''Aman şurada ot çıkmış alayım '' '' Aaa bunun yaprakları solmuş toplayım '' ''Şu da pek susuz su vereyim '' ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bazen Temmuz ayı gelmiş oluyor, ben bi düşünüyorum "Yaz bitecek, ben daha oturup bir bardak çay içmedim bahçede" diye. ![]() Bahçede kahvaltı yapıyoruz mesela, zaten arada on kere hortumun yerini değiştireyim diye kalkmış oluyorum. Son lokmamı alır almaz da hemen gözüme bir şeyler ilişiyor. Ya da kimi zaman bir kupa kahve alıp çıkıyorum bahçeye ama bir bakıyorum buz gibi olmuş. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Fusun hanım sardunyalar muhteşem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
|
Sonunda süprizler açığa çıktı . Doğa bize her zaman ki gibi cömert. Yeter ki ona iyi bakalım. ![]() Bu bölüm bu sene yapıldı. Bu japon elmasının gölgesinde tavla oynamak için. ![]() Yanda görülen su yolu yukardaki mini şelalden akan suyu alttaki havuza taşıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
|
Bir değişiklikte bu bölümde yapıldı. Taşların arasına minicik bir şelale oluşturuldu. Henüz görmedim bende. Fotoğrafları babam çekti. İnşallah yarın bende göreceğim yenilikleri. ![]() ![]() Mini şelale ve mini hayvanat bahçesi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Füsunank muhteşemler hele de o japon elması harika gerçekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili füsun herşey harika kaya şelalende güle güle tadını çıkartın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
O ağacın güzelliği ,tekrar tekrar baktım ..tavla da da iddalıyım belki bir gün birlikte oynarız ![]() Toplu halde ki nergisler de ayrı bir güzel. ![]() için 1-2 tane büyük yapraklı bitki düşünüyormusunuz ? Düzenleyen nurcanaybay : 06-04-2010 saat 15:48 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
Tutmayın beni geliyorum. ![]() Hepsi birbirinden güzel. Şelaleniz ve havuzunuz da olmuş. Su sesi de bahçeye gelmiş. Nergisler, arkalarındaki sarmaşık, önde çim ve en arkada da tuğla kaplı duvar çok hoşuma gitti. ![]() Şelaleye de bir iki yeşil yapraklı, bir iki de çiçekli bitki çok güzel gider gerçekten. Saksıdakiler kasımpatı mı? Eğer öyleyse kasımpatı adı üstünde kasımda açmaz mı, ne bunların bu muhteşem hali? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Sevgili füsunank yenilikler çok güzel ![]() sevgili GİLAN ben artık kasımpatıları her mevsim görüyorum karşıyakada büyük büyük çiçekli kasımpatılar var şu ara çiçeklenmesi bittikten sonra dipten budayın sonbaharda tekrar açar diyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Bende aynı şekilde düşündüm ama denemeden bilemeyiz tabi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Kasımpatılar bahar da da açıyor arkadaşlar ,benim ki ler de tomurcukta . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
Tebrik ederim Füsun hanım, bahçenize ilk kez bakma fırsatım oldu ve çok beğendim ama esas ilgimi çeken fotoğraflarınızın güzelliği oldu.Sanırım fotoğrafa karşı özel bir ilgi ve yeteneğiniz var, bize bu güzellikleri yaşatmaya devam edin siz yine, ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenizi hayranlıkla gezdim,ellerinize sağlık,Füsun hanım, yakın çekimleriniz çok güzeller. Söylediğiniz gibi bahçeniz bahara hazırlanıyor o zaman bizi güzellikleriyle şaşkına çevirecek. Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |||||||
Ağaç Dostu
|
Öncelikle hepinize beğenileriniz için teşekkür ederiz. Alıntı:
Alıntı:
Tavlaya gelince ![]() ![]() ![]() Küçük şelalenin etrafı yeşillenecek biraz daha sonra. Havalar ısınınca. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() Kasımpatı yı yeni almış babam, seradan. Annemin dediğine göre bi kışlık kasımpatı varmış bide her mevsim açan. Bizim tüm çiçekler mevsimlik biliyorsunuz. Alıntı:
![]() Alıntı:
|
|||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ankara teşekkürler, sizin bahçenin fotolarını bekliyorum. Alıntı:
|
|