![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın FüsunANK, herzamanki gibi güzel resimlerinizi hayranlıkla seyrettim.Sizin oralara bahar çoktan gelmiş bile.Yeni düzenlemede çok güzel.Bhçede büyük kendini gösteriyor.Teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın fikreteren bahar bize şaka yapıyor. Bir sıcak, bir soğuk. Bugün bol yağışlı geçti bahçe gezisi. Hercai Menekşeler coşmuş. Bir kaç foto ile döndüm gene. Elma çiçek açmış, yaz mı gelecek.. ? Pardon o ayvaydı ![]() ![]() Kendi kendine çıkan mini hercailer çok albenili. Dayanamayıp gene fotoğrafladım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
|
kısasa kısas
Selamlar. Hadi senin menekşelerinde böyle olsun görelim.)))))) biraz besi vermiştim arada sıkışmış gözüme çarptı o da ne vallaha menekşe adeta dev.))))))) fotoşop falan değil gerçek.Haberin olsun.))))))))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
|
Bu gördükleriniz karınca. Fotoğraflamak zor oldu. Sürekli hareket halindeler, kaynıyorlardı resmen. ![]() Bugün Uzman seradan alınarak bahçeye yerleşen sakız kızımız. Tanesi 4 T.L Pazarlık payı var ![]() ![]() Adalet ablacığım, bu da sözünü ettiğim Clematis. Yanılmıyorum di mi ? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
|
Sayın FüsunANK, bahçeniz, çiçekleriniz ve fotoğraflarınız çok çok güzel. Ellerinize sağlık. 9. sayfadaki Japon elmasıydı sanırım, onu çok beğendim. Düzenleyen Sevgi Durul : 20-04-2011 saat 22:37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Füsunank fotoğraflar muhteşem çiçekler muhteşem yine eline sağlık . Bu yılın moda renkli menekşesi de çok güzelmiş gerçekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2010
|
Sevgili Füsunank, fotoğraflar,çiçekler cok güzel elinize sağlık . Meneksenin rengine hayran kaldim. Massallah nazar degmesin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Sayın füsunANK bahçenize hayran kalmamak mümkün değil,ellerinize sağlık. Keyifli ve sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
Füsun'cuğum, yaprakları biraz kalın gibi görünüyor, clematisler daha ince yapraklı ve açık tonlarda. Sen en iyisi dal ve gövde kısmına bak, o kısımlar daha belirgin özellikler taşıyor. Yine de dokunma bırak büyüsün bakalım, belki bir sürpriz yapar. Bu arada, karıncalar müthiş, nereden bulursun bu ilginç görüntüleri, hercailerin ise her zamanki gibi mükemmel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Karıncalar entersandı ama fotoğraflayamadım. Çok kıpırdıyorlar hep flu çıktı fotolar. E acemilik tabii. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bazan aynı kareyi onlarca kez çekiyorum ama içinden bir tane bile fotoğraf çıkmıyor, tabi bana göre ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Füsun. Ne harika fotoğraflar bunlar. Klasını konuşturmuşsun yine. 15 mart Dünya Bitki Delileri Günü(Facebook) için ya bu güzel fotoğraflardan bir kaç tane yükle, ya da müseade et sizin adınızla ben yükleyeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler k0900. Bizde çok fazla meyve ağacı yok. Olanlarda çok yaşlandı ve hasta. Bir de etrafta çok bahçe olmadığı için belki bize uğramamıştır. Çiçekler de hep sezonluk fide. Ne yazık ki kışın hiç bir şey kalmıyor.Şimdi bile, iki gün önce diktiğimiz ateş çiçeklerini gece soğuk vurmuş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
emeklerinize ellerinize sağlik süper ya. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
havuzunuzun süs bitkileri ile değerlendirilmiş olması, zaten güzel ve ferah olan bahçenize hoşluk katmış. Ellerinize sağlık |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Çok çok güzel olmuş ,neler dikildiğini görmek için yakın çekim lütfen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |