![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
|
Sayın füsunANK, Her şey çok güzel, çektiğiniz fotoraflar ve yaptığınız kolajlarda çok güzel. Allah iyi günlerde keyfini sürmeyi nasip etsin. Hardal otu dediğinizden sanırım bu yıl benim bahçemde de var. Sayın Dağ Çiği yaban Turpuna benzetmiş ben de tam bilemedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Fusun hanım valla beklerim gelecek seneyi,inanılmaz güzel bir sardunya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
SN.dağ çiği,fikreteren,tturt ve gilan sizlere de çok teşekkürler. İyi dileklerinize amin diyorum. Hepimiz ağız tadı ile sağlıkla tadına varalım güzelliklerin. Sn. Nazlıhilal ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
|
Nereden nasıl yolum düştü bu bahçeye unuttum ama kayboldum güzellikler arasında. Çiçekler de çekimler de büyüledi beni. Çok başarılı çekimleriniz var sevgili füsunANK, elimi uzatsam dokunabileceğim sanki. Appleblossom'lar aklımı aldı gerçekten. Sevgili babanızın ve sizin yüreğinize sağlık, çok hoş bir bahçe gezdim sayenizde... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar. itiraf etmeliyim ki gerçekten güzeller. De şimdi de ressamlık mı? vallaha yani pes beni de heveslendirdin ben de kendimce bir zamanlar birşeyler karalamıştım baktımda seninkinin yanınında sönük kalmış.)))))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Herşey çok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Maki01 her zaman bekleriz. ![]() Sn.Nazlı06 çok teşekkür ederiz. Sevgili Neco, bu size. Bugün bitirdim. Hadi bakalım şimdi fırçayı yeniden elinize alın . ![]() Sayfayı amacının dışına çıkarmamak lazım galiba. Hadi bu son olsun.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Sn.füsunank çok güzel olmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun, stil yapmışsın, tablonu çok beğendim, laf olsun diye söylemiyorum bu tabloyu görsem almak isterdim(tabi gücüm yeterse) Bence bu konuda ciddi ciddi düşünmelisin, zaten çektiğin fotoğraflarının kadrajını çok beğeniyordum, bakmakla görmenin aynı şey olmadığını bir kez daha anladım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar. tablo güzel, çizgiler gizemli ruh halıni yansıtmış büğüteçle biraz inceledimde,renkler ve ışık bir harika bana olması ayrı bir harika eline sağlık. Bana gelince elime fırcayı alsam ilk önce sırtımı kaşıyacagım.)))))) kaldıki ona da vaktim yok bu çiçekler bağladı beni.)))) BU da benden sana biraz hazırcılık gibi oldu.))))))) olsun varsın.))))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
|
Arı bol bu yıl. ![]() Hercai Menekşeler son günlerinde . Yakında sökülecekler. ![]() O kadar çalışkanlar ki. Hanımelini son damlasına kadar içtiler. İçtiler derken ,bilirsiniz hanımeli çiçeğini koparıp ağzınıza alınca tatlı bir sıvı gelir. Acaba onlarda o lezzeti mi seviyor ![]() ![]() Bazen korkmuyor değilim hani. Beni mi gözetliyor ne ![]() ![]() Yavrular uçmaya başladı. Bu da acemi uçucu. Çok gürültücüler yanlız. Bazen bağırıyorum '' Ayy bi susun lütfen '' diye. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun, Bahçende dolaşırken, kendi kendime "ressam eli" değmiş gibi dedim. Birde baktım ki, ressamlık ta var işin içinde. Çiçek düzenlemelerinizi izlerken, düzgün geometrik uygulamalar dikkâtimi çekmişti. Zaten bir ressamın ruhu ve fırçası özgürdür, renkler bazen alıp başını gider, hiç beklenmedik anda moru sarıya dönüştürüverir ama güzellikleri belli kurallar içine sıkıştıramaz değil mi? Babanız her ne kadar geometriyi bahçede uygulasa da "neylerse güzel eyler"cümlesine tam oturmuş. Elinize,emeğinize ayrıca fırçanıza sağlık. Babanıza saygılarımı iletin lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
|
Valla ben Çiçek Havuzları' na takılıp kaldım. Müthiş güzel bir düşüncenin ürünleri. Hele gece de aydınlatılmaları çok hoş olmuş. Sevgili füsunANK; Artık, bu bahçede yaşanır. Eğer bahçenizin her köşesini gördükse, bir tek nokta kalmamış ki, orada bir eksiklik olsun! ![]() Bence, bundan sonra hiç bir şeye dokunulmadan, hiç bir şeyin yeri değiştirilmeden ancak keyfi çıkarılır bu bahçenin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Ağaç Dostu
|
Sn.Zafer İnandıklı sağlık ve mutluluk olmayınca hiç bir şeyin tadı olmuyor gerçekten. Allah hepimize daima her ikisini de versin inşallah. Kutlamaları babam adına kabul ediyorum ve çok teşekkür ederiz diyorum. Sn. Hozat bahçede gördüğünüz her şey babaya ait. Ben de olan sanatçı ruhu da ona ait vallahi. ![]() Sn.Hhatice teşekkür ederim. Acemiyim daha ama inşallah ilerletebilirim. Alıntı:
![]() Sizinde güzel gözlemlerinize sağlık Sn. Özbilgiç |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Çimler çok güzel ,havuz çok güzel ,sizi korkutan ağaç güzel ....fotoğraflar güzel ,siz ise çoook güzel ![]() Düzenleyen nurcanaybay : 10-06-2010 saat 18:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Amiiinnn Sn.SDurul. Hepimiz için hemde. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun, senin çektiğin kareleri izlemek çok büyük bir keyif. Bir profesyonel titizliği ile çalışıyorsun, serçeleri bu kadar net fotoğraflayabilmek çok zor, en ufak kıpırtıda pırrrr diye uçuveriyorlar. Bahçe çok güzelleşmiş, çiçek havuzu harika, hercailer çok keyifli görünüyorlar uzaktan, nasıl kıyıp sökeceksin? Seni gözetleyen ağacın beni de korkuttu, nereden buluyorsun bu enteresan görüntüleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Füsunank hakikaten o nasıl bir ağaç öyle insanın korkmaması mümkün değil .Ama diğerleri harika ![]() Sizin bahçeniz gibi bir bahçem olmasını çok isterdim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Onlarca çekim yapıyorum , bazıları güzel çıkıyor. Minik kuş yavru idi, tam uçamıyordu daha. O yüzden uzun süre kaldı ağaçta. Ben de durumdan istifade etmeye çalıştım. Menekşeler hızla ölüyor. Ömürleri bitti ne yazık ki. Yol kenarındakiler söküldü dün. Yerine petunya dikildi. Diğer taraftakiler de sanırım bu hafta sökülecek. Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|