![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Füsun hanım ,Adalet hanımın bahçesinde yaptığınız değişikliyi gördüm.Bunu nasıl yapıyorsunuz merak ettim .Yapmak istediğimizi kafamızda canlandırmaya çalışıp duracağımıza, böyle uygulamalar yapıp ,sonucu somut olarak görmek çok güzel olurdu. Teşekkür ederim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() Programı yeğenim yüklemişti. Nerden aldı bilmiyorum. Keşke yardımcı olabilseydim. Ama forumda fotoğrafla detaylı olarak ilgilenen üyelerimiz size yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Sevgiler |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Deneyeceğim,teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim Nurcanaybay. İşler o kadar kolay olsa değil mi. Fotoları yaptığımız gibi. ![]() Şu an babam bahçe de otomatik sulama sistemi yaptırmakla meşgul. Sen zahmet etme ben photoshopla yaparım dedim , ikna edemedim ![]() ![]() iyi günler Sn. Sezgin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
füsunANK, Yapabilsek sanırım ben saatbaşı değiştirirdim ![]() Beni yine gülümsettiniz sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2008
|
Herkese selam,iyi günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sayın füsunANK. Önce Saygıdeğer babanıza selam ve hürmetlerimi sunarım. İnanın başkasının bahçesini kıskanmanıza gerek yok. Her bahçenin kendine özgü bir güzelliği ve havası var. Sizin bahçeniz ve çiçeklerde harukulade. Biraz evvel de Sayın Güler Hanımın bahçesinde dolaştı. Çok çok güzel. Hatta sizin yazılarınız da okudum. Ve mesajlarda füsunANK/Bahçemiz ibaresini görünce ziyaret ettim. İlk totoğrafları görünce füsun hanım. Cidden bu sizin bahçeniz mi? diye soracaktım. Tüm mesajları okuyunca durum anlaşıldı. Kocaman bir teşekkür babanıza. Güzel bahçe için. , Kocaman bir teşekkürde size. Bize tanıttığınız için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Önemli olan exterm ortamlarda güzellikler oluşturmak. Ank. Gölbaşı yine iyi Ben Adıyaman-Gölbaşı'ndayım, burası daha sert kara iklimine sahip. Bassen-mikrokilima ortamı var. Ankarada genel olarak park ve bahçe bitkileri güzel yetişiyor, örnek mavi ladin. Sizin emeğinizle oluşan bahçe sahil yörelerdeki bahçelerden çok daha önemli ve kıymetlidir. Ailenizin-elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederiz Sn. Nariçi. Gerçekten dediğiniz çok doğru. Sahilde , ne dikseniz oluyor gibi bir durum mevcut. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Bende arasıra aynı düşünceye takılıyorum ancak sonra da iş burada yapabilmek diyorum. Burada ortancalar yazın sıcağından yanıyor, kışın kuru ayazından kavruluyor. Ama yine de deniyoruz. Sayamayacağım kadar çeşidim oldu sayılır. Size de başarılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Menekşelerin en çoşkulu zamanı ,nergisler de nasıl dolu dolu duruyor. Ayrıca siz nerelerdeydiniz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili FüsunANK Bahçeniz çok geniş isterseniz ve çok güzel.Bana toprak demeyin benim bahçenin toprağı sadece balçık ve taştan oluşuyordu. Yeni birşeyler ektikçe toprağı değiştiriyorum.Arabamın heryeri taşınan toprak ve bitkilerden dökülenlerle dolu.Her defasında bu kez son diyorum ama o sonlar hiç bitmiyor.Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
ArcSoft PhotoImpression Burdan yükleyebilirsiniz http://arcsoft-photoimpression.en.softonic.com/download |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Jineop iklim olarak Ankara bir çok şeye müsait değil ne yazık ki. O yüzden bir çok bitkiye imrenerek bakıyoruz. Çok çabaladık bizde yıllarca, arabamız binek arabası mı yoksa kamyonet mi belli olmadı. Hala da taşlar , çakıllar taşınıp duruyor. ![]() Vermiş olduğunuz link içinde ayrıca teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunANK, nihayet bahçeye el attınız, tembellik yok, her hafta fotoğraf isteriz. Fotoğraflar çok güzel fikirlerin doğmasına sebep oluyor. Menekşeleriniz çok şekerler. Alıntı:
Yalnız değilsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Çok çok harika. Kolay gelsin. Dilerim iyisindir. Babanıza selam ve sevgiler. Fotoğraflar çok güzel. Yakında fotoğraf için yardım isteyebilirim. İnşallah rüyalarınızda dilediğiniz güzellikte yaşarsınız. Düzenleyen Cumhur Tonba : 09-05-2009 saat 01:39 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Adalet ablacım, henüz çiçekler dikilmedi. Gölbaşı , geceleri şehirden en az 5 derece soğuk oluyor. Hele bir çiçeklensin bahçe o zaman sana bir sürü fotoğraf çekeyim inşallah . Cumhur abicim her şey yolunda çok şükür. Bizden de size saygı ve sevgiler. Ne zaman isterseniz bildiğim kadarı ile yardım ederim. Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin tadı geldi. Ben de bol bol fotoğraf çektim. Adalet ablam sayesinde tutulduğum Clematis aşkı, sonunda beni de Clematis sahibi yaptı. Teşekkür ederim Adalet ablacım. ![]() Sevgili Hassoman dan da Ankara'da yetiştiğini öğrenince ayrıca sevindim.Umarım kışı kazasız atlatır. ![]() Bahçemizin neşesi menekşeler. Bunlar iri olanlar. ![]() Bunlarda minicik ve bonkör olanlar ![]() Adlarını ne yazık ki bilmiyorum. Bilenler yazarsa sevinirim.Çiçekleri küçücük aslında, makro çekince farklı bir bitki gibi çıkmış . ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Ballıbaba ![]() Gene adını bilmediğim bir tür. Çiçekleri çok minik ama o kadar güzel ki. Adını öğrendim. Berberis ( Kadın Tuzluğu) ![]() ![]() ![]() Bodrum Papatyası ![]() Düzenleyen füsunANK : 10-06-2009 saat 20:12 Neden: Çiçek adları eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada bahçeniz çok güzel olmuş ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunANK, ne diyeceğimi bilemiyorum, dilim tutuldu. Bu ne güzellik böyle, menekşeler, genel görünüm, her şey her şey tek kelime ile muhteşem. Bu güzelliklerden bizi mahrum ettiniz bunca ay, şimdi çok kızdım işte ![]() Clematisiniz bendekinin aynısı, bir farkla benimki daha küçük ![]() Babanız hemen üye olmalı siteye, övgülerimizi bizzat kendisine iletmeliyiz bence. Sizin katkılarınız da yadsımak mümkün değil, fotoğrafların her biri bir tablo güzelliğinde, ellerinize sağlık, seyretmek çok büyük bir keyifti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Adalet hanımla aynı duyguları paylaşıyorum.Her yer ne kadar düzenli , bakımlı .Beton bölümün son hali , ayakkabımı çıkarıp koşturasım geldi ![]() O kadar çok ki menekşe ,tohumdan mı yetiştirdiniz ? Ben bahçenizin bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum ,babanızın da sizin de ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|