![]() |
|
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunANK, ne diyeceğimi bilemiyorum, dilim tutuldu. Bu ne güzellik böyle, menekşeler, genel görünüm, her şey her şey tek kelime ile muhteşem. Bu güzelliklerden bizi mahrum ettiniz bunca ay, şimdi çok kızdım işte ![]() Clematisiniz bendekinin aynısı, bir farkla benimki daha küçük ![]() Babanız hemen üye olmalı siteye, övgülerimizi bizzat kendisine iletmeliyiz bence. Sizin katkılarınız da yadsımak mümkün değil, fotoğrafların her biri bir tablo güzelliğinde, ellerinize sağlık, seyretmek çok büyük bir keyifti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Adalet hanımla aynı duyguları paylaşıyorum.Her yer ne kadar düzenli , bakımlı .Beton bölümün son hali , ayakkabımı çıkarıp koşturasım geldi ![]() O kadar çok ki menekşe ,tohumdan mı yetiştirdiniz ? Ben bahçenizin bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum ,babanızın da sizin de ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada bahçeniz çok güzel olmuş ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Ablacım, Sn.nurcanaybay, Sn.Koyu yeşil, Sn.Gilan,Sn.Tabiat, Sn.Limon ve Sn.M.Sema beğenileriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Babam da; sizlere teşekkür ve sevgilerini iletmemi rica etti. Hepinize sağlıklı ve bol çiçekli günler diliyor. Sn.Nurcanaybay Menekşeler fide. Biz de tohumdan yetişen hiç bir şey yok. Soğuk iklim dolayısı ile zor oluyor tohumdan yetiştirmek. Fide daha kolay geliyor bize. Dahası babam da bu konuda çok sabırlı değil ne yazık ki. ![]() ![]() Sn.Koyu yeşil Hepimizin bahçesine maşallah. Valla sizin değmez de benim nazarım çok değiyor bitkilere. Evde bir sürü çiçek soldurdum ,aşırı sevgiden. ![]() Sn.Gilan Bilgi için teşekkür ederim. Ormandaki yabani haline benzetmiştim ama içimde bir acaba vardı. Yeni dikildi,araştırmaya zaman olmamıştı. Sağolun. Sn.Tabiat Bilgi için teşekkürler. Meğer bahçemizde ne şifalı bir bitki varmış. ![]() Sn.Lİmon Bunu sakın iltifat olarak almayın, zaten mesajlada beğenimi belirtmiştim . Benim favorim sizin bahçeniz. Maşallah . ![]() Sn.M.Sema Ne hoş olurdu orada bir sincap ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
Bir hafta içinde bir hayli gelişme olmuş civarda ve bahçede. Her tarafta gelincikler açmış , o kadar nazlı ve güzellerki. Kır çiçekleri ile bezenmiş her yer. civardaki ekinler boy atmış. Ve ne güzel ki gene yağmur vardı Ankara da. ![]() ![]() ![]() Bahçede süsenler açmış. Çok güzel kokuyorlar. ![]() ![]() Düzenleyen füsunANK : 10-06-2009 saat 20:17 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
|
Menekşeler arasında yabancı bir bitki çıkmış. Yabani ot sanırım. Ama o kadar güzel yaprakları var ki. Nedir acaba ? [ buplerum rotindifolium ] ![]() Sardunyalar daha bir çiçeklenmiş. ![]() Kartopu açmış . ![]() Bu güzelliğin adını bilmiyorum ![]() ![]() Ayni sefa ![]() Düzenleyen füsunANK : 10-06-2009 saat 20:19 Neden: Çiçek adı eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
Bu yaramaza engel olunmazsa heryere yayılıyor. (Fare kulağı ) ![]() ![]() Ters dut bir neşeli ![]() ![]() ![]() Clematisin yeri değişmişti. Yeni yerini sevmiş galiba. Görünce mutlu oldum. Heyecanla ilk çiçeğini bekliyorum. ![]() Düzenleyen füsunANK : 10-06-2009 saat 20:15 Neden: Çiçek adı eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Füsünak, aynı bitkiyi bende sedumlarının içinde buldum, koparacaktım, vazğeçtim. Galiba çiçekte açacak. http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=5552 Bakarmısınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
|
Çok yaşa sen sevgili Füsun, harikasın üstelik fotoğrafların da çok güzel, yakaladığın açı, kompozisyon, ışık, orantı, her şey çok güzel. Valla içim açılıyor böyle güzel bahçeleri seyretmeye doyamıyorum, neyse kendi bahçeme gideyim artık, bir kaç fotoğrafta ben yükleyeyim, bir ara gel de terasta bir çay içelim. O ot zannettiğin bitki gerçektende çok güzel neden 'bu bitkinin çiçeğin adı nedir' başlığında sormuyorsun? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
Adını bilmediğiniz güzellik Keçi sakalı (ispirya), hemen altındaki turuncular Aynisefa, bir alttaki yayılıcı yaramaz da fare kulağı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili FüsunANK bahçenizdeki bütün çiçekler çok güzel görünüyor elinize sağlık çok güzel bir bahçe olmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/galeri/showim...s&cutoffdate=1 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Yaprak dizilişi benziyor ama bizimkinin yaprakları daha büyük ve geniş. Sanırım aynısı değil sevgili Limon. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|