Sevgili Adalet Ablacım, Sn.nurcanaybay, Sn.Koyu yeşil, Sn.Gilan,Sn.Tabiat, Sn.Limon ve Sn.M.Sema beğenileriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Babam da; sizlere teşekkür ve sevgilerini iletmemi rica etti. Hepinize sağlıklı ve bol çiçekli günler diliyor.
Sn.Nurcanaybay Menekşeler fide. Biz de tohumdan yetişen hiç bir şey yok. Soğuk iklim dolayısı ile zor oluyor tohumdan yetiştirmek. Fide daha kolay geliyor bize. Dahası babam da bu konuda çok sabırlı değil ne yazık ki.

İzmire yolum düşse bende sizin turuncu güllerin altında bir sade kahve içeceğim ama çokkk uzak ihtimal.
Sn.Koyu yeşil Hepimizin bahçesine maşallah. Valla sizin değmez de benim nazarım çok değiyor bitkilere. Evde bir sürü çiçek soldurdum ,aşırı sevgiden.

15 gün önce çok severek aldığım ' pembe yasemin'im bir gecede kurudu. Onu aldığım gün ne kadar mutluydum oysa. En çok sevdiğim bitkilerden biri idi.
Sn.Gilan Bilgi için teşekkür ederim. Ormandaki yabani haline benzetmiştim ama içimde bir acaba vardı. Yeni dikildi,araştırmaya zaman olmamıştı. Sağolun.
Sn.Tabiat Bilgi için teşekkürler. Meğer bahçemizde ne şifalı bir bitki varmış.
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1257
Sn.Lİmon Bunu sakın iltifat olarak almayın, zaten mesajlada beğenimi belirtmiştim . Benim favorim sizin bahçeniz. Maşallah .

Dileğiniz için yürekten Aminnn diyorum. Bilmukabele.
Sn.M.Sema Ne hoş olurdu orada bir sincap

Sincap değil ama halk arasında Gelin kadın diye bilinen gelincik var bahçede. Ara sıra uğruyormuş. Henüz ben görmedim. Görenlerin yalancısıyım. Birde bir serçe ailesi yaşıyor. Her sene yavruluyorlar. Bir hayli geniş bir aile olmaya başladılar. Bazen fazla gürültü yapsalarda çok sevimliler. Haftalık bayat ekmekleri zevkle yiyorlar. Sularını da eksik etmiyoruz.Eee daha ne istesinler dimi .