![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Evet haklısın sevgili Füsunank gerçekten denemek lazım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemize sonbahar geldi... Pek fazla çiçek kalmadı ne yazık ki. Bugün hercai menekşe fideleri dikildi. Bir saksıda kasımpatımız vardı. Tomurcukları çok inşallah açar. Bu arada Rintintin den çok memnunuz . Çok iyi bekliyor bahçeyi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili füsun hanım,her mevsim ayrı güzeldir sön baharda yapraklar arasında yürümeyi çok severim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın fisunANK. en sevdiğim bahçelerden biri olan bahçenizi zevkle gezdim.Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili Füsun hanım bahçenizi gezmek bugüne kısmetmiş çok hoşuma gitti. Babanız buişleri iyi biliyor. Sefasını sürmek nasip etsin . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Füsun Hanım Merhaba, Ankara'da hele ki Gölbaşında harika bir bahçe yaratmışsınız. Ayrıca resimlemek de ayrı bir yetenek gerçekten. Biz de Gölbaşındayız. Toprak ve iklim konusunda sitemlerinize aynen katılıyorum. Ama gördüğüm güzellikler gösteriyor ki doğa her iklimde her coğrafyada ayrı güzellikler sunuyor bizlere ![]() Biraz emek ve en önemlisi de biraz bilgi.. Ben de ikisi de eksikti bu zamana kadar. Ama artık akıllandım. Görüşmek dileğiyle..Sevgilerimle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2011
|
Hayal alemi gibi olmuş. Elinize sağlık çok güzel bir bahçe hazırlamışsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
ankara iklim şartlarına göre çok çok güzel bi bahçe.5 ay oldu gölbaşı(hacılar)nda bahçeli evimize taşındık.kopya çekeyim biraz.bizim bahçede bu hale gelse çiçekleri seyretmekten hiç bıkmam heralde..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Ağaç Dostu
|
bahçenizi gezdim ve çok begendim merakla son halini bekliyorum saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
|
Sayfayı ziyaret edip beğenilerini ve güzel dileklerini yazan sevgili üye arkadaşlarım Sn.nurguldk, Sn.serkanhoca, Sn.hanndan ve Sn. burak alkan'a teşekkür ederiz. ![]() Sonunda bahar yavaşta olsa Ankara'ya da geldi gibi. Dolayısı ile bahçelerde iş zamanı artık. Bizde yavaş yavaş, budamalara, çim biçmelere ve fidelik yerleri onarmaya ve hazırlamaya başlayacağız. Bahçeye ilk gidişimde sizlere yeni fotolarla şu günlerdeki durumu hakkında bilgi veririm. Tabii gelişmeleride zaman içinde aktarırım. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili füsun büyük bir merakla takip ediyorum saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-12-2010
|
Sayın füsunANK; Bahçeniz çok güzel, son sayfaya bakınca daha önce gezmediğimi farkettim. Bir sayfa daha bir sayfa daha derken geriye doğru ilk sayfaya kadar gittim. Çektiğiniz fotoğraflarda bahçeniz kadar muhteşemler, ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
|
Çok naziksiniz sevgili Limon. Temennileriniz için çok teşekkür ederim. Bilmukabele. Güzel olan şeyleri sevdiklerimizle paylaşabilmek , hayattaki en güzel duygulardan biri. Burada, sizlerle paylaşımda bulunmak da çok güzel. Bahçede çok büyük değişimler olmadığı için fotoları yayınlarken biraz tereddüt ediyorum . Aynı görüntüleri yüklememek için gayret ediyorum ama bahçe ve bitkiler pek değişmiyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar düzenli bir bahce, baktıkca bakasım geliyor. Ve hayal kuruyorum kendimce, bu düzeni kaç yılda yakalayabilirim acaba ![]() Sağlıkla mutlulukla sefasını sürün, elinize ve paylaşan gönlünüze sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın FüsunANK Bahçenizi gezerken çok zek duydum.Kasımpatları,Dahliya lar,diger hepsi harika.Ben Dahlia delisiyim. 50 çeşidim var.Daha da arıyorum. Ellerinize sağlık.Renkli,sıhhatli,bol çiçekli bahçeler hepimizin olsun efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cemo bırakın dağınık kalsın ![]() Sevgili Gilan , hayatta olduğunu ve baharla birlikte yeniden canlanacağını biliyordum ![]() Sn.berrinb, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Beğeniniz için çok teşekkür ederiz. Güzel temenniniz içinde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu sezonda da hep beraber bir sürü güzellikler ortaya çıkarırız umarım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
|
Sn. N.Cebeci çok teşekkürler. Hepimiz her zaman mutlu olalım inşallah. Aminn. Sn.Rodoslu çok teşekkürler. Bu sezon, bol bol yakın çekim fotolarla bahçedeki uyanışı birlikte izleyelim inşallah. Yarın elde makina doğru bahçeye ![]() Sevgili Gilan tüm forum birlikte uyandı . Bütün bahçe sayfalarında hareketlilik var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Bahçede çok büyük değişimler olmadığı için fotoları yayınlarken biraz tereddüt ediyorum . Aynı görüntüleri yüklememek için gayret ediyorum ama bahçe ve bitkiler pek değişmiyor. ![]() ![]() Füsun hanım ben de fotoları bekliyorum. Sanırım sizin bahçeyi gezmenin en güzel yanı bitki çeşitliliğinden ziyade, kuşu, böceği, yabani otları bile keyifle, mutlulukla resimlemeniz ![]() Zaten bahçe dediğin doğanın tüm güzellikleriyle, bütünüyle güzeldir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
|
O zaman bu foto ile başlayabilirim yeni fotolar serisine Sn. nurguldk. ![]() Berberis ( Kadın tuzluğu ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|