![]() |
|
![]() |
#451 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Günebakan, kuş ailemiz o kadar genişlediki. Ağaçların arası serçe dolu. Ben de onları izlemeye bayılıyorum. Hele yazın sulama fıskiyelerinin altında bir yıkanışları var, şenlik oluyor. Bir tane de ibibik kuşu geliyor bahçeye. Çok güzel bir kuş. Sn. Maviarzu, teşekkürler beğenmeniz beni mutlu etti. Tamam kabul ettim, güzel çekiyorum fotoğrafları ![]() Sn.ligustrum kedi komşumuzun ama sağolsun bizim bahçeyide sık sık ziyaret ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili füsunANK kuşların görüntüsü harika bu güzellikleri paylaştıgınız için çok teşekkür ederim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Sevgili Fusun hanım kedileri bende çok seviyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu güzel görüntülerde hiç sıklınırmı Füsun han'cığım çok güzel görüntüler içimiz açıldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun, kıştan çıkamadık daha ama, bahçen çok gayretli ve sabırsız görünüyor, çiçek adasındaki hercailer nefis görünüyor. Aslında tam da bu mevsimde bahçeler güzelleşiyor, bol yağış, hava sıcaklığı ideal derecelerde, hastalıklar başlamamış, seyrine doyum olmuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Ağaç Dostu
|
Ne olduysa bir hafta içinde oldu, bitkiler coştu sn. Trida. Yeşilin bu ilk tonu bambaşka. Zamanla renk koyulaşıyor. İlk yapraklar çıkarken bayılıyorum. Çayın altını yaktım, birazdan demlenir. ![]() Adalet ablacığım, elma çiçekleri tam açmamıştı. Bir iki güne kadar görüntüler gelir inşallah. Bu sözlerine aynen katılıyorum, çok güzel özetlemişsin ablacığım. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2008
|
en sevdiğim çiçeklerden hercailer sizin bahçenizede çok yakışmış cıvıl cıvıl |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Ayy ben kıskançlık duymaya başladım ya ,huyum bozulmaya başladı. Çiçeksever'in bahçesin de beyaz leylakları gördüm yüreğim kabardı ,buraya girdim o güzelim ağacın çiçekli halini gördüm daha bir hoş oldum..... Gidip çimleri biçeyim bari... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Çook güzel, füsunANK.Belli ki çok emek verilmiş.Ankara'nın bir köyünde mi bahçeniz? Güle güle keyfini sürün. Umarım bana da nasip olur. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili füsunANK.hepiside bir birinden güzel çok temiz bir bahçe ellerine emeyine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili füsunank, laleler,nergizler,menekşeler coşmuşlar ne güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Gülbeşeker en cömert çiçeklerden biri hercai ve tabiriniz çok güzel, cıvıl cıvıl gerçekten. Sevgili Nurcanaybay, Gilan nikli bir üyemiz var belki bilirsiniz ![]() ![]() Bende sizin bahçede moralimi bozdum, leylaklar ne güzel açmış. Daha biz de tomurcuklar yeni göründü ![]() Sn.Güzel Ülke'm beğeninize teşekkürler. Bahçemiz Gölbaşı ilçesinde. İnşallah en kısa sürede size de nasip olur bir bahçe. Sevgili sevim4, teşekkürler . Sevgiler. Sevgili hanndan, bu yağmurlar ve ılık_serin hava çok iyi geldi bitkilere. Ben dedim zaten fotoğrafı koyarken , Gilan bunu salyangoz sanır şimdi dedim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Hercailer cok güzel. Bu yil ilk kez ekmedim inadina tüm bahcelerde karsima cikiyor. Ama artik gec oldu hercailer daha diger cicekler acmamisken dikkat cekiyor en cok. En iyisi tohum alayim da öbür yil icin yetistireyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ne güzel sıyrıldım hemen değil mi? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Sen kartpostal gibi fotolar çekersin de biz sıkılırmıyız hiç yahu ![]() Fotoğraflamak ayrı bir marifet ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|