![]() |
|
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederiz Sn.İmgelem. Bugün bahçedeydim. Bir sürü fotoğraf çektim gene ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Bana çok şey borçlu bu elmalar. Ceviz büyüklüğündeler aslında ![]() ![]() Çam ağacında misafir var. Saksağan yuvası. ![]() Çit olarak dikmiştik. Bir kaç meyvası var. ![]() ![]() Çobandeğneği çiçeklendi. ![]() Düzenleyen füsunANK : 21-09-2009 saat 19:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Ankara iklimi çiçeklere iyi gelmiş, tabii bakım çok önemli, bu güzellikleri uygun şekilde fotoğraflayabilmek daha da önemli. Bu bahçeye kış gelmeyecek belli oluyor. Bizlere bu şevki veren ağaclar.net e teşekkürler, tabi güzellikleri paylaşanlara da. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunANK, Bahçenize sık sık uğrayıp zevkle dolaşıyorum. Ankara'nın havasını bilirim 18 yıl yaşadım. Sizi kutluyorum; zevk, ahenk ,sabır ve başarı sergileyen bahçeniz sevgi yağmurları ile sulanmış güzelliğinin sırrı bu işte. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
sevgili Füsun, bahçeniz herzaman ki gibi güzel. Düzenleyen fikreteren : 30-09-2009 saat 15:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Sn. neconeco bence de size bahçe edinme yolu göründü. Mağazaya sığamaz olmuşsunuz maşallah. Siz yakında üretime de geçersiniz. ![]() Sn. Hozat hemşehrimiz sayılırsınız o zaman . Güzel sözleriniz ve beğeniniz için çok teşekkür ederiz. Sn.fikreteren size de iyi bayramlar, artık son güzellikleri bahçenin. Yakında dinlenme dönemine geçecek. Sevgili Jineop teşekkürler, havuzun eksikleri vardı ben fotoyu çektiğimde , bitkilerde dikilmiş bakalım son hali nasıl oldu. Henüz bende göremedim. Sayenizde bir çok bitkinin adını öğreniyorum. Bunu da sayende öğrendim valla. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sayın FüsunANK; Ankara' da bir cennet yaratmışsınız. Zevkle seçilmiş bitkiler, itina ile serpiştirilmiş bahçeye. Kuşlarla da iyi iletişim kurduğunuz hemen anlaşılıyor! Sağlıkla yaşayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar. Evet bence de bahçeniz güzel. Üretim meselesi mikro üretim koşullarını araştırıyorum. Yok vazgeçtim parfüm dedik bir sürü mesele çıktı şimdi m. üretim deriz al başına belayı. yak sigaranı demle çayını bak keyfine, üreten üretmiş değilmi?)))) Bayramın kutlu ve mutlu olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Sayın FüsunANK; Bu arada 137 no' lu mesajınızda, ikinci resimdeki misafirlerinzden büyüğünün bir İbibik Kuşu olduğunu biliyor muydunuz? Onlardan iki çift te benim bahçeme sık sık uğruyorlar ama benim makina elimde iken hiç rastlayamadım. Genellikle Kumrular gibi çift dolşıyorlar! Belki, sizinkinin eşi de oralardadır! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Orjin, bahçede ki kuşun İbibik olduğunu Sn. Sabah sayesinde öğrenmiştim sağolsun. Ben henüz bizim ibibiğin eşini göremedim. Keşke çoğalsalar. Kuşları seviyorum. Siz de sağlıkla yaşayın Sn.orjin. Çok teşekkürler. Sevgili Neconeco, en güzeli demle çayı keyfine bak . Ama yanında sigara olmasın. Sevgiler ![]() Dün bahçedeydim. Yeni havuzun kenarı çimlerle kamufle olmuş. Daha bi şirin olmuş. Bu arada yeni ziyaretçilerimiz vardı. Tabii hemen foto ![]() İlk iki görüntü yanımızdaki tarladan. Doğada ki güzelliklerden. ![]() ![]() ![]() Evet günün ziyaretçilerinden biri bu yaramaz gelincik. Bütün bahçeyi dolaştı. Fakat bizim bahçede yaşayan ve beslediğimiz serçe ailesi bu durumdan hiç hoşlanmadılar. Sürü halinde gelinciği takip ettiler ve durduğu her yerde sürekli öterek onu tedirgin etmeye çalıştılar. O kadar kuvvetli ve kalabalık bir şekilde ötmelerine rağmen , gelincik hiç tınmadı bile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Fusün Hanım bahçe güzel olunca ziyaretçiside çok oluyor heralde değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
137 deki resime bizde ağaçkakan kuşu deriz.ağaçları sivri gagaları ile delerler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
Ben de öyle sanmıştım Sn.Fikreteren ama değilmiş. Sn.doga-bir-mucize teşekkürler ,keşke daha çok gelseler. Bizim etrafımızda bahçe sayısı çok az. Civarın en yeşil ve sulak yeri. Dolayısı ile tercih sebebi oluyor. Bir de bayat ekmeklerle kuşları besliyoruz. Suları ve ekmekleri hiç eksik olmuyor. Keyifleri iyi yani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2009
|
Bahçenizde ziyaretçilerinizde çok hoş sn füsünANK ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Sevgili füsunANK bahçeniz çok güzel keyifle oturun ah bide ankaranın bu soğuk kışı olmasa,bende bu sene köydeki evimi çiçeklendirmek istiyorum Ankara'nın soğuna dayanabilcek çok fazla su istemeyen bildiğiniz çiçek isimlerini söylerseniz çok sevinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederiz Sn.eyakut. Ziyaretçiler dedinizde; gelincik hakkında bir şeyler okudum. Eğer sıkıştırılırsa insanlara da saldırıyorlarmış. Uzak durmakta ve kendi haline bırakmakta fayda var demek ki. ![]() Sn. Ankara çok teşekkür ederiz, siz de sağlıkla ve keyifle oturun evinizde. Soğuk dolayısı ile biraz da sabırsızlıktan tohumdan bir şey yetiştirmemiz pek mümkün olmuyor. Bu sebeple biz genel olarak mevsimine göre çiçekcilerden fide alıp dikiyoruz. Ankara da bahçesi olan , sabırlı yetiştirici diğer arkadaşların size daha çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Bizlerle paylaşırlar mutlaka bildiklerini. Ama bildiğim şu var mesela; hercai menekşe zamanı geldi. Bugün Ankara sokaklarında gördüm, yollara dikmiş belediye. Demek ki fideler çıkmış. Su da istemez fazla. Bütün kış da size gülümser. Bu ay içinde dikebilirsiniz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Teşekkürler sevgili füsunANK o zaman hemen hercai menekşe alıp dikmeliyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|