![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
arkadaşlar ben de yarın hercai menekşe tohumlarımı serpmek istiyordum umarın geç kalmamışımdır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
|
Menekşe dikeceklere kolay gelsin ![]() ![]() Yok yok çok yakın sayılmaz Sn.doga-bir-mucize ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Doğuya kar yağmış bugün.Kış erken geldi bu sene. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe artık geceleri güz soğuklarını yaşadığı için bazı bitkileri evin balkonuna transfer ettim. ![]() Bu iki sardunyayı da çok seviyorum. Donlardan korumak için eve getirdim. ![]() ![]() Yanlarına bir de Kasımpatı aldım dün. Mini balkonda sabahları kahve içerken bana eşlik ediyorlar. ![]() Ve evdeki pembe menekşem. Çiçek dizilimi çok hoşuma gitti. Onu da paylaşmak istedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
|
Sayın füsunANK, bahçeniz yalancı bir cennet gibi, sardunyalarınız ne kadar güzel, sanki gül gibi. ben bir sardunya hastasıyım, burada bu kadar güzelleri bulunmuyor,çeliklerinden umarım dağıtırsınız. Bütün güzellikleriniz dost sohbetlerinizle şenlensin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunANK, gerçekten sardunya mı bunlar, yoksa ebruli güllerden fotomontaj mı yaptınız, diyeceğim ama açık ve net belli yani, sardunya işte, gül kadar güzel açmış, inanılmaz güzeller. Aman çok iyi bakın, kahvenizi içerken bizleri de hatırlayın. Bir de bu sardunyaların bol bol fotoğraflarını çekin ki, bizler de seyredelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar, güzel temennileriniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Sardunyalar Kıbrıslı bir komuşumuzdan alınmıştı. O da Kıbrıstan getirmiş. Kıbrısa da İngiltere den gelmiş. Kısacası uzun yol katetmiş bana gelene kadar ![]() Cinsini bende bilmiyorum ne yazık ki. En kısa sürede internette araştıracağım. Aslında bunu sevgili Jineop çözebilir. ![]() Çeliklerine gelince. Çelik verdiği zaman sizlerle paylaşmak benim için zevk olur. Ancak bu biraz zaman alacak. Henüz tek dallar. Bu yıl çelik verirlerse bende çoğaltmaya çalışacağım . Çünkü henüz çok küçükler. Paylaşım işi bir sonraki yıla kalabilir. ![]() Alıntı:
Keşke hep birlikte içebilseydik o kahveyi , senin hoş sohbetinle beraber ablacığım. İşte sardunyaların aslı bu. Daha önceki fotolar makro olduğu için nasılda heybetli görünüyorlar dı dimi . ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Bu fotoğraftaki meyvemsi şey yukarıda resim linkini verdiğim , benim adını bahar dalı olarak bildiğim bitkiye ait. Cevizden biraz büyük bir meyvemsi şey vardı bu hafta üzerinde. İlk kez görüyorum . Meyvesi mi acaba. ? ![]() Bu minik güzellik çimlerin içinde idi. ![]() Menekşe fideleri yerlerine dikildi. ![]() Tüm renkler çok güzeldi ama ben buna bayıldım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Küçük evinize hayranım.menekşelerin tam zamanı.ilginç bir nergis çiceği olmuş.acaba böyle bir çicek yapabilirimiyiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
|
Sayın FüsunANK, Bahçeniz çok güzel, fotoğraflar keyif veriyor, gerçeği nasıldır, diye düşünüyor insan. Emeğinize sağlık. Ev-Bahçe Dergisi' nin yarışmasına katılmayı düşündünüz mü? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Limon yemeyi sevenler bu meyveyi de sever çünkü limondan da ekşidır. Benim çok sevdiğim bir meyvedir.Ekşiyi seviyorsanız,yaşadınız ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
Sn.fikreteren Teşekkürler. Fotolarla oynaya oynaya, bir sürü değişik çiçek elde ettim hayali olarak ama gerçeği imkansız galiba ![]() ![]() Sn.minka Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ev_Bahçe dergisini bende alıyorum sık sık . Bilmem o kadar güzel mi acaba bahçemiz. Size bir sır vereyim ayrıca ![]() ![]() Sn.denizakvaryumu, Bilgi için teşekkür ederim. Ablam ayvayı kesmiş tadına bakmış. Çok sert di diyor. Bana kısmet olmadı. Bahçeye gidemedim çünkü. Denk gelirse bende tadacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
O balkonda kahve içilmez mi? Füsun. O balkonda ihtiyarlamazsında. Baban sağolsun. Seni iyi bir bahçevan olarak yetiştirecek. Şu anda da fonda Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece, bilmiyorum ne haldeyim, gidiyorum gündüz gece çalıyor. Sen de yolun başındasın. O bahçe zamanla çok daha harika olacak. Ülker gibi sende yakında ütü masasını devreye sokarsın. Çok faydalı. Ne işe yaradığını istersen Ülker den öğrenebilirsin. Saygılar, sevgiler. Kendine iyi bak. Babaya selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunANK, bu bahçede güzellikler bitmeyecek anladım ![]() Ne kadar güzel olmuş menekşeler, özellikle de montaj olanlar ![]() Benim bahçemde bir şey kalmadı artık, sizlerin bahçelerinizin güzellikleri ile idare edeceğim bahara kadar. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cumhur abicim; selamınızı ilettim babama, o da sizlere sevgi ve selamlarını yolluyor. Foruma şimdi girdim. Hemen gidiyorum Sn. Ülker'in sayfasına. Ütü masasını öğrenmeye ![]() Adalet ablacım, senin yüreğinin ve yüzünün güzelliği yeter. Öpüyorum sevgi ile. Sn. Denizakvaryumu , bugün babam Japon ayvasını getirdi bahçeden. Hemen tadına baktım. Damak zevkimiz benziyor sizinle. Güzeldi valla. ![]() Beni çocukluğuma götürdü birazda. Çocukken evimiz Anıtkabir'e çok yakındı. Arada patenleri takar hemen Anıtkabir'e Aslanlı Yol kapısına giderdik. Orada yol boyunca Japon elması ağaçları vardı. Meyvesi olduğunda mutlaka yerdik. Çok benzemesede o kekremsi tada ve çocukluğuma götürdü beni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Merhaba sevgili füsun hanım, bahçenizi yeni gezmek nasip oldu herşey çok güzel ellerinize salık petunyalara bayıldım sardunyalarada hangisini sayayımki çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Füsun hanım mantarların görünüşü gerçekten çok güzel hele de kalpli olan Ama ebruli sardunyaya bayıldım çok güzel güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-02-2007
|
Harika Cennet gibi.Bayıldım bahçenize.Allah nazarlardan saklasın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|