![]() |
|
![]() |
#422 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Tek kelime harika çiçeklerde aynı insan gibi sevilirse coşar sevgili füsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Şiir gibi anlatım tarzı olmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok güzel resimler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bazen böyle bir iki kelime fotoğrafın anlamına anlam katıyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi senin aklına bu da gelmez sevgili Gilan ![]() Elin pembe kızı böyle diz çöktürür adama .. ![]() Sevgili mor delikanlı 2 gün uğraştı, yanaştı pembe kıza , ama kızımız bi kere ı-ıh dedi. Bir sabah baktım ki mor delikanlı yerlere kadar eğilmiş ama nafile. 2 gün sonrada öldü . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı.. O kadar miniklerki üstlerine basıp geçiyoruz çok zaman. Otların arasında yetişiyorlar. En çok sevdiğim çiçeklerden biri benim. Mine çiçeği diyorum ben ama gerçekte adı nedir bilmiyorum. ![]() ![]() Ve süsenler. Hepsi birden açınca kokuları ve mor renkleri mest ediyor. ![]() Bu kısımda kendiliğinden çim alan oluştu. Tabii normal çim değil. Bir süre sonra kuruyor. Nasıl muhafaza edebiliriz acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
FüsunANK çok güzel resimler.Birde güzel çekiyorsunuz.Bunun sırrı nedir acaba.? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Fotoğraflar nefiissssss , kesinlikle bir kursa yazılacağım ....elinize sağlık. Fare kulağının formu dikkatimi çekti ,tek bir kökten mi yoksa 6-7 kökü daire şeklinde mi dikmiştiniz ? O irisler açınca seyrine doyum olmayacak , o dönem fotoğraflamayı ihmal etmeyin lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Özellikle ilk resimde hakikaten duyguları resimde görüyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Füsunank; Fotoğraflardan ve özellikle de onları yorumlamanızdan çok etkilendim. Daha önce sayfanızı ziyaret etmemiştim. Kendi bahçemizi oluşturma heyecanımdan farkedemediğim daha ne çok güzellikler var diye düşünüyorum şimdi. Daha sık gelip o güzel yorumlarınızla fotoğrafları ve gelişmeleri izlemek şart oldu. Güzellikleri, yine aynı güzel yorumlarınızla paylaşmanızın, her daim devamını dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Zenfree fotoğraflar bir çok şeyi olduğundan güzel gösteriyor ![]() Pembe çiçekli kekik'den sayenizde bilgim oldu sevgili Kiraz. Çok güzel çiçekleniyor. Bayıldım. O kısım bizim minik kulubenin arkasında kalıyor, üzerine basılan bir yerde değil. Denenebilir elbette. Fikir için teşekkür ederim. Sn. Fikreteren , şimdi sırrımı paylaşıyorum sizinle ![]() PHOTOSCAPE Bu program sayesinde en kötü fotoğraflar bile daha güzel olabiliyor ![]() Adalet ablacığım teşekkür ederim, doğa o kadar güzel ki bana sadece deklanşöre basmak kalıyor. Yağlıboya çalışmalarım devam ediyor, sıra bahçedeki çiçeklerin resmini yapmakta . Sevgili Nurcanaybay , farekulağı çok eskiden dikildiği için hatırlamıyorum. Fakat çok yayılıcı bir bitki. Daire formunda dikmedik ama onun altında daire şeklinde bir saksılık var. Zaman içinde o saksılığın içini doldurarak bu şekli aldı. Tamam irisleri fotoğraflayacağım. Kursa gelince , fotoğrafta uzman değilim ama bir uzman bana şöyle bir tavsiyede bulunmuştu. '' Fotoğraf çekerken asla acele etme''. Bu gerçekten önemli, uygun ışığı bulup, iyi bir kadraj ayarlarsanız neticede iyi oluyor. Ben o kadar çok fotoğraf çekiyorum ki , bunlar içinden seçtiğim güzel olanlar. E birazda Sn. fikreteren le paylaştığım sırrı işin içine katınca fotolar güzelleşiyor. ![]() Sn. Uzaylı, teşekkürler. Sizin; bahçeniz için gösterdiğiniz emek ve heyecanı tebrik ederim. Mesaj yazma fırsatım olmadı ama bahçe sayfanızı ziyaret ettim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Ağaç Dostu
|
Erik ağacının çiçeklerini çok seviyorum. Bu kadar neşeli bir başka ağaç var mı. Her bir dalı kıpır kıpır çiçek dolu. ![]() ![]() ![]() Ballıbabalar heryeri kaplamaya başladı. Çiçekleri orkideye benziyor. Yalnış hatırlamıyorsam orkidenin babası imiş zaten ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Ağaç Dostu
|
Kuşlar keyifli gene. ![]() Nergisler çok güzel açmış. İyi ki görebildim. Ankarada havalar bir hayli serin, bahçeye çok sık gidemiyoruz. ![]() Komşumuz sürekli orada oturduğu için hayvanlarıda var. Tavuk kendini ördeklerin annesi sanıyormuş ![]() ![]() ![]() Kedicikde gene hamileymiş, uyukluyordu sürekli. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Görüntülerde çekimde bahçe de harika görünüyor Ama şu ekmek parçalarını kapışan kuşlara hasta oldum çok güzeller. Füsun han tabi bu harikalıkta sizin çekimlerinizin payı çok büyük ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Şanslı kedi. Huzurlu bir ortamda yavrularını büyütecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-12-2010
|
[QUOTE=füsunANK;789459]Sn. Zenfree fotoğraflar bir çok şeyi olduğundan güzel gösteriyor ![]() bence kendinize biraz haksızlık ediyorsunuz. Fotograflar bazen bakıpda göremediklerimizi bize gösteriyorlar. Ama bunun içinde başka bir gözle bakmak gerekiyor. Herşey çok güzel. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Ağaç Dostu
|
Afiyet olsun sevgili Gilan (hercai menekşe yazmayı unutmuşum ) , Orman gülü geçen yıldan beri bahçede. Çiçekler biraz açsam mı açmasam mı formatında, o yüzden üşümüş dedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|