![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Ne olduysa bir hafta içinde oldu, bitkiler coştu sn. Trida. Yeşilin bu ilk tonu bambaşka. Zamanla renk koyulaşıyor. İlk yapraklar çıkarken bayılıyorum. Çayın altını yaktım, birazdan demlenir. ![]() Adalet ablacığım, elma çiçekleri tam açmamıştı. Bir iki güne kadar görüntüler gelir inşallah. Bu sözlerine aynen katılıyorum, çok güzel özetlemişsin ablacığım. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2008
|
en sevdiğim çiçeklerden hercailer sizin bahçenizede çok yakışmış cıvıl cıvıl |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Ayy ben kıskançlık duymaya başladım ya ,huyum bozulmaya başladı. Çiçeksever'in bahçesin de beyaz leylakları gördüm yüreğim kabardı ,buraya girdim o güzelim ağacın çiçekli halini gördüm daha bir hoş oldum..... Gidip çimleri biçeyim bari... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Çook güzel, füsunANK.Belli ki çok emek verilmiş.Ankara'nın bir köyünde mi bahçeniz? Güle güle keyfini sürün. Umarım bana da nasip olur. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili füsunANK.hepiside bir birinden güzel çok temiz bir bahçe ellerine emeyine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili füsunank, laleler,nergizler,menekşeler coşmuşlar ne güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Gülbeşeker en cömert çiçeklerden biri hercai ve tabiriniz çok güzel, cıvıl cıvıl gerçekten. Sevgili Nurcanaybay, Gilan nikli bir üyemiz var belki bilirsiniz ![]() ![]() Bende sizin bahçede moralimi bozdum, leylaklar ne güzel açmış. Daha biz de tomurcuklar yeni göründü ![]() Sn.Güzel Ülke'm beğeninize teşekkürler. Bahçemiz Gölbaşı ilçesinde. İnşallah en kısa sürede size de nasip olur bir bahçe. Sevgili sevim4, teşekkürler . Sevgiler. Sevgili hanndan, bu yağmurlar ve ılık_serin hava çok iyi geldi bitkilere. Ben dedim zaten fotoğrafı koyarken , Gilan bunu salyangoz sanır şimdi dedim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ne güzel sıyrıldım hemen değil mi? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Mandalinci teşekkür ederiz. Her bahçe ayrı güzel. Sizin bahçenizde gayet güzel. Daha çok foto paylaşmanızı dilerim. Her yerini görelim fikir alalım. Sn.ciceksever70 minik olanlarını tercih edin derim. Daha bol çiçek veriyor ve düşen tohumlardan yenileri çıkabiliyor. İri çiçeklilerin ömrü kısa oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Sen kartpostal gibi fotolar çekersin de biz sıkılırmıyız hiç yahu ![]() Fotoğraflamak ayrı bir marifet ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
O zaman bende bol bol foto çekmeye ve yayınlamaya devam ederim sevgili nurguldk. ![]() Sallanan hamak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili füsun çok güzel tek kelimeyle harika.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın FüsunANK görüntüler tek kelime ile harikaydı.Bahçe girişiniz deki hercailer,pembe ağacın altındaki salıncak tablo gibiydi.Japon dikeniniz de çok güzel açmış,çok keyif aldım. Hayırlı baharlar dilerim,Selamlar. Hazır bahçenizde yakalamış iken Burak Alkan arkadaşı çok aradım,bahçelerde,balkonlarda bulamıyorum.Nerede kendisi bir malümat verebilirmisiniz.Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Füsun hanım, Bahçeniz ve fotoğraflarınızı zevkle izliyorum,elinize sağlık. Güzel bir yaz diliyorum.. Berrin hanım Bu arkadaşımız nikini değiştirdi,periş olarak izleyebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili füsunANK cennet dedikleri yer burası olmalı.Çok güzel, emeğinize sağlık.Gezmeye doyamıyorum üyelerin bahçelerini doğrusu.Her bahçede ayrı güzellikler karşılıyor beni ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sn.snow-in-summer, ne kadar güzel bir dilek. Amin , hepimizin öyle geçsin inşallah. Sevgili adaşım, Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Japon ayvaları bu hafta daha da çiçeklenmiş. Seyrine doyum olmuyor, keşke yaz boyu öyle kalsa çiçekleri ![]() Sn.burak alkan benden değil bahardan tüm güzellikler , en güzel mevsim. Sn.berrinb ziyaretinize sevindim ![]() Sn. Burakalkan'ın bildiğim kadarı ile kendine ait bir sayfası yok. Yalnış bilgi değildir umarım. Sn.Ozbey teşekkürler, birazdan ben de sizin bahçeyi ziyarete geliyorum . ![]() Sn.loveflower,teşekkürler. Ben de bazen düşünürüm, buralar bu kadar güzelse, cennet gibi diyorsak acaba cennet nasıldır, ne doyumsuzdur. Arkadaşların bahçeleri de çok güzel gerçekten, bir hayli zaman alıyor gezmek . Ama ruhumuzda bayram yapıyor bu sayede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Ne ilginç bir görüntü bu böyle. ![]() Arıların polenleri böyle ayağında taşıdığını hiç bilmiyordum. Bu sayfa belgesel olma yolunda ilerliyor. Her yeni fotoğraf grubuyla birlikte yeni bir ayrıntı öğreniyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Füsun hanım,havuz için nilüfer nasıl olurdu,denedinizmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
harika bir bahcenız var fusun hanım..ben çiçek bakımına daha yenı basladım..bahcem yok ama balkonumda bakıyorum..bugun de gül..sardunya ipek çiçegi aldım...arkadasım gülçinın bahcesınde oturup sürekli çiçeklerle ilgili konuşmak çok güzel..yakında onun çiçekleri açsın fotografları sayfaya yükleyecegız sizde bizim çiçekleri görün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|