View Single Post
Eski 20-04-2011, 20:55   #439
füsunANK
Ağaç Dostu

füsunANK's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2006
Sn. Zenfree fotoğraflar bir çok şeyi olduğundan güzel gösteriyor Sevgiler.

Pembe çiçekli kekik'den sayenizde bilgim oldu sevgili Kiraz. Çok güzel çiçekleniyor. Bayıldım. O kısım bizim minik kulubenin arkasında kalıyor, üzerine basılan bir yerde değil. Denenebilir elbette. Fikir için teşekkür ederim.

Sn. Fikreteren , şimdi sırrımı paylaşıyorum sizinle

PHOTOSCAPE

Bu program sayesinde en kötü fotoğraflar bile daha güzel olabiliyor

Adalet ablacığım teşekkür ederim, doğa o kadar güzel ki bana sadece deklanşöre basmak kalıyor. Yağlıboya çalışmalarım devam ediyor, sıra bahçedeki çiçeklerin resmini yapmakta .

Sevgili Nurcanaybay , farekulağı çok eskiden dikildiği için hatırlamıyorum. Fakat çok yayılıcı bir bitki. Daire formunda dikmedik ama onun altında daire şeklinde bir saksılık var. Zaman içinde o saksılığın içini doldurarak bu şekli aldı. Tamam irisleri fotoğraflayacağım. Kursa gelince , fotoğrafta uzman değilim ama bir uzman bana şöyle bir tavsiyede bulunmuştu. '' Fotoğraf çekerken asla acele etme''. Bu gerçekten önemli, uygun ışığı bulup, iyi bir kadraj ayarlarsanız neticede iyi oluyor. Ben o kadar çok fotoğraf çekiyorum ki , bunlar içinden seçtiğim güzel olanlar. E birazda Sn. fikreteren le paylaştığım sırrı işin içine katınca fotolar güzelleşiyor.

Sn. Uzaylı, teşekkürler. Sizin; bahçeniz için gösterdiğiniz emek ve heyecanı tebrik ederim. Mesaj yazma fırsatım olmadı ama bahçe sayfanızı ziyaret ettim. Sevgiler.

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön