View Single Post
Eski 07-04-2010, 13:44   #263
füsunANK
Ağaç Dostu
 
füsunANK's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-10-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,391
Öncelikle hepinize beğenileriniz için teşekkür ederiz.

Alıntı:
Ellerinize sağlık gölgesinde bizim için de oturun lütfen.
Sevgili Günebakan yazın gölgesi güzel oluyor gerçekten. Memnuniyetle anarım sizi oturunca.

Alıntı:
O ağacın güzelliği ,tekrar tekrar baktım ..tavla da da iddalıyım belki bir gün birlikte
oynarız )
Ah ah ağaç gerçekten muhteşem açmış sevgili Nuranaybay. Bu sabah Ankara da hava 3 derece sanırım. Ağaç çiçeklerini dökmeden görebilmek için kat kat giyinip bahçeye gittim sabah. Dona dona kahve içtim. Seyrettim, tekrar tekrar fotolarını çektim. Eğer güzel çıkmış ise birazdan makro çekimleri koyacağım sayfaya.
Tavlaya gelince Bir gün bir şekilde bir araya geleceğimize inanıyorum sizinle O zaman elbette oynarız. Ben çok acemiyim ama sayarak oynarım .
Küçük şelalenin etrafı yeşillenecek biraz daha sonra. Havalar ısınınca.

Alıntı:
Tavlayı kiminle oynuyorsun?
Adalet ablacığım ben internette oynuyorum babam o ağacın altında oynuyor. Bir gün seninle internette oynayalım, tamam mı ?

Alıntı:
Sefanız olsun ailece....
Sağlıkla inşallah Vildan hanım. Teşekkürler.

Alıntı:
Tutmayın beni geliyorum .
Geçerken benide alın sevgili Gilan..
Kasımpatı yı yeni almış babam, seradan. Annemin dediğine göre bi kışlık kasımpatı varmış bide her mevsim açan. Bizim tüm çiçekler mevsimlik biliyorsunuz.

Alıntı:
.Sanırım fotoğrafa karşı özel bir ilgi ve yeteneğiniz var, bize bu güzellikleri yaşatmaya devam edin siz yine, ellerinize sağlık
Sayın oceanheart fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Bu sabah çok soğuk olmasına rağmen ( Kışı aratmayan bir soğuk var Ankara da bugün ) bahçedeydim. Bir sürü fotoğraf çektim. Çok fazla fotoğrafa boğmayayım diye koymuyorum Paylaşırım her zaman , zevkle.

Alıntı:
güle güle tadını çıkartın.
Aminnnn sevgili sevim4. Hepimiz kendi güzelliklerimizin tadını çıkarabilelim inşallah.

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön