![]() |
|
![]() |
#547 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Shoplu ya da shopsuz fare kulagi cok güzel bir cicek. Yapragiyla, cicegiyle yazin gözdelerinden. Cogaltmasi da cok kolay. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Füsun tamamen renk cümbüşü her biri birbirinden güzel kuşlara bayıldım harikalar elinize yüreginize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunANK, bahçeniz çok keyifli ve renkli olmuş. Son zamanlarda süsenler çok ilgimi çekiyor, sizinkiler de çok güzel olmuş. Süsenler sanırım zahmetsiz de, bahçenin bir yerinde mor renklerinden çoğaltmayı düşünüyorum. Sizin süsenlerle aranız nasıl, sevmediğiniz yanları var mı? Çiçeklenmeleri ne kadar sürüyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar ferah bir bahçe, baktıkça sabırsızlanıyorum. Benim 2 mt lik ağaçlar ne zaman böyle büyüyecek ki off ![]() Geniş açı bahar fotoğrafları, iç tüketen cinsten. Fare kulaklarının çiçeği geçincede görüntüsü çok güzel. Sevdim bu bitkiyi. Çimler çok ama çok güzel, sağlıkla keyfini çıkartın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Cennet ten köşe işte bu, hayranlığımı gizlemem mümkün mü ![]() Sayın Cemo kardeş süratle irtifa kaybediyoruz,ne olacak bizim halimiz, süratle yeni taktikler geliştirmeliyiz zira birincilik flaması Ereğli den hiç İstanbul yönüne uğramadan Ankara istikametine doğru yola çıkmış ![]() Cemo kardeş Nallıhan mevkiinde bayrağı kapamazsak ikimizin de yandığının resmidir: Sayın füsunANK,yukarıda yazdıklarım hepsi latife tabi ki,gerçek te olsa bile Zatıaliniz'e bu flamayı vermek bizi bahtiyar edecektir.(son cümle me Cemo kardeş katılır mı bilmem?) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenizden çok güzel kareler çıkmış. Kartopu alınırken gerçekten çok küçük, zayıf bir çalı olarak görünüyor. Arkadaşlar sonradan ne kadar büyüdüğünü bu fotoğraflardan anlayabilir. Bizde de süsenler çit önüne sırayla dikili. Hayalim sizdeki gibi yoğun olması. Sizin veranda önüne dikişiniz de çok güzel olmuş. Farekulağı fanatiği olarak sizin bahçedeki görüntü, cemo'nun yazdıkları da çok hoşuma gitti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Her kare çok çok güzel ...favorim ise 548. mesaj da ki 2. fotoğraf. Öğle yemeğim boyunca hep ona baktım , yediklerim daha bir lezzetli geldi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili füsün,heryer muhteşem insanın ömrü uzar burda sağlıkla tadını çıkar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Ay ay ne kadar güzel çiçekler böyle şimdi sepeti koluma takıp kaçıcam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok çok teşekkür ederim. ![]() Mor en sevdiğim renk, süsen de en sevdiğim çiçeklerden. O yüzden çok güzel bir hediye oldu. ![]() Bahçenin genel resimleri de harika! Pamuk hanımın yavrularını da görebilecek miyiz? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Ağaç Dostu
|
Hercai menekşecim, pamuk hanım komşunun kedisi olduğu için, yavruları henüz ben de görmedim. Gidince sorarım, ben görürsem siz de görürsünüz tabii. ![]() Cumhur abi alemsin. Milli park olma yolunda ilerliyoruz, babam hızını alamazsa eğer, kalan kısımları da yeşertmeye başlarsa yakında oluruz milli park. ![]() Fatma hanımcım ben size gizli yolu tarif ederim. Kaçın kaçın ![]() Sevgili Sevim4, çok teşekkür ederiz. Hepimiz sağlıkla tadını çıkaralım bahçelerimizin inşallah. Sizin çardak gülleri çok beğendim. Sevgili Nurcanaybay, bilmukabele ![]() ![]() Sn. sabah , teşekkürler. Ben de Handan'ın bahçesinde görünce ona izah etmiştim kartoplarının durumunu. Gerçekten çok gelişiyor. Bizimki yavaş ilerledi aslında. Daha da büyüyor. Süsenler bizim kulubenin arka tarafında. Çok fazla göremiyoruz ama mis gibi kokusu arada bahçeyi sarıyor.Çok hoş oluyor. Bu arada sizin bahçe sayfanız yok mu ben mi atladım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Yücel Canpolat , güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. O yolda gördüğünüz birincilik flamasını bana, Ereğliye teslim etmem için vermişlerdi. ![]() ![]() Sevgili Cemo iklim olarak ve mekan olarak çok güzel bir yerdesiniz. Sanırım toprağınız da iyi. O bizim bahçede gördüğünüz ağaçların çoğu 15 + küsur yaşında. Sizin ağaçlarınız bir iki yıla kalmaz bizimkileri geçer emin olun. Bizim toprağımız kepir toprak . Kazma işlemiyor vallahi. Ağaç kökleri zar zor kendilerine yer bulup gelişmeye çalışıyor. Dolayısı ile başka yerde 1 yıldaki gelişimini burada bir kaç yılda yapabiliyor. Kısacası yakında sizin ağaçlar bizim ağaçları döver. ![]() Sn. Periş, sizinde güzel bakan gözlerinize sağlık . ![]() Sevgili Kiraz, süsenlerin çiçekli kalma süresi çok kısa. Yaklaşık bir hafta kadar belki. O yüzden bahçenizin ön planda olan yerlerine dikmenizi önermem. Gerçekten zahmetsiz gelişen bir bitki. Kendi kendine çoğalıyor. Kokusu çok güzel ama ömrü kısa işte ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Son resme bayıldım çok güzel bir görüntü Füsun hanım'cığım tabii bu fotoğrafları çekende siz olunca daha bir güzel görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan Gilan isimli bir arkadaşımız var, onun fotolarını gördünüz mü. ? Ben de onu kıskanmaya başladım. Bide yeni objektif gelmiş, hem de makro. Süper fotoğraflar çekiyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Ah Füsuncuğum yakın olsak aslanağzı fidelerii çok olduğu için söküp atıyorum hepsini sana verirdim. Şimdi içim cız etti... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim düşüncenize. Ne güzel olurdu. Bende geçen yıldan tohumlar vardı. Deneme amaçlı diktim. Tohumdan pek üretimim olmamıştı. Öğrenmek istedim nasıl yetiştirileceğini. Bu arada; sizde de herşey bol maşallah, çatlayacağız yakında . Mürver bol, dere bol, köz patates bol ,gül bol, reçel bol, bayrak _ flama ne varsa topladınız zaten. Tebrikler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-06-2011
|
merhaba füsun hanım siteye yeni üye oldum ve aslında çiçeklere ve bitkilere karşı çok ta ilgim olduğunu söyleyemem ama siteyi her ziyaretimde onlara karşı ilgim artıyor. ellerinize sağlık . onları büyük bir sevgiyle yetiştirdiğinize eminim. bahçeniz hiç solmasın inşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaç Dostu
|
Pazar günü bahçeye giderken fotoğraf makinamı aldım ama içine hafıza kartını takmayı unutmuşum ![]() Sevgili Fatma sunay dan mürver çiçeği reçeli tarifinide aldık ama fazla çiçek yok ki reçel yapalım. ![]() Çokda hoş bir kokusu var mürver çiçeğinin. ![]() Katırtırnağıda bu yıl irice güzel açmış. ![]() Ve imdatttttt bahçeyi salyangozlar bastı. İrili ufaklı .İnanılmaz çoklar. Yüzlercesi bir yerde. Nasıl kurtulacağız. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|