![]() |
|
![]() |
#842 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanat/zenaat, insanın içinde olan cevherin dışavurumudur bence. (Çok mu felsefî oldu yahu) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Füsun hoşgelmişsiniz her zamanki gibi bahçe muhteşem, fotoğraflar muhteşem ellerinize sağlık. Sakin, ferah, tertemiz, rengârenk, bakımlı, sağlıklı güzel mi güzel bir bahçe... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Füsunank bir geliyorsunuz pir geliyorsunuz muhteşem fotoğraflar hele ağaçların çiçek açmış hallerine bayıldım harikalar Teşekkür ederiz bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Burası ne kadar harika bir bahçe,cennet gibi.Maşallah,nazar değmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-03-2013
|
çok çok güzel ellerinize sağlık.düzenli güzel ve uyumlu.sağlıkla huzurla bahçenizde yaşam dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Sebaye bu bahçeye verilen emekleri Yalova da vermiş olsaydık bambaşka olurdu bu bahçe. Ne güzel bir iklimde ve ne güzel bir yerde yaşıyorsunuz. Hepimiz mekanlarımız da sağlık ve huzurla yaşayalım inşallah. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun; maşallah her zamanki gibi bahçe süper. Valla bahçenizi gezerken sanki bahçe değil de, parkta geziyormuşum gibi geliyor bana. Köpeğimizden sonra sıpamız da çok güzel olmuş, hoşgelmiş... Ellerinize, gönlünüze sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Ağaç Dostu
|
Ben bu bahçeyi özlemişim. Bakmam için birilerinin, sayfayı ilk sıralara taşıması gerekiyormuş. Bu ne zevk...Bu ne özen...Bu ne renk uyumu... Bayıldım valla. Örnek alınacak birçok öğe. Babanızın da ellerine, yüreğine sağlık. Keyfini çıkarmışsınızdır inşallah! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Sevgili Füsunank , Bahçeniz çok güzel ve düzenli. Saksılarınıza (beyaz uzun) bayıldım. Bende Akçay'da bahçeme almak isterim. Nerden aldınız plastik sanırım. Ayrıca küçük sıpa da şirinlik içinde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bahçeniz çok güzel emeklerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
bahçenizin ilk sayfalarında şu aslen ingiltereli olupta kıbrıstan gelen ebruli sardunyadan büyüyünce paylaşırım demiştiniz...üzerinden yıllar geçmiş.büyüdü mü?büyümüşse talibimde..bana da verirmisiniz? bahçenize bayıldım...ileriki yaşlarımda Allah kısmet ederse bende böyle bi yer düşünüyorum...***. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|